MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85733 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.

2016-06-24 20:53

#85731: - Re: Re: Re: Re: Re: Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.  

 Nesnažte se vytvářet dojem že vy ruští trollové sami o sobě víte, že jste odporná zločinecká pakáž. 

Problém není v demokracii, ale v odporném zpochybňování demokracie, právě vámi ruskou pakáží. Není potřeba na vás nic házet, stačí si projít ty vyše odporné lži ve Sputiniku či parlametních listech. 

Oškolivě jste si pohráli s GB, ale skvělé na demokraciích je, že jsou schopny zareagovat věcně na jakékoliv ohrožení a přitom ještě minimalizovat náklady na odezvu a to ve všech směrech. 

Je naprosto jasné, že existuje spojitost mezi "půjčkou" Le Penové z rusácké banky v Praze a jejím podivným "mankem" v objemu 1,5 mld. I to Evropa bude velmi pečlivě řešit a je to jedno z mála pozitiv, které brexit přinesl a přinese. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85741 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.

2016-06-24 21:23:42

#85733: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.  

 A neobchází takto podobně neziskovky, jmenovitě jedna, také podobným fíglem zákony ruské? Neziskovky nesmí přijímat v Rusku ze zahraničí peníze zvenčí, ale obchází to tím, že zaměstnanci neziskovky si berou v zahraničních bankách úvěr (který se nikdy zplatit nebude muset a za jejichž jistinu přebere odpovědnost patřičná korporace) a z tohoto "úvěru" třeba přes VISA karty zaměstnanci sponzorují provoz neziskovky jakože z vlastních zdrojů. Tím na ně zákony RF nemůžou. Taky patřičně vychcané že? Nebo ne? Na tuto neziskovku je pak navázán leckterý opoziční list v Rusku. Ale jak západ na Rusy....a co tedy potom čekáte?

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#85747 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.

2016-06-25 05:32:36

#85733: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.  

 Že by se tu vedla debata o demokracii není ve skutečnosti v podstatě vůbec pravda. Celý problém s migrací se ve skutečnosti podstaty demokracie nikdy netýkal. Jádro problému spočívá v tom, že elity USA, Velké Británie, Francie, ale třeba i Nizozemí ne jedno století profitovali na vyžírání a plundrování původního území černošského, arabského, asijského či indiánského obyvatelstva. Tím získali v hromadění statků a v budování obranných prvků před zbytkem světa obrovský náskok. Tím právě vzniká iluze, že onen obrovský luxux, z něhož pak dokázaly elyty pár drobtů hodit i chudším soukmenovcům byl vytvořen díky demokratickému zřízení, jež později na území západních národů vzniklo, ne ale díky zkutečnému přání oněch elit, ale vlivem všeobecné evoluce lidského vědomí. Samotný demokratický systém vlastně brzdí některé rozhodovací funkce oněch elit a protože v jiných částech světa onen typ demokracie není, docházelo mnohdy v oněch jiných oblastech světa vlivem diktatur ke krátkodobému pokrokovému prudkému skoku v některých oblastech. Uměle vyvolané konflikty na území oněch diktatur pak tento zmíněný nárůst v "nepřátelských " zemích znovu zastavily. Jde tedy o to, že americké, britské, francouzké, nizozemské a další západní elity jsou právě těmi, co arabskému obyvatelstvu opravdu mnoho dluží. Ony elity nejsou v žádném případě hlavními tvůrci pokroku, ale hlavními konzumenty výdobytků pokroku. Tedy nevytvářejte zde neustále iluzi, že se zde skutečně vede debata o demokracii. Národy Česka, Slovenska, Maďarska, Polska, ale ani Ruska ostatní národy v takové míře nikdy nevyžíraly a neplundrovaly.