Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9980 False flag za mobilizaci nerozhodnutých Britů proti Brexitu!

2016-06-18 16:45

Glad she’s gone? Jo Coxová byla „uspána“ Heparinem? Britové spekulují, co se stalo v nemocnici. False flag za mobilizaci nerozhodnutých Britů proti Brexitu! Na místě útoku probíhalo protiteroristické cvičení!

Smrt britské političky Jo Coxové, která včera zemřela poté, co jí lehce postřelil Thomas Mair, dvaapadesátiletý „zahradník“ (jako ze špatné britské detektivky, že vrahem je vždycky zahradník), se pomaluje schyluje k obrovskému skandálu. Na britské alternativě se nyní diskutuje jediná věc, úmrtí Jo Coxové v nemocnici a obrovské rozpory v mediálních zprávách o průběhu útoku. Rozpory jsou v informacích svědků a zprávách médií. Všechno začíná ukazovat na obrovský false flag, jehož cílem je mobilizovat nerozhodnuté britské voliče, kterých je stále 10% a při 7-procentním percentilu rozestupu podporovatelů Brexitu a Bremainu tak může tato skupina voličů jednoznačně rozhodnout. Pojďme si nyní projít rozpory a podivnosti celé kauzy útoku na Jo Coxovou.

VICE-Glad she’s gone? Jo Coxová byla „uspána“ Heparinem? Britové spekulují, co se stalo v nemocnici. False flag za mobilizaci nerozhodnutých Britů proti Brexitu! Na místě útoku probíhalo protiteroristické cvičení!

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

Odpovědi

havloidi patři do blázince
Nepřihlášený uživatel

#9981

2016-06-19 06:36:28

toxoplasma gondii nemoc multikulturních levičáku a anarchistu