Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10601 Re: ČSSD TO S NÁMI NEMYSLÍ DOBŘE - LIDI, VZPAMATUJTE SE !!!

2016-08-01 21:16

#10598: NEVOLTE MULTIKULTURNÍ ČSSD !!! - ČSSD TO S NÁMI NEMYSLÍ DOBŘE - LIDI, VZPAMATUJTE SE !!! 

 Jestli jí jde opravdu o boj proti xenofobii, tak by měli v první řadě vypakovat všechny musulmany, ti totiž nenávidí úplně všechno, co není podle aláha. Jestli chtějí udržet kulturní rozmanitost, měli by podporovat upadající domácí tradice, vymírající domácí obyvatelstvo, bojovat za naše vytrácející se hodnoty a kulturu, ne za agresivní kulturu, která se roztahuje po celém světě a pohlcuje ostatní kultury. Prostě co stanova ČSSD, to sraní si do huby. Tu srandastranu snad nikdo nemůže brát vážně. Bohužel na mítingu rozdají lidem klobásy a pivo, slíbí, že zruší poplatky a lidi se ještě pohrnou tuhle kolaborantskou sebranku volit. Snad je Altner pošle do horoucích pekel, odkud už není návratu!

Probuďte mě, prosím!!

#10602 Re: Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-08-01 21:18

#10500: Atgumenty s křížkem po funuse ! - Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

 Já snad spím a upadl jsem do děsivé noční můry! Kdyby tak reagoval Luis de Funés v Četníkovi ze St. Tropez, tak se tomu zasměju, co to je za blbce, jenže tohle panoptikum je bohužel realita :´-(  Tak oni ví, že jde o potenciálního teroristy a nechají ho lítat na svobodě s jakýmsi náramkem. No to je bezva. Kdyby ten náramek v sobě měl alespoň dálkově ovládaný destrukční mechanismus, který jej dokáže v případě problémů na místě zabít, ale jinak je to práce úplně na hovno, stejně jako všechno, na co Eu sáhne! Až se teroristi dostanou k atomové bombě a odpálí ji v Paříži, Hollande vydá ze svého přepychového letoviska v zámoří depeši "klídek, ta bomba měla před výbuchem náramek, věděli jsme o ní a monitorovali jsme ji, vše je pod kontrolou."


Nepřihlášený uživatel

#10603

2016-08-01 21:21

NECHCI v naši zatím krásné zemi muslimské vrahy NECHCI tady aby naše děti muslimové znásilňováli NECHCI aby peníze z našich dani byli pro nájezdy muslimských pováleču.Ale CHCI žít v míru.A hlavně CHCI aby tato vláda šla už do prd...
POLITICI, (děkujeme): ODEJDĚTE !!!

#10604 NEMÁTE ZAČ !!! ... ZŮSTÁVÁME !!!

2016-08-02 00:28

#10603: -  

... Správná vláda by se měla národa (lidí, voličů) ptát: ... "CO JEŠTĚ BYCHOM MĚLI PRO VÁS UDĚLAT !?"

a my bychom této současné vládě odpověděli: ... "BĚŽTE DO PRDELE !!!"

...

... (ale to se nemůže stát, protože naše vláda není správná !!! ... Kdyby totiž byla správná, tak by se zeptala, a my jsme ji neposlali (nemuseli poslat) do prdele i s celou EU !!!)

sice to tady nepatří (omlouvám se)

#10605 ale dokladuje to, jak hluboce klesá civilizace ... !!!??

2016-08-02 06:47

Sexuální agresoři nebudou moci v New Yorku lovit pokémony

Sexuální násilníci v podmínce nebudou moci nadále hrát oblíbenou hru Pokémon Go. Podle guvernéra státu New York Andrewa Cuoma hrozí vysoké riziko, že by se mohli pomocí hry na chytrém telefonu pokusit vylákat do odlehlých oblastí děti a zneužít je tam. Nařízení se dotkne zhruba 3000 odsouzených násilníků, kteří ve státě na východním pobřeží USA žijí pod dohledem úřadů.

CO TO JE ZA hova..iny tohle masové šílenství "Pokémon Go"

(ačkoliv, kdo chce, ať si hledá ... třeba ztracené hovno) 

Vidět nějaké virtuální sračky (pardon hračky) a hlavně nevidět skutečné problémy: ... neskutečný bordel ve všem kolem, a hlavně v morálce !?

POZN.: ... CLINTONOVÁ TO ROZHODNĚ NEVYŘEŠÍ !!! ... TEN BORDEL SPÍŠE VYŘEŠÍ TRUMP !!!


Nepřihlášený uživatel

#10606

2016-08-02 06:56

nehledejte pokémony ale muslimy 

 

Guantanámo ve Francii bude - nebude !?

#10607 aneb: ubytování pro džihádisty

2016-08-02 06:57

Ve Francii vznikl nápad zřídit pro teroristy vlastní „Guantánamo“

George Fenech, předseda francouzské parlamentní komise pro terorismus, navrhl stavbu detenčního centra analogického americké základně Guantánamo, která funguje na Kubě, napsal v pondělí list Le Figaro. Francouzský komplex se má stát podle listu místem převychovávajícím radikalizované francouzské občany zadržené po návratu do vlasti.

Fenech navrhuje zřízení detenčního komplexu na ostrůvku Île de Ré u pobřeží La Rochelle. Na ostrově stojí zchátralý vězeňský komplex, ten by se podle Feneche dal renovovat na zařízení odpovídající francouzským potřebám boje s terorismem.

Prezident Francois Hollande ale návrh na stavbu detenčního zařízení odmítl. „Otevírání detenčních center je mimo zákon – to není Francie,“ prohlásil.

Do Iráku a Sýrie už odjelo bojovat odhadem 2147 francouzských občanů. Tisíc jich zůstává stále za hranicemi, ale podle francouzského premiéra Manuela Vallse se 203 džihádistů snaží dostat zpět do Francie.

... a tož tak !!! ("Hollande, Hollande, kde jsi ztratil selskej rozum !?" ... čili: ... "Kde vzít a nekrást !?")


Nepřihlášený uživatel

#10608 Re:

2016-08-02 07:01

mývalové vrány i želvy zmizí. eu nařídila likvidaci , nepřežijí ani v zoo 

 nevim co na to řict eu si děla nepřatele take ze zviřat ad skonči už islámsky teroristicky brusel allah je malej


Nepřihlášený uživatel

#10609 Re: Německo: Další krveprolití za pokřiku „Allah akbar“.

2016-08-02 07:13

#10576: Nekorektně - Německo: Další krveprolití za pokřiku „Allah akbar“.  

 Čmoudi místo toho aby bránili svou vlast utečou do evropy a Brusel je v tom podporoval,vděkem je,že bojují,za muslimský stát na území evropy.Nic jiného,než invaze.

Nejvyšší čas opustit unii,vrátit se do roku 88 obehnat republiku dráty,pokud chceme žít bez strachu že naše děti se nám vrátí ze školy,že se vrátíme z práce a že se ráno probudíme živí a zdraví.

Takhle jsme si tu svobodu opravdu nepředstavovali,když jsme v devadesátých letech bourali ploty.Naše vláda leze do zadku Bruselu,místo toho aby bránila zájmy a bezpečí svých občanů ještě budem finančně podporovat čmoudy,kteří přitáhli,aby nás vyhubili

Blbostí omlouvaná cenzura!?

#10610 a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV

2016-08-02 07:22

O šílených útocích informujte, ale bez detailů, doporučují odborníci médiím

Média by měla být velice opatrná, když informují o vražedných útocích, myslí si odborníci. Psychopatolog Andrej Drbohlav tvrdí, že u masových vražd funguje fenomén nápodoby.

Příkladem podle něj je situace v Číně, kde se ještě před deseti lety nesmělo o podobných činech informovat. Poté se ovšem situace uvolnila a počet masových vražd inspirovaných jinými hrůznými činy roste.

Mediální odborník Tomáš Trampota si zase myslí, že hlavním motivem teroristických činů je získat co největší mediální pokrytí a šířit tak strach. Proto by se jim v tom mělo zabránit.

Oba Právem oslovení odborníci se shodli, že média by rozhodně o útocích informovat měla, protože v době internetu a sociálních sítí se lidé stejně o útocích dozvědí, pouze by tak vznikl prostor pro dezinformace. Měla by ale změnit způsob, jakým o tragédiích referují.

Bez zbytečných detailů

Podle Drbohlava je jedno, jaký motiv měl útočník, tedy jestli vraždil ve jménu nějaké ideologie nebo zda ho k tomu přivedla dlouhodobá osobní frustrace.

Podstatné podle něj je, aby se k publiku nedostaly detaily útoku. Například kde si pachatel obstaral zbraň, na jakém e-shopu si koupil střelivo a další podrobnosti, které mohou mít až návodný charakter.

V zásadě by tedy novináři měli ve svých článcích odpovědět na základní otázky a nepřidávat zbytečné detaily.

Prostor v médiích jako vítězství teroristů

O omezení prostoru šíleným útočníkům v médiích mluví i Trampota.

„Zejména televizní stanice mají tendenci po sebemenším aktu terorismu věnovat události velké programové bloky, to jen podtrhuje, že se teroristům jejich hlavní cíl zdařil,“ objasnil Právu.

Dodal, že nechce zpochybnit jejich nebezpečí, nicméně dopad některých činů je ještě menší než při autonehodě, o níž buď média neinformují, nebo má nesrovnatelně méně prostoru.

Řešení? Nezmiňovat Islámský stát

„Kumulativní důsledek medializace více takovýchto činů v kratším časovém horizontu, jako jsme zaznamenali v posledních týdnech v případech Německa či Francie, má zásadní vliv na veřejné mínění, šíření strachu a také šíření radikalizace společnosti,“ poznamenal Trampota.

S možným řešením přišel minulou středu elitní francouzský deník Le Monde. V úvodníku vydala redakce prohlášení, že nebude zveřejňovat fotografie teroristů.

V redakčním textu dále stojí, že nebudou dělat reklamu radikálnímu hnutí Islámský stát (IS) a rozhodně nebudou nástrojem oslavování teroristů.

Možná by bylo funkční namísto označení stoupenci tzv. Islámského státu začít užívat označení ‚skupina frustrantů‘ nebo ‚skupina frustrovaných idiotů‘

Právě omezení informování o tzv. Islámském státu je podle Trampoty možným řešením.

Poukázal na to, že teroristické činy poslední doby nebyly vykonány osobami přímo napojenými na tzv. IS, nebo napojenými jen velmi slabě, přesto se k nim tzv. IS milerád hlásí, protože to propaguje jeho hrůznou image.

„Někteří čelní představitelé také zpochybňují, že by byly takovéto činy v souznění s duchem islámu, často jde spíše o osoby silně frustrované jejich osobním životem,“ uvedl.

„Bude to znít jako vtip, ale možná by bylo funkční namísto označení stoupenci tzv. Islámského státu začít užívat označení ‚skupina frustrantů‘ nebo ‚skupina frustrovaných idiotů‘,“ dodal.

Podle Drbohlava ale není příliš reálné, že by podobné řešení akceptovala většina médií. Připomněl situaci, kdy v době největšího nárůstu masových útoků ve Spojených státech v roce 2012 vypracovala FBI speciální manuál pro novináře.

Ve výsledku se jej drželo jen velice málo televizních stanic a novin.

... a tož tak !!! ... (čili, pánové "experti": ... budete zatajovat jakoukoliv souvislost s islámem, s fanatickou vírou, abychom se nechali uspat a nebránili se, zatímco mainstream a oficiální média budou do nás hustit dewzinformační lži a sračky o tom, jak je multikulti sluníčkově báječná = naše společná vlast pro všechny národy, víry, názory, barvy a pod. !? ... Sluníčkáři a vítači budou tářit jako supernova a pravda bude lidem zatajivána ... a to dokonce ve jménu demokracie a dobra !?)

doporučuji tedy:

namísto označení stoupenci tzv. Islámského státu začít užívat označení ‚skupina frustrantů muslimské víry‘ nebo ‚skupina frustrovaných idiotů muslimské víry‘

Pravda je jen jedna !!!

#10611 Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV

2016-08-02 07:32

#10610: Blbostí omlouvaná cenzura!? - a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV 

... TAJIT PŘED NÁMI PRAVDU VE JMÉNU MULTIKULTI-LŽÍ = SATANISMUS a útok proti Bohu a proti Kristu !!!

KRISTUS = CESTA, PRAVDA A ŽIVOT

satan = LEŽ !!!

CENZURA VE JMÉNU LŽÍ

#10612 Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV

2016-08-02 07:55

#10610: Blbostí omlouvaná cenzura!? - a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV 

 komentáře:

1. Odborníci radí cenzurovat veškeré zprávy o muslimácích...Na to už jsme zvyklí.A touto radou odborníci radí i muslimákům: nebojte se,vražděte,páchejte jinou trestnou činnost,hloupí Evrpopani se nic nedozví a vám se nic nestane...Jenom by mě zajmalo,kdo konrétně za tohle může??Kdo chce rozvrátit,zničit Evropu a zamořit jí muslimským odpadem????Copak tohle státníci nevidí??Proč za ubohé peníze chtějí zničit to,zu co naši předci umírali???!!!!PROČ????

2. Sluníčkáři a zrádci celé Evropy chtějí cenzurovat pravdu o hovadech z pravěku, co tu dělají problémy???

3. To jsou teda "ODBORNÍCI"!!! U nás se to už dávno děje. Pokud se týká zločin Romů, nebo "imigrantů" tak se buď napíše jen nekonkrétní zmínka o "cizinci", případně "chlapci" a pod.!

4. "odborníci" jsou zjevně ze stáda tupejch sluníček. Doufám, že se média nenechají zastrašit a budou uvádět pravdivě veškeré informace.

5. Ještě by nám mohl pan Drbohlav( nebo dutohlav) prozradit, jak bojovat a zveřejňovat boj proti šíleným politikům, když tak dobře ví, že se nám vlastně nemá říkat pravda. Co potom bude vysílat ČT24, když ta se v tom přímo vyžívá? Nebo proč není zpráva jako včera na Primě ve zprávách, jak s výslechy Šlachty naložil předseda vyšetřovací komise a jak se choval policejní prezident, který už četl, ještě před vlastním výslechem, co řekli Šlachta a státní zástupce Ištván. Už takhle z nás dělají všichni Ti dutihlavové a novináři blbce.
Je na nás, co si necháme líbit? Cenzura, jakou nepamatuji ani před r. 89.

6. Další nápad totálního vypatlance.Asi kandiduje do EU.

7. Kam civilizace spěje? Odborníci přes psychiku pouští vrahy z deenčních zařízení jak na běžícím pásu a budou radit koho a jak informovat? Věřím,že všichni občané chtějí slyšet pravdu. Přestaňte zakrývat "ksichty" zločinců a darebáků a konečně začněte chránit lušné občany!!!!
Lidská práva jsou jen pro slušné občany.Darebáci si žádné takové vymoženosti nezaslouží!!!!!

8. Ajooooo tak čmoudi budou oslavovat mordování evropanů a evropani budou dělat PSSSSSSSST nic se neděje. Tak to je brutus.

9. Pan psychopatolog je opravdu "drbnutý" do hlavy. Kdopak mu tyto korektní zhovadilosti poradil? Dienstbier?

10. Žvásty slabochů,kteří nás už dávno odepsali za pár dolarů.Je potřeba se dopodrobna o všem informovat a hlavně okamžitě protiůtočit.To je jediná naše cesta k sebezáchově!

11. Jen informujte a uvádějte jména i národnost a zda to byl sebevrah muslim. Detaily jak v článek popisuje klidně vynechte, ale o zrůdnosti islámu informujte celý svět! Islám a mírumilovnost nejdou dohromady, od islámu je to pouze přetvářka - viz události v Turecku.

12. Nevím, kde berou tyto odborníky, ale pokud někdo srovnává plánovaný útok na životy, který má tendenci se opakovat a sílit a být do budoucna obrovskou hrozbou pro celou Evropu s autonehodou, pak je vším možným, ale jistě ne odborníkem, napadá mne spousta výstižnějších pojmenování, ale hrozí blokace... Dopad terorismu a autonehody na lidskou společnost je diametrálně rozdílný, odborníku!!!

13. Tohle je jasná příprava na to, aby se teroristické útoky občanům zatajovaly. Pod záminkou "aby se terorisrtům nedělala zbytečně reklama" to bude přesně podle Klausem zmiňované knihy "Podvolení" Některá proroctví se s úděsnou neúprosností naplňují. Především ta špatná. Tahle "vyspělá demokratická společnost" systematicky pracuje na svém zničení. A to jsme si v roce 89 mysleli, že spějeme k lepšímu. Jaká naivita. Jednu totalitu nahradila jiná, podstatně horší.

14. Takže zas cenzůrka. To by Véna Lahváč čubrněl jak pravda a láska "zvítězila".

15. Vašek Havlů se jistě nad cenzurou obrací v hrobě jako vrtulník !

16. "Korán je návodem k vraždám a tady žádné napodobování příliš neplatí.
Imigranti jsou vykonavateli koránu a džihádu.
Řešení je jinde, než v omezení médií.
Omezení informací je chybou."

17. Naprosto souhlasím. Jim nejde o informaci z médií, že se útok povedl. Oni přece jen zaslepeně likvidují bezvěrce či jinověrce, jak jim to nařizuje Korán! Arabové a Turci vždy prahli po podrobení si Evropy a zkoušejí to znovu.
... a "někdo" jim to dovolil!!!
KDYŽ NEBUDEME MÍT PRAVDIVÉ A AKTUÁLNÍ INFORMACE,
NEBUDEME MÍT ŠANCI SE JAKKOLI PŘIPRAVIT.
Chceme opravdu v nevědomosti čekat na likvidaci evropských kultur??? Chceme opravdu nechat bořit kostely, pálit knihy, malá děvčátka provdávat za zvrhlé starce a z žen nechat dělat sexuální otrokyně a v případě neuposlechnutí je nechat ukamenovávat (jak tomu bylo při nájezdech Mohamedánů již dříve)? FAKT TO CHCEME???????
P.S. Já vím, oni takoví nejsou - jim to jen nařizuje jejich víra!

... a tož tak !!! ... (Dovolíme-li jim srát na naši hlavu, přijdeme i o poslední zbytky svobod, které tady "ještě máme" !!!)


Nepřihlášený uživatel

#10613 Re: aneb: ubytování pro džihádisty

2016-08-02 10:38

#10607: Guantanámo ve Francii bude - nebude !? - aneb: ubytování pro džihádisty 

 Ano, detenční zařízení není francouzské, raději jim budou dávat na ruky náramky a nechají se od nich zabíjet jako terče na střelnici, to je jistě mnohem francouzštější. Panebože to je idiot, bože ochraňuj nás před těmito tupci! Doufám, že až na plné čáře zvítězí Le Penová, tak tohoto ichtyla s celou tou svojí partičkou tupců zavře do detenčního střediska, aby už nemohli nadále škodit francouzskému lidu!


Nepřihlášený uživatel

#10614

2016-08-02 10:53

proč o sobě papež františek řika že je svatej otec 

 svatej otec je titul ktery patři samotnemu bohu kterej stvořil cely naš svět a vesmir vždyt se rouha samotnemu bohu


Nepřihlášený uživatel

#10615 Re: ale dokladuje to, jak hluboce klesá civilizace ... !!!??

2016-08-02 12:19

#10605: sice to tady nepatří (omlouvám se) - ale dokladuje to, jak hluboce klesá civilizace ... !!!?? 

 Tu hru by měli zakázat úplně, protože takovým nesmyslům psychicky zdravý člověk podlehnout nemůže. Lze tedy předpokládat, že duševně nemocní a potencionálě nebezpeční (i když většinou jen naprosto neškodní hlupáci) se budou koncentrovat právě tam.


Nepřihlášený uživatel

#10616 Re:

2016-08-02 12:24

#10614: -  

 No nevím. Říká si svatý otec, ale dle prohlášení a svých činů je to spíš sjetý blbec!


Nepřihlášený uživatel

#10617 Re: Re: ČSSD TO S NÁMI NEMYSLÍ DOBŘE - LIDI, VZPAMATUJTE SE !!!

2016-08-02 12:57

#10601: - Re: ČSSD TO S NÁMI NEMYSLÍ DOBŘE - LIDI, VZPAMATUJTE SE !!! 

 A když už máme přijímat nějaké imigranty, tak jen utlačované menšiny, tj. křesťanské či jezídské komunity, které trpí útlakem a genocidou, nikoliv muslimský mor, který je všem ostatním kulturám v tvrdé opozici.


Nepřihlášený uživatel

#10618

2016-08-02 13:29

Podporuji pana Okamury a jeho stranu SPD v odstoupení z toho islamistického spolku zvaného Evropská unie, protože čeho je moc toho je příliš.!

Nekorektně

#10619 Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků

2016-08-02 14:19

Statisíce běženců, kteří dorazili v posledním roce a půl do Německa, a jejich integrace je podle 83 procent Němců největším problémem země. Vyplývá to z průzkumu společnosti GfK, jehož výsledky v úterý zveřejnil deník Frankfurter Allgemeine Zeitung. Průzkum se uskutečnil před posledními útoky, které se odehrály o víkendu v Reutlingenu a Ansbachu.

Počet Němců, kteří si kvůli situaci s masovým přílivem běženců dělají starosti, se za poslední rok více než zdvojnásobil. V polovině loňského roku se takto v průzkumu GfK vyjádřilo jen 35 procent dotázaných.

V této souvislosti Armin Schuster, expert CDU na bezpečnost, apeloval na vládní kolegy, aby Německo změnilo azylovou politiku. „Místo srdečně vítejte se musíme loučit,“ řekl Schuster deníkům Stuttgarter Zeitung a Stuttgarter Nachrichten. Narážel tím na kancléřku Angelu Merkelovou, která je zastánkyní přijímání migrantů.

Schuster v rozhovoru pro deníky kritizoval práci Spolkového úřadu pro migraci –především v prověřování běženců a také nedostatky v deportacích. Podle jeho slov mělo být vráceno více než 200 tisíc neúspěšných žadatelů o azyl, ti se ale stále nacházejí v Německu. "A tím si vyrábíme další problémy,“ varoval.

Nekorektně

#10620 Kdo jsou a odkud přišli?

2016-08-02 14:24

Možná jste již sami zaregistrovali, že zejména v Praze a Brně (ve dvou největších městech, kde se leccos ztratí a nenápadně zapadne) poslední dobou až podezřele přibylo Afričanů. Afričanů, kteří tam nikdy předtím nebyli. Jak je to možné, když vláda oficiálně žádné uprchlíky nepřijímá a oficiální uchazeči musí projít poměrně složitými jazykovými zkouškami a ještě projevit i trochu znalostí z české historie? Jak je to možné, když do ČR údajně nikdo nechce?

 

Kdo jsou a odkud se vzali?? Studenti? Turisté? V žádném případě…

 

V mém názoru na to, kdo jsou a odkud přišli, mě utvrdily zejména tři zdroje.

 

Kolega, se kterým jsem tuto věc diskutoval, mi prozradil, že se jedná o tajnou akci naší vlády, která je sem záměrně (a tajně) vozí. Avšak uvažuje pragmaticky, byl jsem vůči tomuto sdělení velmi kritický.

 

Potom se naprosto přesně toto téma objevilo na facebooku Tomia Okamury, který na to velmi stručně (bez povšimnutí) upozornil rovněž se stejným závěrem. Toto je už poněkud věrohodnější zdroj.

 

Ani po tomto prameni, jsem však neměl stoprocentní jistotu říkat to otevřeně.

 

Minulý týden jsem se však v jedné nejmenované úřední budově dal do řeči s městským strážníkem. Naše debata zprvu neměla pranic společného s politikou, potřeboval jsem jen poradit. Jenže onen strážník se sám rozpovídal o svém názoru na aktuální dění. S téměř 99 % se shodoval s názorem ND a prostého lidu. Na konci dlouhého a nepřerušovaného výkladu jsem panu strážníkovi položil otázku na názor ve výše zmíněné problematice. Odpověděl mi: Já vím, vláda je sem tajně vozí, nic jiného v tom nehledejte.“

 

A nic jiného v tom také nehledám, přátelé.

 

Minulý pátek jsme s kolegou z ND (ve druhém největším městě ČR) ze zvědavosti zastavili jednoho Afričana. Česky jsme se ho (slušně) zeptali: kdo jsi a co tady děláš? Po nechápavém výrazu a gestikulace rukou, že nerozumí, následovala stejná otázka v angličtině, načež reagoval velmi podrážděně a odešel. O cca půl hodiny později jsme to zkusili s jiným africkým „kolegou“, na které v Praze a v Brně není vůbec těžké narazit. S výrazem velmi dobrého pochopení gestikuloval, že nerozumí a šel dál… Očividně nevypadal jako vzorný student ani jako o památky zájem jevící turista.

 

Takže, dámy a pánové, já mám jasno. Jedná se skutečně o tajnou akci naší vlády, ve které má prsty ministerstvo vnitra, vedené víme kým, dále zrádná protinárodní BiS, rozhodně o tom musí vědět i náš premiér, jehož mailový obsah nedávno vyplaval na povrch.

 

Dále za tím zcela jistě stojí skupinka členů Strany zelených kolem nečecha M. Stropnického a neomarxistického hnutí Žít Brno vedené nečechy Hollanem a Freundem. (Poznámka: Žít Brno a M. Stropnicky spolu úzce spolupracují).

 

Nevím, jak to chodí v Praze, nicméně v Brně je oficiálně známo, že luxusní byty v centru města po odsunutých Němcích nyní vlastní město a z popudu neomarxistického hnutí Žít Brno je ZADARMO bude oficiálně rozdávat „sociálně slabým“. Samozřejmě víme, kdo je tím ve skutečnosti myšlen. Já jen dodám, že kromě nich jsou byty tajně přidělovány také právě africkým příchozím. Soudruh Freund prohlásil, že sousedům dokonce nebudou oznamovat, koho a kdy tam ubytují, aby je nestigmatizovali.

 

Jen na okraj… pokud žádá o občanství např. Rus nebo Ukrajinec, musí projít složitými jazykovými zkouškami a jak již bylo zmíněno, tak i znalostmi z oblasti dějepisu a zeměpisu. A nebudeme si nic nalhávat. Uvědomělí marxisté pracující v oněch agenturách dělají vše pro to, aby občanství nezískali, protože jsou „moc bílí“.

 

Naopak platí zde přímá úměra: čím exotičtější vzhled máte a čím méně umíte česky, tím je větší pravděpodobnost, že vám občanství bude uděleno.

 

Takže se ptám: kde se tady ti jedinci vzali, jak to, že neumí ani slovo česky, jak to, že nemají žádné potvrzení/povolení k pobytu?! Kde pracují, z čeho platí nájem, za co jedí?

 

Pokud na takové jedince narazíte, zkuste se jich, přátelé, také zeptat na podobné otázky, jako já. Možná budete velmi překvapeni. Pokud je nebudou schopni zodpovědět, měli by být jako nelegální vetřelci ohlášeni na policii a nekompromisně odesláni zpět.

Co nám k tomu řeknete, pane Sobotko a Chovanče? Vymýšlím si?

Kdo jsou a odkud přišli?


Nepřihlášený uživatel

#10621 Re:

2016-08-02 16:31

nelovte pokémony ale muslimy 

 


Nepřihlášený uživatel

#10622 Re: Re:

2016-08-02 18:42

#10621: - Re:  

nestřílejte vepře, ale knedlovepře


Nepřihlášený uživatel

#10623 Re: Re: Re:

2016-08-02 18:51

#10622: - Re: Re:  

 nestřilejte blbce ale sluničkaře 


Nepřihlášený uživatel

#10624 Re: Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků

2016-08-02 20:08

#10619: Nekorektně - Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků 

 Konec s vítáním? Pche. Tohle proamerické, kolaborantské ludry z řad palitiků protektorátních států Evropské Unie, nikdy nepřipustí. Ještě přece nezuří občanská válka v celé Evropě. Ještě není Evropa zcela pod nadvládou zdegenrované ideologie Islámu. Stále ještě nejsou zcela zotročeni původní obyvatelé Evropy a neposluhují svým muslimským pánům. Tohle haj-lové z řad proamerických kolaborantů chtějí. Zlikvidovat národní státy Evropy. Původní obyvatelstvo násilnou cestou přinutit přijmout prasáckou, islámskou ideologii. Pokud tuhle odpornou ideologii nepřijmou, tak chtějí evropské obyvatelstvo vyhladit nebo zotročit, aby sloužili svým muslimským pánům. Tak sakra, kdy konečně zlikvidujeme proamerické, kolaborantské zmrdy abychom ochránili nejenom své rodiny, ale celou Evropu před násilnou islamizací?


Nepřihlášený uživatel

#10625 Re: Re: Re: Re:

2016-08-02 20:31

#10623: - Re: Re: Re:  

 nestřílejte sluníčkáře, ale Restauraci Družba