Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Více informací o oslabenými viry

/ #10002 Více informací o oslabenými viry

2016-06-20 16:31

Více informací o oslabenými viry

Živé viry se získají z infikovaných (záměrně) orgánů savců, především opice.

Jsou kultivovány v různých médiích, aby se minimalizovalo jejich virulenci při zachování živý. Pak mohou být umístěny mimo jiné virů z jiných zdrojů, někdy i lidských plodů. Nebezpečí oslabených virů jsou uvedeny ve vědecké komunitě, ale minimalizovat. Zřídka šířených či diskutována Nevýhodou oslabených virů je vylučování viru. To byl dokumentován nastat po dobu nejméně několik týdnů po vakcinaci. Co se stane, je očkovaná osoba vrhá některé z virů ve stolici, hlenu, nebo slinami za těch pár týdnů, možná i déle. Líbání očkovaného člověka nebo být v blízkosti někoho, kdo je kýchání a kašlání by mohlo být nebezpečnější než jednání s někým, kdo má prasečí chřipka! Takže ti dobří občané, kteří se očkovat by se mohly ukázat jako spíš sebevražedných atentátníků, šíření virů, zatímco umírá pomalý počtu úmrtí sami! Dalším rizikem oslabených virů je, že kdykoli mohou zmutovat a stát se virulentní v těle naočkovány osoby. To dělá virové ubývání vypadají ještě horší! Tato vakcína vědci vědí, ale vzít v úvahu, že opravdu dost nebezpečné pro obavy.

Jsou stále očkovat? Pořiďte si toxickou injekci koktejl tady! Co zdravotnickým zařízením neví, nebo předstírá, že neví, je, že očkování oběť má to, co by mohlo být virové infekce nízká úroveň po celý zbytek svého života, což je imunitní systém nucena obhájit 24/7. To ohrožuje imunitní systém a otevírá bránu pro jiné patogeny napadnout a vytvořit plně projevuje onemocnění, a to i na vyvolání rakoviny. Ještě další známý negativním aspektem oslabených virů je, že by neměl být podáván nikomu se již ohroženým imunitním systémem nebo s každá forma autoimunitního onemocnění.Revmatoidní artritida je autoimunitní onemocnění, např. Lidé, kteří jsou chorobně jsou samozřejmě zavěšen na narušenou imunitní systém. Ty by mohly zahrnovat obézních lidí v této poslední skupině. Mnohé z nich jsou pravděpodobně diabetiků typu II. Takže - bude artritické, patologické a obézní lidé mít možnost říci ne vynucené očkování? Ne!

Jako ve skutečnosti, se všemi znečišťujících látek v ovzduší a vody, jsou všechny pesticidů a insekticidů v potravinách, a všechny toxické aditiv ve výživě většiny národů, je snadné předpokládat, většina lidí oslabeným imunitním systémem! Dokonce i ti z my, kdo dělat vše, co můžeme zvýšit náš imunitní systém s výživný organických potravin a doplňků stravy a cvičení nemůže vyhnout toxin, přes většinu z nás, chemtrails .

VICE-Válka je proti váš imunitní systém

VICE-JAK VYLIDNIT PLANETU ZEMI VIRY BIOLOGICKE ZBRANĚ