MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85691 Kdysi jsem napsal text, že dnes drtivá většina voličů Miloše Zemana.....

2016-06-24 19:00

....vůbec nemá tušení, proč mu hodili hlas. Mnozí se dnes stydí tak, že to ani nepřiznají. Důvodů je celá řada, Miloš Zeman je odporný lhář a zločinec, což zjevně jeho voličům došlo až potom, co jej zvolili, není přirozené hlasovat pro voliče a to ani voliče Miloše Zemana. Naběhli si na ruskou propagandu o tom, jak je demokracie nefunkční, mnozí byli také velmi překvapeni, že byl takový idiot zvolen, taky si mysleli, že na jejich hlasu vůbec nezáleží. 

„Abych byl upřímný, jsem trochu v šoku. Překvapilo mě, že jsme hlasovali pro odchod. Netušil jsem, že se to může stát a že bude na mém hlasu tolik záležet. Měl jsem za to, že zkrátka zůstaneme,“ prohlásil zaskočený Adam. Jeho páteční slova zaujala redaktory serveruThe Huffington Post.

„Rezignace Davida Camerona mě upřímně vyděsila a mám docela obavy z období nejistoty, kterým teď budeme procházet,“ doplnil mladý muž ze severozápadní Anglie. Jeho upřímná zpověď vyvolala bouřlivé reakce. „Neměl by hlasování předcházet test inteligence?“ ptá se jeden z uživatelůTwitteru.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85692 Re: Kdysi jsem napsal text, že dnes drtivá většina voličů Miloše Zemana.....

2016-06-24 19:02:43

#85691: - Kdysi jsem napsal text, že dnes drtivá většina voličů Miloše Zemana..... 

 

 

Voliči Miloše Zemana bohužel netušili a dnes dokonce již vůbec netuší, proč ho volili. Dnes je to dokonce daleko horší, než to bylo. Dnes už je to ve stavu naprosto děsivé kocoviny, neboť Zeman každým dalším prohlášením, rozhovorem či jakýmkoliv jiným projevem i jeho voličům potvrzuje, že je to člově, který svůj život postavil jen a jen na odporném lhaním nejen o sobě ale i věcech a lidech kolem něj. Tedy dokládá, že je to jen a jen ubožák, což ho logicky vede k odporné zločinnosti, zlodějinám a možná i politicky motivovaným vraždám.