Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

sice to tady nepatří (omlouvám se)

#10605 ale dokladuje to, jak hluboce klesá civilizace ... !!!??

2016-08-02 06:47

Sexuální agresoři nebudou moci v New Yorku lovit pokémony

Sexuální násilníci v podmínce nebudou moci nadále hrát oblíbenou hru Pokémon Go. Podle guvernéra státu New York Andrewa Cuoma hrozí vysoké riziko, že by se mohli pomocí hry na chytrém telefonu pokusit vylákat do odlehlých oblastí děti a zneužít je tam. Nařízení se dotkne zhruba 3000 odsouzených násilníků, kteří ve státě na východním pobřeží USA žijí pod dohledem úřadů.

CO TO JE ZA hova..iny tohle masové šílenství "Pokémon Go"

(ačkoliv, kdo chce, ať si hledá ... třeba ztracené hovno) 

Vidět nějaké virtuální sračky (pardon hračky) a hlavně nevidět skutečné problémy: ... neskutečný bordel ve všem kolem, a hlavně v morálce !?

POZN.: ... CLINTONOVÁ TO ROZHODNĚ NEVYŘEŠÍ !!! ... TEN BORDEL SPÍŠE VYŘEŠÍ TRUMP !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10606

2016-08-02 06:56:30

nehledejte pokémony ale muslimy 

 


Nepřihlášený uživatel

#10615 Re: ale dokladuje to, jak hluboce klesá civilizace ... !!!??

2016-08-02 12:19:48

#10605: sice to tady nepatří (omlouvám se) - ale dokladuje to, jak hluboce klesá civilizace ... !!!?? 

 Tu hru by měli zakázat úplně, protože takovým nesmyslům psychicky zdravý člověk podlehnout nemůže. Lze tedy předpokládat, že duševně nemocní a potencionálě nebezpeční (i když většinou jen naprosto neškodní hlupáci) se budou koncentrovat právě tam.


Nepřihlášený uživatel

#10673 Re: ale dokladuje to, jak hluboce klesá civilizace ... !!!??

2016-08-05 08:20:54

#10605: sice to tady nepatří (omlouvám se) - ale dokladuje to, jak hluboce klesá civilizace ... !!!?? 

 Nejlíp to vyřešili Rusové, kteří tuhle kravinu úplně zakázali a nahradili něčím užitečnějším. Místo pokémonů teď budou lovit historické hrdiny. "Do konce srpna se objeví vylepšená aplikace Poznej Moskvu, s jejíž pomocí bude možné si udělat snímek s kultovní historickou postavou. Úspěšný hráč si tak bude moci udělat „selfie” s prvním kosmonautem Jurijem Gagarinem, s cary Ivanem Hrozným či Petrem Velikým, anebo dokonce s francouzským císařem Napoleonem Bonapartem. Kromě kosmonautů a carů bude možno "lovit" i básníky, hudebníky či vědce, například Alexandra Puškina, Pjotra Iljiče Čajkovského, Michaila Lomonosova, samozřejmě ve virtuální podobě a za pomoci souřadnic, historických adres či kompasu," slibuje Moskevská radnice. Koukám, že si ponechali v téhle zdegenerované společnosti jako jediní zdravý rozum. Kéž by i naši politici měli tolik rozumu a místo těchhle blbin naší čím dál hloupější mládeži přiblížili bohaté dějiny a tradice našeho národa.