Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9939

2016-06-15 15:46

My všichni ze stanice ZOO: Šlachta, Bradáčová, Ištvan, Janeček, Fendrych, Kundra a parta z Kavčích hor. Řízené úniky nejen o bankovních účtech alternativy!


Kauza rezignace Roberta Šlachty z pozice šéfa elitního Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ) otřásá několik posledních dnů českou politickou scénou. Rozhodnutí policejního prezidenta a ministra vnitra Chovance provést reorganizaci dvou elitních policejních útvarů doslova odpálilo bombu uvnitř vládní koalice, ale nejen tam. Obrovská detonace se ozvala i na Tržní ulici v Praze, kde sídlí americké velvyslanectví. A bomby vybuchovaly i v Olomouci na státním zastupitelství, v Praze v Bakalově vydavatelství Economia a také v Nadačním fondu proti korupci Karla Janečka. V obrovské změti postav a souvislostí je naprosto nemožné pro laika se v celé kauze orientovat, takže si uděláme malý exkurz do zákulisí celé kauzy. Zároveň jsme se už konečně dozvěděli, kdo poskytl panu Kundrovi z Respektu informace o našem starém bankovním účtu. O kauze jsme psali zde.


VICE-My všichni ze stanice ZOO: Šlachta, Bradáčová, Ištvan, Janeček, Fendrych, Kundra a parta z Kavčích hor. Řízené úniky nejen o bankovních účtech alternativy!