Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9924 Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-13 08:53

#9894: - Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Proboha, taková demagogie, co leze z té křivé huby té moderátorské špíny, to je do nebe volající nehoráznost. V ČT je to jedna bezpáteřní prostitutka vedle druhé. Kavčí hory jsou největším vykřičeným domem v celé republice. Tahle fraška má být to avizované objektivně vyvážené zpravodajství? Ať místo Primy ze zaujatosti vyšetřují ČT, protože tu masivní protiruskou a prouprchlickou propagandu nemůže vidět jen zcela tupý nebo naprosto zaslepený člověk. Apropos odkdy je pro nás závazné, kdo je na sankčním seznamu USA? Chápal bych EU, ale USA? Jsme snad jejich nesvéprávným protektorátem, který musí skákat, jak oni písknou? Jsou snad Noční vlci na saknčním seznamu ČR? A když my vydáme svůj sankční seznam, bude se jím nějaká nabubřelá USA řídit? Ně? Tak oč tedy jde?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9936 Re: Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-14 20:28:59

#9924: - Re: Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Na mým sankčním seznamu je zase ČT. Haška bych si měl pozvat na kobereček, proč dává těm sviním propagandistickejm rozhovory


Nepřihlášený uživatel

#9998 Re: Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-20 13:35:53

#9924: - Re: Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Ti propagandisti v české televizi si zaslouží za vlastizradu a sloužení cizím velmocem provaz nic jiného a ještě si dovolí kritizovat primu za to, že privátní televize vysílá co se jí zlíbí. Absolutně žádná sebereflexe. Chybí mi slova.