Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

O Kláru Samkovou se zajímají turecké bezpečnostní služby

#9940 O Kláru Samkovou se zajímají turecké bezpečnostní služby

2016-06-15 15:49

Ruský zdroj: O Kláru Samkovou se zajímají turecké bezpečnostní služby, mohla by být v zahraničí vystavena nebezpečí nebo riziku únosu. Oslabování kurzu české koruny řídí Německo!

Turci sledují pohyb a kontakty Kláry Samkové

Z dokumentu není bohužel možné identifikovat přesné časové období (dostupná data v dokumentu jsou u jiných osob, v části o Samkové nikoliv), ani míru potenciálního rizika, jaké může sběr informací a sledování Kláry Samkové pro ní představovat. Nelze ani určit, jestli poslední ostré výroky na adresu tureckého velvyslance v ČR jsou již reflektovány v zájmu turecké MIT o její osobu (zřejmě ne, ale nelze to zaručit), anebo jestli jde o záznamy z dřívější doby. O činnost Kláry Samkové se zajímají buňky saláfistického džihádu ve Velké Británii. Uznávaný britský server Breitbart uveřejnil o Samkové její aktivistický profil, na což reagovaly britské islamistické weby tím, že sdílely článek o ní se servery napojenými na Islámský stát. O projevu Kláry Samkové jsme už dříve psali zde. Zájem turecké MIT však považujeme v redakci za mnohem nebezpečnější. Turecká MIT používá stejnou politiku ve vztahu k nepřátelským osobám státu jako používá Izrael a zcela pravidelně lidi unáší, nejčastěji ze třetích zemí. Máme proto obavy, že dokument, který jsme obdrželi z našeho ruského zdroje, nám byl poskytnut a zpřístupněn účelově, abychom takto skrze mediální působnost našeho serveru tímto varovali paní Samkovou, zejména při cestách do zahraničí.

VICE-Ruský zdroj: O Kláru Samkovou se zajímají turecké bezpečnostní služby, mohla by být v zahraničí vystavena nebezpečí nebo riziku únosu. Oslabování kurzu české koruny řídí Německo!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9968 Re: O Kláru Samkovou se zajímají turecké bezpečnostní služby

2016-06-17 07:32:43

#9940: O Kláru Samkovou se zajímají turecké bezpečnostní služby - O Kláru Samkovou se zajímají turecké bezpečnostní služby 

 Klára Samková má naprostou pravdu, už dle reakce potrefené turecké husy, která se dle očekávání ozvala. Turci, kteří doposud odmítají uznat svoji odpovědnost za zrůdnou arménskou genocidu, kteří potlačují ve své zemi jakoukoliv nepohodlnou opozici, snaží se plíživě opět islamizovat svoji dřív sekularizovanou zemi, podporují syrské džihádisty a prokazatelně obchodují s IS, si budou otvírat hubu na naši občanku a žvatlat cosi o demokracii? No co je toto za nehoráznost?!