Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10526 FALSE FLAG STATNI TEROR

2016-07-28 14:25

Prehľad útokov v Nemecku za posledné obdobie: 

18. júl: Útok sekerou v bavorskom vlaku

Najmenej 20 ľudí utrpelo zranenia po tom, ako mladík vyzbrojený sekerou a nožom zaútočil na cestujúcich vo vlaku vo Würzburgu. Páchateľa následne polícia zastrelila na úteku.Štyria ľudia skončili vo vážnom stave v nemocnici, jeden bol ľahko zranený a 14 cestujúcich utrpelo šok. Útočníkom bol 17-ročný Afganec.

22. júl: Streľba v Mníchove

Na piate výročie Breivikových útokov v Nórsku sa strieľalo aj v Mníchove. Streľba v areáli obchodného strediska Olympia sa skončila smrťou desiatich ľudí vrátane 18-ročného útočníka s dvojakým nemecko-iránskym občianstvom, ktorý spáchal samovraždu a jeho telo našli približne kilometer od miesta činu.

24. júl: Výbuch pred festivalom v Bavorsku

 Pri výbuchu v bavorskom Ansbachu zahynul v nedeľu večer 27-ročný utečenec zo Sýrie, ktorý podľa vyšetrovateľov nálož odpálil pri vstupe na miestny hudobný festival. Ďalších 12 ľudí utrpelo zranenia.

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

VICE-Evropský uprchlický krize - Anatomie jen zamaskovaná

VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" bylo zmanipulované od začátku do konce

Byl to "mírumilovný" muslim ...

#10527 ... který se jaksi zradikalizoval ... Muslimům se nedá věřit = jinka na to doplatíme !!!

2016-07-28 20:27

Žije se mi zle. Televize zpovídala atentátníka z Ansbachu ještě jako uprchlíka

Sedmadvacetiletého Muhammada Dalíla, který v neděli večer odpálil výbušninu v batohu v německém Ansbachu, před třemi lety dvakrát zpovídala reportérka bulharské televize BNT jako uprchlíka ze Sýrie. Agentura Reuters ve čtvrtek zveřejnila záznam z jedné této reportáže.

...

Assenová Dalíla popsala jako celkem tichého, odměřeného, dokonce stydlivého. „V jeho očích bylo vidět, že nemá co skrývat, ale nebyl agresivní,“ citovala reportérku BNT. Podle ní jí také řekl, že „neschvaluje násilí a nerozděluje lidi podle jejich víry či náboženství“. Označila jej však také za naivního a zmanipulovatelného.

Server Local.de uvedl, že bulharské úřady neměly žádné důkazy, že by se radikalizoval.

...

Rozhodnutí o deportaci dostal nedávno

Televize BNT připomněla, že Dalíl měl v Bulharsku zaručen status chráněné osoby. Měl čistý trestní rejstřík. Zemi opustil v polovině roku 2014 a požádal o azyl v Německu. Jeho žádost tam však byla kvůli humanitárnímu statusu chráněné osoby zamítnuta a on měl být deportován zpět do Bulharska. Na rozdíl od statusu uprchlíka totiž status chráněné osoby neumožňuje volně cestovat bez víza, řekla ve středu předsedkyně bulharského úřadu pro uprchlíky Petja Parvanová. Neuvedla, jak se Dalílovo podařilo dostat na západ.

Později byla jeho deportace z Německa opět pozastavena, protože německé úřady obdržely dokumenty, podle nichž trpí psychickými problémy. Nakonec další dva deportační příkazy obdržel 13. července.

Další týden v neděli před vstupem na hudební festival v Ansbachu odpálil bombu ukrytou v batohu. Nálož jej zabila a zranila dalších 15 lidí. Podle policie mohly být následky výbuchu mnohem horší, Dalíl však na festival nebyl vpuštěn, protože neměl vstupenku. K útoku se přihlásil Islámský stát. V úterý zveřejnil video, na němž má Dalíl varovat před dalšími útoky.

... a tož tak !!! ... (věřte "mírumilovným muslimům, co říkaj: „neschvaluji násilí a nerozděluji lidi podle jejich víry či náboženství“)

... a tož tak !!! ... (když jim uvěříte: ... IS V úterý zveřejnil video, na němž má Dalíl varovat před dalšími útoky. a pak se nestačíte divit: ... odpálil bombu ukrytou v batohu !)

... a tož tak !!! ... pak věřte muslimům !!!

islám je náš nepřítel !!!

#10528 Re: ... který se jaksi zradikalizoval ... Muslimům se nedá věřit = jinak na to doplatíme !!!

2016-07-29 07:25

#10527: Byl to "mírumilovný" muslim ... - ... který se jaksi zradikalizoval ... Muslimům se nedá věřit = jinka na to doplatíme !!! 

 ... potíž je také v tom, že se média (politici) v záchvatu korektnosti a multikulti bojí označit přímo nepřítele = islám !!!

kecají se kecy o tom, jak jsou muslimové mírumilovní, a když se nějaký muslim (vyznavač islámu) dopustí teroru a zabije x lidí: ... zase se žvaní o tom, jak se zradikalizoval, ale prý: ... "Nemůže za to islám, s tím to nemá nic společného!" ... ačkoliv každému normálnímu člověku je jasné, že ano!

Korektní kecy, které lžou a mlží, jen aby nemusely říci pravdu: ... NENÍ  ŽÁDNÝ  UMÍRNĚNÝ  MÍRUMILOVNÝ  ISLÁM !!!

JE JEN JEDEN ISLÁM = NÁŠ NEPŘÍTEL ČÍSLO 1 !!!


Nepřihlášený uživatel

#10529

2016-07-29 14:18

Občné toho státu by měli mít právo možná i povinnost přímo rozhodovat o naší budoucnosti, ne jen zprostřetkovaně pomocí pochybných politiků.
Kazatel

#10530 Kazatel né loutka Vatikánu

2016-07-29 15:01

Z prachu do prachu

16A ještě něco jsem viděl pod sluncem: Namísto práva zlo, namísto spravedlnosti zlo. 17Pomyslel jsem si: Spravedlivého i zlého Bůh přivede na soud; tam přijde čas na každý skutek i úmysl.
18Pomyslel jsem si: Tímto způsobem Bůh lidi zkouší, aby se ukázalo, že jsou zvěř. 19Lidi i zvířata čeká stejný osud – jeden umírá tak jako druhý, všichni dýchají stejný vzduch. Člověk zvířata ničím nepřevyšuje, všechno je marnost! 20Všichni směřují k témuž místu – všichni jsou z prachu, všichni se do prachu zase vracejí. 21Kdo ví, že lidský duch míří vzhůru, zatímco duch zvířat mizí pod zemí?
22Vidím tedy, že člověk nemá jiné štěstí než radovat se z díla, které je jeho údělem. Vždyť kdo mu dá nahlédnout, co chystá budoucnost?

 

Závidím mrtvým

1Když jsem se rozhlédl, znovu jsem viděl jen samé bezpráví pod sluncem: Slzy utiskovaných – útěcha nikde. Moc v rukou utiskovatelů – útěcha nikde! 2Proto závidím dávno mrtvým spíše než těm, kdo jsou dosud naživu. 3Nejšťastnější je ale ten, kdo ještě nebyl a neviděl zlo, které se děje pod sluncem!
4Shledal jsem také, že všechno pachtění a snaha o úspěch pramení z lidské závisti vůči bližnímu. I to je marnost a honba za větrem!
5Hlupák do klína složí ruce
a potom sžírá se.
6Lepší špetka klidu
než náruč námahy
a honba za větrem!

 

Peněz se nenasytíš

7Když někde uvidíš, jak je utiskován chudý a jak je lidem odpíráno právo a spravedlnost, nebuď tou věcí nijak překvapen. Vysoce postaveného totiž chrání vyšší a ještě vyšší jsou nad nimi. 8Úrodu země si dělí všichni, na poli přece vydělá i král.
9Kdo miluje peníze, peněz se nenasytí;
kdo miluje hojnost, nemá nikdy dost.
I to je marnost.
10Větší majetek živí víc lidí,
co z něj tedy má jeho majitel?
Je to jen pastva pro oči.
11Kdo pracoval, ten sladce spí,
ať jedl málo nebo moc;
boháč však nespí pro sytost.
Jak přišel, tak odchází
12Je hrozná bolest, kterou jsem viděl pod sluncem: Bohatství, které majitel kupí ke svému vlastnímu neštěstí. 13Nešťastným obratem může to bohatství ztratit; když zplodí syna, nezanechá mu vůbec nic. 14Z lůna své matky vyšel nahý a stejně, jak přišel, zase odchází – vůbec nic si s sebou neodnese přes všechno svoje pachtění. 15To je právě ta hrozná bolest: Stejně, jak člověk přišel, tak zase musí odejít. Co z toho bude mít, že se pachtil za větrem? 16Všechny své dny strávil ve tmě – v tolika trápeních, v bolesti, ve zlobě!
17A tak jsem viděl, v čem spočívá štěstí: Je správné jíst a pít a užít potěšení při všem tom lopotném pachtění v těch pár dnech života pod sluncem, které člověku Bůh dal – vždyť to je jeho údělem. 18Komu Bůh dopřál bohatství a jmění a dovolil mu jich užívat, ať přijme svůj úděl a raduje se uprostřed svého pachtění – vždyť je to Boží dar! 19Komu Bůh dává do srdce radost, ten sotva pomyslí na krátkost života.

Nikdo neovládne vítr

1Kdo se může poměřovat s moudrým,
kdo umí vyložit každou věc?
Moudrost člověku rozjasňuje tvář,
i jeho tvrdé rysy obměkčí.
2Já ale říkám: Královské rozkazy dodržuj s ohledem na Boží přísahu. 3Neopouštěj ho ukvapeně, nepřipojuj se ke vzpouře – vždyť může učinit, co si zamane! 4Za královským slovem je jeho moc. Kdo se ho zeptá: Co to provádíš?
5Kdo plní přikázání, neokusí nic zlého,
moudrý ví v srdci kdy, jak a co.
6Vše má svůj správný čas, jistě. Člověk má ale tu velikou potíž, 7že nikdy neví, co se bude dít. Kdo jen mu prozradí, co chystá budoucnost?
8Nikdo neovládne vítr, aby jej lapil,
dnem svojí smrti nikdo nevládne.
Nikdo nemá úniku z té bitvy,
zlosyn se nezachrání ani zločinem.

 

Kazatel

#10531

2016-07-29 15:22

Nikdo nemůže pochopit


9To všechno jsem viděl, když jsem uvažoval o všem, co se odehrává pod sluncem v čase, kdy člověk panuje nad člověkem k jeho záhubě. 10Viděl jsem, jak se strojí pohřby zlosynům, kteří opustili svatyni; na ty, kdo konali dobro, si ale ve městě nikdo nevzpomněl. I to je marnost!
11Zlé činy nejsou trestány rychle, proto má lidské srdce chuť páchat zlo. 12Hříšník páchá zlo třeba nastokrát, žije však stále dál a dál. Ano, vím:
Dobře se povede bohabojným,
neboť žijí v bázni před Bohem.
13Zlosynu se však dobře nepovede,
nedlouhý život mu prchne jako stín,
neboť se Boha nebojí.
14Na zemi se však děje ta marnost, že spravedlivým se vede, jako by páchali zločiny, zatímco zlosynům se vede, jako by jednali spravedlivě. Říkám: I to je marnost. 15Proto, ať žijí radovánky! Vždyť člověk nemá pod sluncem jiné štěstí než jíst a pít a přitom se radovat. Jen to mu totiž zbývá při jeho pachtění v těch pár dnech života, které mu pod sluncem Bůh dal.
16Rozhodl jsem se poznat moudrost a ve dne v noci nezamhouřit oka, dokud neprohlédnu dění na zemi. 17Tehdy jsem viděl: Vše je Boží dílo! Člověk nepochopí, co se děje pod sluncem. Jakkoli se za tím pochopením pachtí, nikdy je ale nemůže postihnout. I kdyby mudrc tvrdil, že to ví, ani on to nemůže nikdy pochopit.


Žij, dokud můžeš


1Když jsem o tom všem v srdci uvažoval, dospěl jsem k tomuto: Spravedlivé a moudré i s jejich skutky má ve svých rukou Bůh. Ať je to láska anebo zášť, lidé neví o ničem, co leží před nimi. 2Každý pokaždé dopadá stejně: Spravedlivé i zlosyny čeká týž osud – dobré i zlé, čisté i nečisté, ty, kteří obětují, i ty, kdo nikoli. Dobrý je na tom tak jako hříšník; kdo skládá přísahu i ten, kdo se jí bojí.
3To je to nejhorší na všem, co se děje pod sluncem – že všechny čeká týž osud. Lidské srdce je navíc plné zloby a hloupost je provází celým životem. Když potom musejí zemřít, 4bude snad někdo ušetřen? Všichni živí však mají naději, vždyť: „Živý pes je na tom lépe než mrtvý lev.“ 5Živí totiž vědí, že musejí zemřít, mrtví však nevědí vůbec nic. Žádné odplaty se už nedočkají, i pouhá vzpomínka na ně zanikla. 6Jak jejich láska, tak jejich zášť, všechna jejich vášeň je dávno pryč. Nikdy už nebudou mít podíl na ničem, co se odehrává pod sluncem.
7Vzhůru! Jez radostně svůj chléb
a zvesela pij víno své,
vždyť Bůh si tvé skutky dávno oblíbil!
8Ať jsou tvé šaty vždycky bílé,
olej na tvé hlavě ať nikdy nechybí.
9Užívej život se svou milovanou ženou
po všechny marné dny svého života,
jenž ti byl darován pod sluncem.
Všechny své marné dny si užij –
vždyť to je tvou odměnou, dokud žiješ,
ve všem tom pachtění,
kterým se pachtíš pod sluncem.
10Čehokoli se chopí tvá ruka,
tomu se věnuj ze všech sil –
vždyť míříš do hrobu, kde není co dělat,
kde chybí smysl, moudrost i vědění!
11Když jsem se rozhlédl pod sluncem, viděl jsem, že běh nezáleží na rychlých a boj na statečných, ba ani živobytí na moudrých, bohatství na šikovných a přízeň na zkušených – o všem rozhoduje chvíle a náhoda. 12Člověk nezná svůj čas, podoben rybám, které vyloví krutá síť, anebo ptákům, kteří se chytí do pasti. Právě tak bývají lapeni lidé, když na ně znenadání přichází chvíle neštěstí.


Hloupost na nejvyšších místech


5Je hrozná věc, kterou jsem viděl pod sluncem, a sice omyl, jehož se dopouštějí vládci: 6Hloupým se nabízejí nejvyšší místa, ušlechtilí však vězí kdesi hluboko. 7Viděl jsem otroky sedět na koních a velmože jít pěšky jako otroky.
8Kdo jámu kopá, ten do ní padá,
kdo boří zeď, toho uštkne had.
9Kdo láme kamení, ten se jím zraní,
kdo štípá dříví, ten si tím ublíží.
10Když nikdo nenabrousí otupené ostří,
je třeba přidat více sil,
moudrost však zmůže mnohem víc.
11Uštkne-li had, než ho kdo uřkne,
slova zaříkávače už nic nezmohou.
12Moudrý svou řečí získá přízeň,
tupce však zahubí jeho vlastní rty.
13Hloupost je úvodem k jeho řeči,
po ní následují hrozné nesmysly;
14blázen povídá dál a dál.
Člověk netuší, co se bude dít –
kdo jen mu prozradí, co bude dál?
15Pachtění hlupáků unavuje,
vždyť ani netrefí do města!

Kazatel

#10532 TV LHAT BUDE TV MANIPULOVAT BUDE SLYŠ

2016-07-29 15:31

9Nejenže byl Kazatel moudrý – svému vědění také učil prostý lid. Vy-slechl, zkoumal a také upravil mnohá přísloví. 10Kazatel hledal výstižná slova a sepsal poctivé a pravé výroky.


Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru


VICE-False Flag Operations - hlavný súbor


Než slunce zhasne


1Pamatuj na svého Stvořitele,
dokud jsi ještě mlád,
dříve než přijdou zlé dny a roky,
o kterých řekneš: Nemám je rád!
2Dřív než ti slunce zhasne
tak jako světlo měsíce a hvězd
a než se obloha znovu
temnými mraky zatáhne.
3Strážcové domu se tehdy rozechvějí,
udatní mužové se přikrčí,
prořídnou řady těch, jež v mlýnku mlely,
ty, jež vyhlížely z oken, se do tmy ponoří.


Nepřihlášený uživatel

#10533

2016-07-29 18:48

Jabhat al Nusrat a ISIS

JN rýchlo získal povesť ako bytia najviac extrémnej (a najefektívnejšie) rebel bojová skupina v Sýrii.

Boli lepšie financovaný, lepšie kvalifikovaní, a mnoho z nich mal dlhoročné skúsenosti bojujúce americké okupačné sily v Iraku. Jeden z vedľajších produktov vojen je vytvorenie triedy skúsených bojovníkov. Zatiaľ čo mnoho militantov zomrú v týchto pechotných na báze partizánskej vojny, tí, ktorí prežijú, majú tendenciu byť odolné vzhľadom na ich skúsenosti výhodou.

 JN mal veľký počet preživších z konfliktov v Iraku, Líbyi, Afganistane a Čečensku.

Okrem toho budú extrémne frakcie často nájsť najlepšie regrútov a ľuďom najviac ochotné spojiť sa s ich príčinu. Ak sa pozrieme na históriu štátnosti všeobecne, to je zvyčajne najkrvavejší a extrémny z milícií, ktorí stúpajú k moci. To platilo o leninistů v Rusku, sionistov v Palestíne, a zdá sa, ISIS v Iraku / Sýrii.

JN nakoniec zlomil, však, tvoriť frakčnej skupine s názvom islamského štátu v Iraku a Sham (Sham = Levant v arabčine).

Účinne frakcie ISI JN dostal " príliš extrémne " pre vkus al-Kájdy. Možno, že príliš veľa Zarkáwí je duch žil ďalej organizáciu. Tento rozkol vyzráža krviprelievania medzi JN členmi a novo tvorené ISIS, vedenej Abu Bakr al-Baghdadi.

JN bol stále veľa negatívneho tlače na západe a na širšom Strednom východe, pretože jeho náklonnosť k použitie masakrami ako nástroj pre terorizujú obyvateľstvo do podrobenie, rovnako ako iné ohavné zločiny, ako je masové znásilňovanie ženských zajatcov a bezohľadného drancovania. Je iróniou, že ISIS praktizuje Takfirism proti JN, aby odôvodnila svoje rozdelenie.

Rozkol bol pravdepodobne vypočítaná ťah zo strany ISIS, ktorí boli teraz hlavnými hráčmi na iracko-sýrskej hranice.

Nepotrebovali AQ centrálne vedenie, pretože nemali dostatočnú podporu zo strany irackého kmeňového systému prežiť a prosperovať.

 


Nepřihlášený uživatel

#10534

2016-07-29 18:58

US destabilizace Sýrie

Ve své podpoře VICE-svržení Asada tím, že pomáhá syrské rebely, mnoho z jehož věrnost existují ve stavu toku a kteří přeběhl k ISIS USA v podstatě umožnila ISIS stoupat a převzít velení východní Sýrii.

I když můžete tvrdit, že Washington pravděpodobně dělal ne přímo paže a trénovat ISIS, to však usnadnit a podpořit chaosu scénář, kde ISIS se mohl zvýšit na vrcholu hierarchie džihádu.

Je ironií, že v roce 2010, Assad VICE-nabídl pomoc USA ve válce proti rebelům Takfiri působících na irácko-syrské hranice. Assad vláda bojovala džihádisty po celá desetiletí a pokládají "odborníci" na záležitost.

USA odmítly a v roce 2011, oni ozbrojené džihádisté ​​místo sesadit Asada.

Poznámky k zapojení USA

 Myslím, že je nutné shrnout, jak USA pomohl srážet tuto krizi:

 

  1. Jejich invazi do Iráku, čímž narušil rovnováhu sil tam a opouštět vakuum vyplní Zarkávího a JTJ

  2. Oni držel se politiky sektářského rozděl a panuj, tak účinně zřízení sektářské vojenské hranice v Iráku, pokud současně vyzbrojen sunnitské kmeny vedle šíitské-ovládal centrální vlády

  3. Útok na Libyi, které svrhly Kaddáfího vytvořil vzestup džihádistů tam a následný příliv zbraní do Sýrie, která podpořen ISIS

  4. Americká podpora povstaleckých skupin v Sýrii narušena Asada, který byl baštou proti Džihádismus v regionu, opět posílit ISIS

VICE-HISTORIE ISLAMSKEHO STATU


Nepřihlášený uživatel

#10535 umirnená opozice neexistuje

2016-07-29 19:00

Záminka ISIS - US Nalil miliardy do "umírnění", kteří neexistují

Dokument otevřeně přiznává, že USA poskytla miliardové zbrojních a odborné přípravy militantů přivádí do zničující a stále regionálního konfliktu.

Připouští, že USA udržuje - a měl by rozšířit - operace v Jordánsku a NATO člen Turecku poskytnout ještě více zbraní, hotovost, a bojovníky k již katastrofickému konfliktu.

To pak líčí vznik takzvaného " VICE-islámského státu" (ISIS ) , ale nedokáže vysvětlit, odkud přišel jeho peníze, v hotovosti, a zbraně.

Mělo by být jasné, pro čtenáře, že pokud Spojené státy zavázala miliardy v hotovosti, zbraní a výcviku na více frontách na údajné "umírnění", kteří pro všechny záměry a účely neexistují na bojišti, by state-sponzorem větší velikosti nutné k vytvoření a udržení ISIS a Al-Káidy VICE-Al Nusra Front kteří Brookings připouští dominuje "opozice" nesporná.

Ve skutečnosti, VICE-zásobovací linie ISIS 'zavede přímo do amerických operačních zón v Turecku a Jordánsku, protože to bylo ISIS a Al-Káida po celou dobu, že Západ plánoval použít před začátkem konfliktu 2011 a založila svou strategii na té doby - včetně této poslední etapa kampaně.


Nepřihlášený uživatel

#10536

2016-07-29 21:43

2 kandidati na prezidenta usa nevěřim ale ani jednomu kandidatovy ale hitlery klintonova je šilena krava ktera patři do svěraci kazajky

 

Asi si mírumilovnost představujeme každý jinak!? Rozhodně křesťané x muslimové

#10537 "mírumilovný" islám s touhou vrazit ti kudlu do zad

2016-07-30 07:32

Zničíme tuto zemi, budete trpět, hlásal útočník z francouzského kostela na videu

Agentura Amak napojená na Islámský stát ve čtvrtek zveřejnila nové video s jedním z vrahů z kostela v Normandii. Abdel Malik Nabir Petitjean natočil vzkaz s předstihem na domácí počítač. Vyzývá v něm muslimy, aby zničili Francii.

...

Deset tisíc podezřelých

Zatímco Kermiche policie evidovala jako podezřelého islámského radikála a stíhala ho, Petitjeana byl bezpečnostním složkám neznámý, a to až do minulého měsíce, kdy údajně Francouzi obdrželi tip od turecké rozvědky. Petitjean byl stejně jako dříve Kermiche v Turecku zadržen a vyslýchán. Druhé upozornění od nejmenované zahraniční tajné služby mělo přijít minulý pátek, podle některých zdrojů šlo o varování, že se chystá zaútočit. Potíž byla v tom, že tato služba neuvedla jméno podezřelého, a tak policie Petitjeana nedostihla. Zdroje z vyšetřování médiím nicméně potvrdily, že se jednalo o něj.

Francouzské úřady nedávno upozornily, že evidují okolo 10 500 lidí podezřelých z napojení na Islámský stát nebo podobné extremistické skupiny.

... a tož tak !!! ...

 

 

Nepřihlášený uživatel

#10538 Re: "mírumilovný" islám s touhou vrazit ti kudlu do zad

2016-07-30 07:34


Nepřihlášený uživatel

#10539

2016-07-30 16:27

Za komoušů bylo líp.

Kazatel ten co neni loutkou Vatikanu
Nepřihlášený uživatel

#10540 Re: "mírumilovný" islám s touhou vrazit ti kudlu do zad

2016-07-30 17:32

#10537: Asi si mírumilovnost představujeme každý jinak!? Rozhodně křesťané x muslimové - "mírumilovný" islám s touhou vrazit ti kudlu do zad 

medialni podvod na ovce 

OHLEDNE FRANCIE V TV MANIPULACI SAMA FRANCIE PŘIPUSTILA ABY SE U NI PROVADEL FALSE FLAG ABY MOHLI LID ZBAVOVAT POMALE PRAV A SVOBOD

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

VICE-Gladio B, Paříž Terror a ISIS Fakery připustil - obhájila


Nepřihlášený uživatel

#10541

2016-07-30 18:01

ja chci imigraci čokoladovych krasek ne tuhle islámskou havět ktera jde do evropy

 


Nepřihlášený uživatel

#10542 Re:

2016-07-30 18:23

to mě poser co je tohle za havět 

 sluničkaři. havloidi. anarchisti. anti rasiste. anti fašiste. kavarnici. neziskovky jako hate free. muslimove. valečny pakt nato. fašisti na ukrajině. negrofilove. cikanofilove. neomarxiste. imigranti. hnusaci. uchylaci. pedofilove. buzeranti. lezby. feministky. eurofilove. eurohujeři. levičaci. multikulturaliste. devianti. islamofilove. rusofobove. podporovatele menšich a barevnych imigrantu. lidsko pravni přiživnici. arabiste. fetaci. genderovy pseudo odbornici. pseudo humaniste. pravdolaskaři. pseudo demokrate. aktiviste prague pride. zdegenerovani multikulti liberalove. kapitaliste. kolaboranti. 


Nepřihlášený uživatel

#10543 Do České republiky se chystá desítka uprchlíků z Řecka. Dorazit k nám by měli i uprchlíci ze Sýrie.

2016-07-30 19:40

Do České republiky se chystá desítka uprchlíků z Řecka. Dorazit k nám by měli i uprchlíci ze Sýrie. Všichni přijedou na základě dohod Evropské unie.

Česko přijme z Řecka deset uprchlíků na základě přerozdělovacích kvót, které v loňském roce schválila Evropská unie. Tři rodiny již prošly bezpečnostní prověrkou. Datum příjezdu zatím nebylo stanoveno. Po příjezdu s nimi české úřady zahájí řízení o mezinárodní ochraně. Vyplývá to z aktuální zprávy ministerstva vnitra, kterou zveřejnila některá česká média.

Unijní akce kulový blesk, které se Česká republika povinně účastní, nabírá na otáčkách od začátku roku. V únoru Praha nabídla přesídlení 20 lidí z Řecka a deseti z Itálie. Po bezpečnostních prověrkách na konci letošního dubna dorazili čtyři syrští uprchlíci z Řecka. Původně jich mělo přijet sedm, tři z nich ale opustili zařízení, kde na přesídlení čekali.

VICE-Do České republiky se chystá desítka uprchlíků z Řecka. Dorazit k nám by měli i uprchlíci ze Sýrie.


Nepřihlášený uživatel

#10544

2016-07-30 19:43

Evropské hodnoty zaútočily na prezidenta Zemana, že prý tlumočí ruskou propagandu. Ruština přitom na Ukrajině opravdu není „rozeznávána“ úřady!


Evropské hodnoty opět zaútočily na prezidenta republiky Miloše Zemana. Zástupce think-tanku Evropské hodnoty Jakub Janda uveřejnil na portálu Respekt, který provozuje vydavatelství Economia bývalého uhlobarona Zdeňka Bakaly, další pamflet o tom, že prezident Zeman je trojský kůň Ruska v ČR [1]. Tentokrát se do prezidenta navezl tím, že ho obvinil ze šíření lží o Ukrajině, konkrétně o zákazu ruského jazyka na Ukrajině. Informaci převzala redakce iDnes.cz a opět nezapomněla zmínit údajné „proruské weby“ a náš Aeronet [2]. Tuto informaci o zákazu ruštiny na Ukrajině v roce 2014 uveřejnila ruská média s bulvárními titulky, ale ve skutečnosti celá ta zpráva je úplně jiná a Jakub Janda tuto informaci v Respektu samozřejmě neuvedl. Je proto opět úlohou alternativy, konkrétně našeho Aeronetu, abychom uvedli celou věc na pravou míru a pana prezidenta se zastali, protože tlumočil pouze to, k čemu na Ukrajině v roce 2014 opravdu došlo, ale explicitně nelze hovořit o zákazu ruštiny, ale pouze o jejím vytěsnění a nepodporování ze strany ukrajinských orgánů. Nejprve trochu historie.


VICE-Evropské hodnoty zaútočily na prezidenta Zemana, že prý tlumočí ruskou propagandu. Ruština přitom na Ukrajině opravdu není „rozeznávána“ úřady!


Nepřihlášený uživatel

#10545 Pražská kavárna je v panice – J. Fištejn: „Za děním v Turecku je hanebný plán Obamy“

2016-07-30 19:50

Pražská kavárna je v panice – J. Fištejn: „Za děním v Turecku je hanebný plán Obamy“. O čem bylo video „Boom!“ A co spustil brexit

Už dlouho mě nic tak nepobavilo, jako komentář publicisty Jefima Fištejna na téma nezdařeného pokusu o převrat v Turecku. Podle Fištejna, komentátora Svobodné Evropy, má nyní největší radost z vývoje událostí Rusko, které získalo v Erdoganovi zavázaného spojence. Naopak hanebnou roli podle Fištejna sehrává Západ, zejména USA. Ty prý mají na triku za poslední dobu tolik přešlapů, že už komentátor začíná věřit, že se jedná o hanebný a dobře utajovaný záměr prezidenta Obamy.

„Zdá se, že Spojené státy Turecko prohrávají,“ povzdechl si Fištejn. Hodně to prý vypovídá o zahraniční politice současného prezidenta Obamy.

Turecko podle něj posledních sto let bylo díky armádě prozápadní a poté, co se to prezident Erdogan pokusil změnit, představoval prý nejspíš i poslední neúspěšný puč zoufalý pokus vrátit Turecko na Západ.

Fištejn navíc vyjádřil přesvědčení, že na prozrazení puče Erdoganovi, který se tak na něj připravil a okamžitě spustil protiúder, mělo zásadní roli Rusko. „Z toho vyplývá, že Erdogan za svou další politickou existenci do značné míry vděčí Rusku, které nepochybně nepředalo tak výbušnou informaci zadarmo,“ obává se.

VICE-Měl Turecko Jen vyhlásit válku o Sýrii ?

VICE-Barack Obama

 

VICE-Pražská kavárna je v panice – J. Fištejn: „Za děním v Turecku je hanebný plán Obamy“. O čem bylo video „Boom!“ A co spustil brexit


Nepřihlášený uživatel

#10546 Turecko obvinilo amerického generála a velitele NATO, že rozesílal 2 miliardy USD tureckým pučistům

2016-07-30 19:59

VIDEO: Turecko obvinilo amerického generála a velitele NATO, že rozesílal 2 miliardy USD tureckým pučistům, aby svrhli Erdogana! Americké jaderné zbraně výhledově v ČR a v Polsku jako reakce Pentagonu na rozpad „amerického“ konceptu NATO! [CZ Titulky]


Obrovský skandál se začíná rozehrávat v pozadí podivného zpackaného puče v Turecku. Turecký pro-vládní list Yeni Safak s odvoláním na vládní zdroje vyšetřování převratu uvedl, že turecké ministerstvo zahraničí obviňuje penzionovaného amerického generála a bývalého velitele vojsk NATO v Afghánistánu Johna F. Campbella, že distribuoval 2 miliardy amerických dolarů přes nastrčenou nigerijskou banku a přes kontakty CIA pro turecké vojáky a pučisty, kteří se podíleli 15. července na nezdařeném převratu v Turecku. Aby toho nebylo málo, turecký ministr spravedlnosti obvinil přímo Baracka Obamu, že o puči musel vědět dopředu a stejně tak o tom muselo vědět americké ministerstvo zahraničí. Uzavření základny Incirlik a mohutný požár základny NATO v Izmiru potom jsou jasným důkazem, že mezi Tureckem a USA hoří nevyhlášená válka. Turecko je prakticky jednou nohou ven z NATO. A v Bruselu se dějí věci.


VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět


VICE-GLOBAL MILITARIZMUS


VICE-VIDEO: Turecko obvinilo amerického generála a velitele NATO, že rozesílal 2 miliardy USD tureckým pučistům, aby svrhli Erdogana! Americké jaderné zbraně výhledově v ČR a v Polsku jako reakce Pentagonu na rozpad „amerického“ konceptu NATO! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#10547 ZLOČINA ORGANIZACE V USA CIA

2016-07-30 20:01

ZLOČINA ORGANIZACE V USA CIA

VICE-CIA the central inteligence odhalení

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-07-30 20:26



Nepřihlášený uživatel

#10549 Jsem pro okamžité vystoupení z unie

2016-07-30 21:28

Pud sebezáchovy je podstatně silnější než nějaké draze vykoupené dotace, které stejně akorát deformují naši ekonomiku. Naivní si myslí, jak napomáhají dobré věci, ale jsou to jen užiteční debilové, kteří nepochopili, že si právě muslimové porcují válečnou kořist - Evropu a to prosím bez jediného výstřelu. A pokud se budou po Evropě potulovat miliony muslimů, tak je to ohrožení bezpečnosti i pro nás a obrovská nezodpovědnost politiků ze zemí EU. Nechápu, proč furt všichni argumentují, kolik nám dává na dotacích, ale záměrně opomenou fakt, kolik do ní sypeme peněz, kolik naši ekonomiku stály všechny ty restrikce, nařízení a zákazy? Byli jsme před EU, budem i po ní. Z počátku to sice bude finančně bolet, ale uchráníme svůj národ před totální zkázou. Aby nedošlo k mýlce, já jsem zastáncem sjednocené Evropy, ale ne v téhle podobě – EU svými posledními šílenými kroky Evropu oslabuje, nepomáhá jí. Jsem pro nastolené miniEU v podobě Visegrádu a okolních zemí, které ještě nepodlehly multikulturnímu šílenství a jsou tedy garantem jakžtakž bezpečné budoucnosti. Bohužel skutečně bezpečná budoucnost už nás díky rozhodnutím Bruselu nečeká nikde v Evropě. Až se pod přívalem kobylek a ústupky radikálních muslimů zhroutí ty velké a bohaté státy jako Anglie, Francie, Německo, Švédsko a další státy, v Evropě nastane chaos a je naivní myslet si, že se nás to nedotkne. Bude ale mnohem snažší čelit této situaci zevně EU, než z jejího nitra.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-07-30 21:42