Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10018

2016-06-21 17:56

Přízrak Říše - "Nad právem"

Dulce Základna je řízen radou:

  • Předseda představenstva je John Herrington .

  • Jim Baker of Tennessee je odkaz NSA / CIA Dulce.

  • Dům mluvčí Jim Wright z Dallasu v Texasu, třetí nejvyšší úřad národa, je pokladník v Dulce.

V současné době je boj o moc děje, jak Rep. William Thomas , R-Caiifornia, dát to,

"Část Jim Wright problému je, že nedokáže pochopit, co je spravedlivé a spravedlivé. Je to arogance moci".

Dokonce i mezi svými kolegy demokraty, mnoho najít Wright být nepříjemné, provozní stylu Wrightova ho opouští zranitelný.


Většina zasedání Dulce rady se konají v Denveru, Colorado a Taos v Novém Mexiku. Bývalý New Mexico senátor Harrison , veřejně známý jen jako "posledním člověkem na Měsíci" Schmitt má plnou znalostí Dulce. Byl jedním ze sedmi astronautů na prohlídku základny. V roce 1979 zastával "Zvířecí zmrzačení" konferenci v Albuquerque v Novém Mexiku. Tato částka byla použita k lokalizaci výzkumných pracovníků a zjistit, co se naučili o vazbách mezi "MUTE" operace a Alien / vládních obchodů.


Senátor Brian of Nevada, ví o "Ultra tajemství v krajině snů" a Dulce. Takže dělat mnoho jiní ve vládě, "to je to, co výzkumníci UFO jsou proti", takže buďte opatrní! Zabili, aby tyto informace v tajnosti, a čtením tohoto dokumentu, teď víte víc než oni chtějí, abyste věděli!
 

Mají také VICE-podmořské základny mimo nákladů na Floridě a Peru. Podrobnější informace budou zveřejněny vládou v návaznosti na plán přípravy na globální Alien zjevení , ve velmi blízké budoucnosti. Bude uvolněna Fotografie není to, videokazety, dokumenty, atd. Dávejte si pozor na agenty mezi vámi teď.


Koneckonců, fašistická skupina, uvnitř této země, měl John Kennedy zavražděn a dostal pryč s ním. Podívejte se na odkazy v rámci větších deštník, "Web" fašistického totalitní tajná policie státu, v rámci Pentagonu; JCS; DIA; Divize Pět FBI; DISC / DIS a CIA.


POZNÁMKA :

V Obranná vyšetřovací služby ( DIS ) - Jejich insignia je složený ze sluneční paprsky, růži a dýku, symbolizující "vyhledávání informací, důvěryhodnosti a nebezpečí".

Níže jsou uvedeny základní diagramy procesu tvorby umělých kříženců na úrovni # 7, v areálu Dulce:

VICE-HYBRIDI MEZI LIDMA DOKUMENTY A DNA MUTACÍ