Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nekorektně

#10576 Německo: Další krveprolití za pokřiku „Allah akbar“.

2016-07-31 20:29

Sedmnáctiletý muslim zaútočil na cestující ve vlaku sekerou

Pouhých 400 km od našich hranic se udál další krvavý čin vyznavače Alláha. Teprve sedmnáctiletý afgánský „uprchlík“ posekal sekerou patnáct lidí. Někteří jsou zranění těžce. Dle svědků při svém řádění vykřikoval „Alláh akbar!“. Zastřelila ho místní policie.

Útočník napadl včera v regionálním vlaku poblíž bavorského Würzburgu sekyrou a nožem cestující. Tři lidi zranil těžce, jednoho lehce, dalších 14 lidí utrpělo šok. Informaci o incidentu i podrobnosti k útočníkovi oznámil bavorský ministr vnitra Joachim Herrmann (CSU). Policie útočníka zastřelila, když se po zastavení vlaku snažil utéct.

Afghánec, který přišel do Německa teprve nedávno, byl úředně považován za dítě bez doprovodu. Toto „dítě“, kterému Německo poskytlo veškerou pomoc, se sekyrou a nožem v ruce najednou masakrovalo pokojné cestující ve vlaku. Ze tří těžce zraněných je podle některých zpráv už jeden mrtvý, ale zatím to není potvrzeno. Zkoumá se pozadí a možnost více pachatelů. Po zastavení vlaku pachatel napadl i zasahující policisty, ale ti jej nakonec zastřelili.

Bavorský ministr vnitra Joachim Herrmann uvedl, že mladík přišel do Německa jako uprchlík bez doprovodu rodičů a poslední zhruba dva týdny žil v rodině pěstounů. Vlak jel na trase z Treuchtlingenu do Würzburgu, incident se odehrál mezi stanicemi Würzburg-Heidingsfeld a Ochsenfurt.

Krev všech zraněných je přímo na rukou všech „vítačů“. Nejsou nic jiného, než spolupachatelé.

PS: Na facebooku se objevil hořkoironický komentář MM k události, který však velmi dobře vystihuje podstatu:

Sedmnáctiletý Afgánec, který přišel do Německa bez rodičů se statusem uprchlíka, zranil ve vlaku sekerou dvě desítky cestujících a byl posléze policisty, které též ohrožoval, zastřelen.

Němci by se měli stydět! Určitě nevytvořili pro toho mládence dostatečně vlídné prostředí dle jeho představ a ponechali jej v jeho zákonitých frustracích. Policisté by pak měli být postaveni před soud vzhledem k nepřiměřené obraně. Zranění by měli zaplatit mastnou pokutu, protože určitě svým chováním mladíka vyprovokovali. Angela Markelová by mu pak měla vystrojit státní pohřeb a pozvat na něj francouzského prezidenta Hollanda a další nositele multikulturalismu. Německá media by při té příležitosti měla silně zdůraznit, že šlo sice o Afgánce, ale šlo o ojedinělý čin psychicky nemocného člověka, který nemá s islámem nic společného.


Nepřihlášený uživatel

#10577 Re: ... tak tady lítáte jako holubička !"

2016-08-01 05:15

#10569: jj. slovy Dr Štrosmayera (z Nemocnice na kraji města): ... "Kdyby blbost nadnášela ... - ... tak tady lítáte jako holubička !" 

 každej terorista by měl dostat trest smrti proč by občane měly platit pobyt ve věznici teroristovy aby ho za par let pustily a zase začal vraždit a šiřit extremismus trest smrti je jedine řešeni pro teroristy 

Donald Trump = noční můra pro eurohujery

#10578 několik dobrých komentářů k tomu

2016-08-01 05:44

Kandidát republikánů Trump děsí starý kontinent

Francouzský eurokomisař Pierre Moscovici neskrýval znechucení nad vyhlídkou, že by se republikánský kandidát mohl stát prezidentem USA. „Když vidím Donalda Trumpa, vidím tvář populisty,“ svěřil se někdejší socialistický politik médiím.

... komentáře:

1. Donald Trump je můj favorit. Držím mu pěsti

2. pokud Trump děsí tenhle Eurodobytek ta dělá asi něco dobře

3. Když vidím tvář eurokomisaře, který blábolí o populismu, vidím tvář individua, které si myslí, že lidé jsou hloupé stádo, které musí vést nadřazení jako je on. Přitom jde většinou o totálního blba, který ničemu nerozumí, a proto ho z domácí politiky urychleně poslali do Evropy, aby doma už nic nekazil.

4. Nevim proč by měl někoho děsit, protože chce udělat pořádek?*****Vážený pane, a proč se děsí naše vládní garnitůra jednoho člověka pod jménem Okamura!?! Protože chce zrovna tak udělat pořádek a toho se právě všichni bojí, že budou muset se zodpovídat ze svých činů?!? Jim jde o to, že v bordelu se jim nejlépe žije a krade, neb nikdo neví kde berou prašule a komu jdou na účty!!!

5. Chtělo by to čerstvý vitr na starém i novém kontinentu..tihle tu ukázali akorát války a zmatek

6. Už aby byl presidentem USA jedinej rozumnej ta Cllintonová se nehodí ani na škrábání brambor děs.

7. mně děsí všichni ti evropští politici, eurokomisaři, europoslanci co nechali zaplavit Evropu muslimským morem, ti co za vysoké platy dřepí v Bruselu, vydávají populistická prohlášení a dál nechávají beztrestně zabíjet lidi na ulicích, v obchodech nebo v koncertních sálech, ti mně děsí a podstatně víc než Trump, to jer jen práce pisálků, kteří když si umanou očerní i Sixtinskou Madonu

8. Trump je naopak poslední naději pro starý kontinent,děsí akorát hrobaře starého kontinentu,všechny ty dnešní papaláše a Bruselské krysy.

9. Všechny papaláše z Bruselu i celé EU děsí hlavně to, že Trump hodlá spolupracovat s Ruskem a to nezapadá do válečných plánů NATO a jeho poskoků.

10. Ač jsem ze starého kontinentu,mne Trump
neděsí a zřejmě neděsí dalších 90% lidí
Evropy.Problém budou mít,multikulturní
Merkelová,expandující NATO,EU a její
otrokářské myšlení.Trump pochopil stav
světové politiky hraničící s možností
vzniku třetí světové války.

... a tož tak !!!

cenzoři necenzurují, co mají cenzurovat

#10579 cenzoři cenzurují to, co nemají cenzurovat

2016-08-01 06:26

Islámský stát vyzval k džihádu proti Rusku

Islámský stát v neděli v devítiminutovém videu vyzval své členy a stoupence ke „svaté válce”, džihádu, v Rusku. Poselství bylo zveřejněno na sociální síti.

...

Nepochopím jednu věc, sociální sítě jsou pod silnou kontrolou, stačí aby tam kdokoliv napsal něco nevhodného, hlavně na sexuální motivy jsou hrozně náchylní, to okamžitě blokují nebo mažou, ovšem ISIS si běžně přes to organizuje svoje rekruty a akce a nikdo to neblokuje!

Realista

#10580 Re: Re: když si na svém pozemku hlasitě jódloval

2016-08-01 08:12

#10551: - Re: když si na svém pozemku hlasitě jódloval 

 Když se tak snažím dopočítat, kolik teroristických útoků má ta verbež na svědomí, tak musím vzít pomalu kalkulačku. To byla série útoků v Německu, masakr v Nice, útoky v Paříži, poprava kněze, útok v Bruselu, radakce Charlie Hebdo, židovská škola v Toulouse a židovské muzeum v Bruselu, Londýnské metro, madridský vlak, beslanská škola, moskevské divadlo či útoky ve Volgogradu v Rusku, vražda holandského kritika islámu Theo van Gogha, britského vojáka Lee Rigbyho, a mnoho dalších, kteří se stali oběťmi nenávistné islámské ideologie. K tomu časté noční nepokoje muslimských imigrantů ve Francii, Británii, Švédsku, kterým padlo za oběť mnoho zapálených aut či vyrabovaných obchodů, osahávání a znásilňování žen po celé Evropě. Obdobné se odehrávají v Anglii, ve Švédsku a jinde. V mnohých městech západní Evropy existují čtvrti, kde vládnou fakticky četné muslimské gangy a do nichž se bojí vstoupit i samotná policie. Neintegrovaní muslimští přistěhovalci jsou příčinnou mnohonásobně zvýšené kriminality. Muslimové tvoří 6 % švédské populace. A i přesto je 77 % všech znásilnění spácháno právě touto menšinou. Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které odporují Listině základních práv a svobod a které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidelech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele. Radikální duchovní v západoevropských mešitách hlásají nenávist k tradičním evropským hodnotám a způsobu života, rekrutují bojovníky pro Islámský stát. Co budou dělat ty tisíce bojovníků, až se vrátí vycvičení a zocelení válkou zpět do Evropy? Nenávistná kázání v mešitách, špatně zastřené vyhrůžky zástupců evropských muslimů (obojí se děje i u nás, vzpomeňte na nedávnou policejní razii v pražské mešitě, kde se schází, kromě bezúhonných věřících i kriminální živly z Václavského náměstí a profesionální bojovníci z Kavkazu).


Nepřihlášený uživatel

#10581 Re: cenzoři cenzurují to, co nemají cenzurovat

2016-08-01 11:04

#10579: cenzoři necenzurují, co mají cenzurovat - cenzoři cenzurují to, co nemají cenzurovat 

 Ano,stačí se ostře vyjádřit na adresu uprchlíků a už se to maže,ale islámské kanály pro verbování džihádistů jsou cenzurou prakticky netknuty.Jednou z čas něco smažou,aby ukázali"jak se proti tomu bojuje",jinak nic..Člověku připadne,že oni s radikálním islámem úzce spolupracují.Nejen Erdogan apod., ale přímo i evropské elity. Jak jinak si představit,že policie má teroristy v hledáčku několik let,nechá je volně pohybovat po svobodě a nezabrání jim vykonat atentát,že v Bruselu pár stovek mtrů od sídla evropké komise bují v Molenbeeku radikální islám bez povšimnutí tamních orgánů,tohle nemůže být náhoda,tohle nelze svést na neschopnost,nikdo nemůže být tak blbý,aby tohle neviděl-TO MUSÍ BÝT ÚMYSL!!!


Nepřihlášený uživatel

#10582 Re: Re: tak už to začíná u nás v česku

2016-08-01 11:11

#10559: - Re: tak už to začíná u nás v česku  

 Ano,v téhle "mírumilovné" BRNĚNSKÉ mešitě v nedávné době-(uváděno v médiich,včetně fota),náš mladý český zfanatizovaný muslim předváděl svým "věřícim" rozborku-zborku lehkého kulometu,včetně jeho použití,proti komu asi?,projděte se parkem v láznich TEPLICE,dnes po jejich "kulturních nájezdech" se park podobá smradlavému hnojišti,plné odpadku a to i přez protesty místních občanů

korán nabádá

#10583 korán nábádá

2016-08-01 11:41

Korán Sura 4.89.
„A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky“.

... a tož tak !!!


Nepřihlášený uživatel

#10584

2016-08-01 11:58

"V Saúdské Arábii je po loňsku dokonce ateismus platnými zákony ztotožněn s terorismem. A tuto zemi pak lidé jako Zaorálek navrhují jako obchodní alternativu na místo Ruska, které porušuje lidská práva. To je země, do které se Schwarzenberg, kritizující Rusko za porušování lidských práv, jezdí usmívat a objímat s tamními vládci. Něco takového je skutečně absolutně nepřijatelné a pokrytectví politiků, kritizujících Čínu či Rusko a zároveň bez problémů jednajících a obchodujících se Saúdskou Arábií a podobnými zeměmi, je do nebe volající."


Nepřihlášený uživatel

#10585 Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-01 13:24

#10558: - Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 Pan prezident Zeman je mým prezidentem! Je to poněkud svérázný člověk, ale je to frajer a držím mu palce, na rozdíl od té vyplašené a neurotické Merkelové ...


Nepřihlášený uživatel

#10586 Re: Německo: Další krveprolití za pokřiku „Allah akbar“.

2016-08-01 13:29

#10576: Nekorektně - Německo: Další krveprolití za pokřiku „Allah akbar“.  

 Snad se Skopčákům konečně rozsvítí v makovici, Merklovou vykopnou z Bundestagu a zvolí si Alternativu, protože jiná alternativa není...


Nepřihlášený uživatel

#10587 Re: Jaký je rozdíl mezi bývalým komunistickým režimem v Československu a Erdoganovým režimem v Turec

2016-08-01 13:33

#10516: - Jaký je rozdíl mezi bývalým komunistickým režimem v Československu a Erdoganovým režimem v Turecku? 

 To naši zaslepení sluníčkářští tupohlavové nevidí. Pro ně je prostě islám vždy ten hodný a my ti špatní, i kyby Erdogan na čertovi jezdil.

Občan

#10588

2016-08-01 13:46

Realita je jasná - současné politcké špičky s migrujíími hordami nic nesvedou a možná, že to ani nechtějí, takže růst extrémistických stran se dá očekávat. A doufám, že až jich bude ve vedení EU více, tak Merkelová apod. půjdou před soud pro zločin rozvracení republiky! (Pro upřesnění - o vlastizradu se jednat nemůže, protože ta předpokládá nějaké spolčení s cizí mocností. Takže blbost je jen rozvracení republiky, což je ale ve svých důsledcích stejné.)


Nepřihlášený uživatel

#10589 Re: Pěkně potichoučku, polehoučku ... se realizují kvóty

2016-08-01 13:56

#10518: Plešoun a jeho vláda - Pěkně potichoučku, polehoučku ... se realizují kvóty 

 Pamatuji, jak blbounek plešounek Sobotka dělal ramena, že v žádném případě nesouhlasí s povinnými kvótami, ale jak byly kvóty na přerozdělení prvních 160 000 imigrantů (120 000 k již dřívějším 40 000) proti vůli zemí V4 protlačeny, Merkelin věrný mazlíček Bohoušek, místo aby se přidal k Orbánovi a Ficovi, zákeřně trhnul partu a couvl. Tím se jasně ukázala naše vyjednávací slabost. Když nás EU zlomila jednou, dovolí si to příště a zase příště a ví, že jim to projde, protože jsme beznázoroví slaboši. Británii když se něco nelíbí, tak se nepřizpůsobí a raději se z EU trhne, my neumíme dělat ani to bububu. Dluhouš před domácími občany machruje, ale jak přijde k Junckerovi nebo Merklovic krávě na kobereček, servilně jim přitakává, ten slaboch ubohý. V součtu všech přerozdělovaných balíčků imigrantů to dělá pro ČR !!prozatím!! cca 4 500. Někdo si může říct, to není tak vysoké číslo, tenhle počet bez problémů zvládneme. Jenže!!  

Jedná se samozřejmě jen o pouhý začátek, salámovou metodou zavést povinné a trvalé kvóty, aby EU měla pravomoc přerozdělovat imigranty kdykoliv v budoucnu, bez potřeby souhlasu jednotlivých států! Jak se na tohle téma vyjádřila německá kancléřka Angela Merkelová: „Nyní děláme první krok, ale nevíme, kam až bude potřeba se dostat. Jsem hluboce přesvědčena o tom, že Evropa potřebuje dlouhodobý mechanismus pro spravedlivé rozdělování uprchlíků mezi členské státy.“ Z jejích slov jasně plyne, že nedávné rozhodnutí kvalifikovanou většinou je krokem na cestě k vytvoření trvalého mechanismu přerozdělování. Odpor Česka a dalších zemí je pak zcela pochopitelný. Naskýtá se otázka, zda o něčem takovém neměli rozhodovat šéfové vlád a států, a ne pouzí ministři vnitra. 

Je jasné, že jak se podařilo přes počáteční odpor většiny členských států prosadit jednorázové kvóty, podaří se postupem času, silového nátlaku a především hrozbou uzmutí dotací, protlačit i trvalý přerozdělovací mechanismus. Minule to Junckerovi a jeho prohnilé partě nevyšlo, ale nyní EU zpracovává vzpurné Polsko a Maďarsko a protlačení povinných kvót  pak bude jen formalitou. Kvóty jsou stanoveny procentuální výměrou, pro ČR cca 3% a počet přerozdělovaných muslimáků bude neustále navyšován spolu s počty imigrantů valících se do Evropy. Těch jen loni bylo přes milion a pokud propustí Erdogan brány, přibudou další skoro tři miliony. A další miliony čekají v severní Africe. Jednoduchou matematikou se dostaneme na desetitisíce (po slučování rodin, na něž mají imigranti právo, ještě násobky) každý rok. Doteď jsme byli masové imigraci, s jakou se potýká celá západní Evropa, ušetřeni, tímto tempem však za chvíli doženeme západní země, kde muslimové tvoří paralelní společnost, jakési bující podhoubí, které nás pozvolna sžírá. V jejich uzavřených komunitách již dnes platí šaría a do mnohých ghett se bojí i policie.  

Co je však horší, Evropa tímto krokem dala světu jasný vzkaz – přijeďte si, kdo chcete a nemějte žádné obavy, my se o všechny postaráme stůj co stůj! Tato informace povzbudila všechny ty, kteří na svůj odchod ještě čekají či váhají. A v zemích jako jsou Sýrie, Irák, Pákistán, Afghánistán, Eritrea, Somálsko, Nigérie, ale i v evropských zemích jako je Albánie či Kosovo, jsou miliony a miliony lidí připravených na exodus do Evropy. Pokud by se všichni dali do pohybu, znamenalo by to konec Evropy!


Nepřihlášený uživatel

#10590 Re: Na denním pořádku ??? !!!

2016-08-01 14:01

#10519: ??? !!! ??? - Na denním pořádku ??? !!! 

 A takových fanatiků jsou po Evropě desetitisíce! Až jim jednou rupne v bedně, vypukne zde stejná občanská válka jako v Sýrii! Poděkujme zrůdám typu Juncker, Schulz, Merkel, Hollande, Tusk, Rompuy, Ashton, Mogherini, padlý papež František, že tímto morem infikovaly naše země, to na jejih rukou je krev všech při teroristických útocích zemřelých nevinných! To oni budou souzeni za kolaboraci trestem nejvyšším!


Nepřihlášený uživatel

#10591 Re: Uprchlík z Eritreje znásilnil na hřbitově v Německu 79letou důchodkyni

2016-08-01 14:23

#10512: - Uprchlík z Eritreje znásilnil na hřbitově v Německu 79letou důchodkyni 

 Jak by řekla cynická svině Žilková nebo ďábel v rouše beránčím Bělo(Černo)brádek, měla by být vděčná za spáření se s mužným exotickým mládencem! Tfuj! Doufejm, že tito bezpáteřní cynici budou první, kdo půjde pod kudlu islámským prasatům! 


Nepřihlášený uživatel

#10593 Re: Německo: Další krveprolití za pokřiku „Allah akbar“.

2016-08-01 19:08

#10576: Nekorektně - Německo: Další krveprolití za pokřiku „Allah akbar“.  

 Je to smutné, ale snad tyto hrůzy vyvedou národy Evropy z letargie a začnou se bránit vedení proradných politiků, pracujících ve službách nadnárodního kapitálu! Kam až to musí zajít, aby lidé opět uchopili svou budoucnost a své žití do svých rukou?! To, co se v Evropě děje pod dohledem spolku s názvem EU je genocida evropských národů, jejich suverenity, svébytnosti a jejich kulturních hodnot! Pryč s EU, pryč s evropskými politiky a byrokraty, lidé je nepotřebují! Jsou to samozvanci mlaskající u plných koryt z práce prostého lidu! Ať si žije každý na svém a za své!


Nepřihlášený uživatel

#10594

2016-08-01 19:13

nechci tu migranty a chci aby tu byl mir

Nepřihlášený uživatel

#10595 Re:

2016-08-01 19:34

#10588: Občan -  

 Jak to, že nejde o spolčení s cizí mocností? Vždyť většna evropských špiček je na výplatní listině saúdských a katarských šejků.


Nepřihlášený uživatel

#10596 Re: Re:

2016-08-01 19:48

proč evropa nepomaha uprchlikum křestanum jezidum a kurdum 

 muslimum v muslimskch zemi nic nehrozi proč potporovat muslimske imigranty do evropy misto křestanum jezidum a kurdum ad muslimum pomahaj země ktere vyborbardovali jejich domovy ad už to je usa nebo bohate země perskeho zalivu jako saudska arabie kuvajt jemen bahrajn apodobně 


Nepřihlášený uživatel

#10597 Re:

2016-08-01 20:43

#10584: -  

 Nejen to, dokonce je pověřena předsednictvím rady pro lidská práva OSN. To asi OSN chce, aby se po celém světě zavedla lidská práva po vzoru Saúdské Arábie, tj. bičování za prohřešek proti islámu a šarii či nalezení bible v osobních věcech, trest smrti za odpadlictví od víry, sponzoring terorismu atd. No to se tedy máme nač těšit, když nám dělá kozel zahradníka :-(

NEVOLTE MULTIKULTURNÍ ČSSD !!!

#10598 ČSSD TO S NÁMI NEMYSLÍ DOBŘE - LIDI, VZPAMATUJTE SE !!!

2016-08-01 20:51

https://www.cssd.cz/data/files/cssd-dlouhodoby-program.pdf

... V rámci této politiky se nároky na uznání menšinových identit mohou transformovat tak, že pro většinovou populaci přestávají být příčinou národnostních, rasových a sociálních nepokojů. Mohou se naopak vzájemně obohacovat."
Bod 9.1.6
"Multikulturní integrace je jedním z dlouhodobých a komplexních úkolů, bez jejichž vyřešení nelze realizovat moderní evropskou kulturní politiku a zásady OSN o harmonickém vztahu mezi příslušníky různých kultur. Boj proti xenofobii a za uchování kulturní rozmanitosti považuje ČSSD za významnou podmínku trvalé udržitelnosti kultury a tím i života vůbec."

Neziskové "svině" žádají:

#10599 volební právo pro migranty a změnu - výjimky ze zákona

2016-08-01 21:04


Nepřihlášený uživatel

#10600

2016-08-01 21:08

EU je na nic jen samé nesmyslné zákazy a příkazy.Porusuji zákony a chrání muslimský vrahy.