Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10224 Re: Švédská policie řeší desítky sexuálních napadení na hudebních festivalech

2016-07-06 09:24

#10219: - Švédská policie řeší desítky sexuálních napadení na hudebních festivalech 

 Přáli si být obohacení, tak to mají, tak co si najednou stěžují? Chtějí multikulti? Chtějí exotickou arabskou kulturu? Tak ať si zvykají na sexuální obtěžování (taharrush game'a), které je v arabském světě naprosto běžné. Až začnou ctít kulturu jejich hostitelů a švédské ženy budou chodit zahalené v pytlech na odpad, už pro ně pozbydou atraktivity a nikdo je obtěžovat nebude. Jojo Švédi, co jste si zaseli, to si také sklidíte. My jsme vám celou dobu radilI, muslimy v Evropě nebrat, zřídit azylové tábory v severní Africe, ale tolerancí a pseudohumanismem překypující Švédové byli jiného názoru a bylo třeba se pořádně spálit, než se probudí a začnou uvažovat racionálně. Ale za jakou cenu? Holt za blbost se platí.

Odpovědi

JEDNOU NASTANE SPRAVEDLNOST !!!

#10225 Re: Re: Švédská policie řeší desítky sexuálních napadení na hudebních festivalech

2016-07-06 09:48:12

#10224: - Re: Švédská policie řeší desítky sexuálních napadení na hudebních festivalech 

... Nikdy neházejme všechny do jediného pytle ... (ani švédy)

Švédští politici, švédská sluníčka a jiný švédský multikulti_filní lidský odpad to zavinil ! ... (Bohužel miliónům normálních Švédů nastalo peklo na zemi = těm, kteří to neschvalovali a ani nezavinili, byť byli v menšině ? ... chudáci - nepřejme jim to zlo):

multikulti pekelné "obohacení"

Jo, kdyby ty sračky postihly vždy jen ty, kteří si to zaslouží ! ... ale vždy tam jsou i lidé nevinní, na které tyto sračky dopadnou !

Zákon padajícího hovna: ... umaže jen ty dole, kam dopadne !

JINAK: ... ISLAMIZACE (např. MIGRACÍ) = MULTIKULTI PEKELNÉ "OBOHACENÍ" ... EVROPY !!!

 


Nepřihlášený uživatel

#10235 Re: Re: Švédská policie řeší desítky sexuálních napadení na hudebních festivalech

2016-07-06 22:51:17

#10224: - Re: Švédská policie řeší desítky sexuálních napadení na hudebních festivalech 

 Největší paradox je, že znásilněné ženy v islámských zemích musí sehnat dostatek mužských svědků, kteří by její tvrzení potvrdili, jinak bude ukamenována nebo zbičována za cizoložství. Proto ji tyhle mohamedánská prasata zcela obklopí a potom není jiných svědků krom nich. Jo ať si naivní švédské holčiny, které volí multikulti socany a aktivistky z neziskovek, zvykají. Až islámofilní švédské úřady zavedou šariu, budou za takováto obtěžování trestána ještě jednou. Není nad import mírumilovné kultury, že ano?