Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Plešoun a jeho vláda

#10518 Pěkně potichoučku, polehoučku ... se realizují kvóty

2016-07-27 19:14

Každodenní brutální islámský teror v Evropě pokračuje.

A do toho přišla další šokující zpráva, že se SOBOTKOVA a BABIŠOVA vláda rozhodla NATRVALO přijmout do ČR další arabské imigranty – TENTOKRÁT OSMDESÁT SYŘANŮ . Přesídlení proběhne do konce října v rámci dohody mezi Evropskou unií a Tureckem, na kterou SOBOTKOVA VLÁDA SERVILNĚ VLASTIZRÁDNĚ KÝVLA.

A připomínám, že Sobotkova vláda již vloni kývla na první várku 3091 afrických a arabských migrantů (z toho 1500 osob dobrovolně a 1591 osob na základě kvót EU), které již letos od jara začala opět NATRVALO nastěhovávat do naší republiky. Zcela proti vůli většiny našich občanů a za naše peníze.

Požaduji okamžité zrušení souhlasu vlády s přijímáním islámských imigrantů do České republiky. A prosím Vás o podporu v říjnových krajských volbách, abychom měli šanci změnit politické směřování České republiky.

http://spd.cz/tomio-okamura-sobotka-rozhodl-prijmout-arabske-imigranty/

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10589 Re: Pěkně potichoučku, polehoučku ... se realizují kvóty

2016-08-01 13:56:34

#10518: Plešoun a jeho vláda - Pěkně potichoučku, polehoučku ... se realizují kvóty 

 Pamatuji, jak blbounek plešounek Sobotka dělal ramena, že v žádném případě nesouhlasí s povinnými kvótami, ale jak byly kvóty na přerozdělení prvních 160 000 imigrantů (120 000 k již dřívějším 40 000) proti vůli zemí V4 protlačeny, Merkelin věrný mazlíček Bohoušek, místo aby se přidal k Orbánovi a Ficovi, zákeřně trhnul partu a couvl. Tím se jasně ukázala naše vyjednávací slabost. Když nás EU zlomila jednou, dovolí si to příště a zase příště a ví, že jim to projde, protože jsme beznázoroví slaboši. Británii když se něco nelíbí, tak se nepřizpůsobí a raději se z EU trhne, my neumíme dělat ani to bububu. Dluhouš před domácími občany machruje, ale jak přijde k Junckerovi nebo Merklovic krávě na kobereček, servilně jim přitakává, ten slaboch ubohý. V součtu všech přerozdělovaných balíčků imigrantů to dělá pro ČR !!prozatím!! cca 4 500. Někdo si může říct, to není tak vysoké číslo, tenhle počet bez problémů zvládneme. Jenže!!  

Jedná se samozřejmě jen o pouhý začátek, salámovou metodou zavést povinné a trvalé kvóty, aby EU měla pravomoc přerozdělovat imigranty kdykoliv v budoucnu, bez potřeby souhlasu jednotlivých států! Jak se na tohle téma vyjádřila německá kancléřka Angela Merkelová: „Nyní děláme první krok, ale nevíme, kam až bude potřeba se dostat. Jsem hluboce přesvědčena o tom, že Evropa potřebuje dlouhodobý mechanismus pro spravedlivé rozdělování uprchlíků mezi členské státy.“ Z jejích slov jasně plyne, že nedávné rozhodnutí kvalifikovanou většinou je krokem na cestě k vytvoření trvalého mechanismu přerozdělování. Odpor Česka a dalších zemí je pak zcela pochopitelný. Naskýtá se otázka, zda o něčem takovém neměli rozhodovat šéfové vlád a států, a ne pouzí ministři vnitra. 

Je jasné, že jak se podařilo přes počáteční odpor většiny členských států prosadit jednorázové kvóty, podaří se postupem času, silového nátlaku a především hrozbou uzmutí dotací, protlačit i trvalý přerozdělovací mechanismus. Minule to Junckerovi a jeho prohnilé partě nevyšlo, ale nyní EU zpracovává vzpurné Polsko a Maďarsko a protlačení povinných kvót  pak bude jen formalitou. Kvóty jsou stanoveny procentuální výměrou, pro ČR cca 3% a počet přerozdělovaných muslimáků bude neustále navyšován spolu s počty imigrantů valících se do Evropy. Těch jen loni bylo přes milion a pokud propustí Erdogan brány, přibudou další skoro tři miliony. A další miliony čekají v severní Africe. Jednoduchou matematikou se dostaneme na desetitisíce (po slučování rodin, na něž mají imigranti právo, ještě násobky) každý rok. Doteď jsme byli masové imigraci, s jakou se potýká celá západní Evropa, ušetřeni, tímto tempem však za chvíli doženeme západní země, kde muslimové tvoří paralelní společnost, jakési bující podhoubí, které nás pozvolna sžírá. V jejich uzavřených komunitách již dnes platí šaría a do mnohých ghett se bojí i policie.  

Co je však horší, Evropa tímto krokem dala světu jasný vzkaz – přijeďte si, kdo chcete a nemějte žádné obavy, my se o všechny postaráme stůj co stůj! Tato informace povzbudila všechny ty, kteří na svůj odchod ještě čekají či váhají. A v zemích jako jsou Sýrie, Irák, Pákistán, Afghánistán, Eritrea, Somálsko, Nigérie, ale i v evropských zemích jako je Albánie či Kosovo, jsou miliony a miliony lidí připravených na exodus do Evropy. Pokud by se všichni dali do pohybu, znamenalo by to konec Evropy!