Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Deportace nefungují (anbo nechtějí fungovat?)

#10651 (Migranti!? ...Jako s obezitou: ... snadno přibereš, ale velmi těžko se zbavíš !)

2016-08-04 08:25

Deportace odmítnutých azylantů skřípou. V Německu sílí kritika

Úmluva o deportacích odmítnutých uchazečů o azyl, kterou v únoru dojednala německá vláda kancléřky Angely Merkelové s Marokem a Alžírskem, je v praxi téměř nepoužitelná. Týdeníku Der Spiegel to řekla Hannelore Kraftová (SPD), premiérka Severního Porýní-Vestfálska.

„Spolková vláda nás nechala ve štychu,“ postěžovala si s tím, že při posledním setkání s vládními úředníky „nám, jednotlivým spolkovým zemím, vyčítali, že nedostatečně deportujeme“.

„Namítla jsem, že takřka nemůžeme odmítnuté uchazeče vracet do zemí původu, obzvlášť ne z Maghrebu (Maroka a Alžírska – pozn. red.),“ upozornila znepokojeně předsedkyně vlády nejlidnatější německé země.

Nekonečné protahování
Ujednání, které s Rabatem a Alžírem uzavřel spolkový ministr vnitra Thomas de Maizière (CDU), totiž umožňuje oběma severoafrickým zemím, jež Berlín spolu s Tuniskem zařadil na seznam tzv. bezpečných zemí, opakovaně protahovat zpětné přijetí svých občanů.

„Takhle to dál nejde. Kdybychom postupovali dosavadní rychlostí, trvalo by Severnímu Porýní-Vestfálsku přes dvacet let, než bychom vyhostili všechny Severoafričany, které máme poslat zpátky,“ varovala Kraftová s tím, že je na Berlínu, aby se pokusil vyjednat vylepšení dohody, protože jednotlivým spolkovým zemím chybí k něčemu takovému kompetence.

Úmluva stanoví, že Němci budou alžírské a marocké úřady  s předstihem informovat o každém azylantovi připravovaném k navrácení, a to včetně výpisu z trestního rejstříku ve Spolkové republice, a žádat tak o jeho přijetí.

„Není však stanovena žádná lhůta, dokdy pak musí severoafrické země na německou žádost odpovědět,“ upozornila televize SAT 1.

Druhou podstatnou potíž představuje vlastní transport při extradici. „Odmítnuté azylanty můžeme do Maroka a Alžírska posílat výhradně linkovými lety jejich národních leteckých přepravců, nikoli chartery. Ty aerolinie však berou do jednoho letadla jen jednoho až dva navrátilce,“ dodala předsedkyně zemské vlády.

„Pokud se jeden z nich vzpírá, třeba i násilně, pilot odmítne vzít oba. Jinak řečeno, stačí, aby se jeden začal rvát, a má jistotu, že domů neodletí,“ vysvětlila.

Na otázku, zda běženci z Maghrebu znamenají pro úřady její země zvláštní zátěž, Kraftová odpověděla, že ano. „Zatímco souhrnné statistiky kriminality mezi běženci dokazují, že nedosahuje celostátního průměru, v případě uprchlíků z Maroka a Alžírska je tomu jinak. Od roku 2010 stoupl jen u nás počet vězňů z Magrebu o 52 procent na dnešních 52. Drtivou většinu tvoří mladí muži,“ vysvětlila.

Agresívní mladí muži zastrašují

Kraftová řekla, že z průběhů soudních řízení ví, že mladí Alžířané a Maročané se pokoušejí zastrašovat personál.

„Rozhovory s nimi končí často hrozbami sebevraždou nebo sebepoškozováním. Vůči ženám ze sekcí pro práci při zaopatření mladistvých se převážně chovají naprosto bez respektu a navíc vyvolávají rvačky s jinými vězni,“ podotkla politička, která v Německu patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější.

„Je správné, že kvůli útokům rostou obavy a strach. Kromě toho však je tu dál fantastické nasazení profesionálů i dobrovolníků. Důležité je, aby politika nepřehlížela znepokojení veřejnosti. Ve věci bezpečnosti děláme vše, co je v našich silách. Avšak pravda je taková: nemůžeme zaručit stoprocentní bezpečnost. Útoku osamělých vlků téměř nemůžeme zabránit,“ řekla Kraftová v odpovědi na otázku, zda masakry z posledních dvou týdnů obrátily náladu Němců proti utečencům.

komentář

#10652 Re: (Migranti!? ...Jako s obezitou: ... snadno přibereš, ale velmi těžko se zbavíš !)

2016-08-04 08:31

#10651: Deportace nefungují (anbo nechtějí fungovat?) - (Migranti!? ...Jako s obezitou: ... snadno přibereš, ale velmi těžko se zbavíš !) 

 komentář: 

Z článku, který je opět zavádějící, jak je u aktivistických Novinek zvykem vyplývá, že deportace neskřípou, ale nefungují. Tak že, navzdory slibům velké přijímající Mutter, jich v Evropě naprostá většina zůstane. Ti, co budou neúspěšně deportováni a nedostanou tučné podpory, či jim budou sníženy, se budou shromažďovat ve vyloučených ghetech a k čemu to povede neví jenom Mutter a banda sluníčkářů. Naroste raketově trestná činnost, terorismus a velká mutter bude více tlačit na rozmístění těchto asimilaci neschopných band zločinců všude po Evropě. My je tady ale nechceme ať si je nechá Mutter , ať si je nechají zachraňující Italové, provozující cestovku pro migranty přímo z Afriky, ať si je nechají Francouzi a Švédové. A pokud to s nimi nepůjde,tak ať se jim přizpůsobí, a přejdou na islám. Akorát si kladu otázku, kdo tam potom bude makat ?

Islamoklast

#10653 Re: Re: Re: Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV

2016-08-04 08:35

#10648: křesťan - Re: Re: Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV 

 Je třeba se rázně postavit proti pronásledování křesťanů a dodržování jejich základních lidských práv! Velikou lítost a bolest v srdci vyvolávají zprávy o nových vlnách pronásledování křesťanů ve světě. Počet postižených obětí roste v Egyptě, Libyi, Sýrii, Libanonu a hlavně v Iráku. Ale i na dalších místech se množí brutální útoky vůči nevinným lidem jenom proto, že jsou křesťané. Nejhorší je situace na severu Iráku. Hoří kostely, devastují se svatyně a hrobky proroků, domovy a obydlí. Lidé jsou nuceni prchat, pokud nechtějí zemřít. Křesťané jsou bez milosti okrádáni a nuceni vzdát se všeho. Je jim vnucována násilná konverze k islámu. Ženy jsou znásilňovány a s dětmi prodávány do otroctví. Muži jsou biti a popravováni. Křesťanská víra je otevřeně vysmívána. Stovky křesťanů již za svou víru zaplatily svým životem, včetně žen a dětí. Narůstající násilí se obrací také proti různým menšinám (jezídům, mandejcům, Kurdům a dalším).

Odsuzuji toto barbarské chování, které nehlásá žádné světové náboženství a odporuje i prosté lidskosti. Militantní, fundamentalistické a násilné projevy ve věcech víry jsou proti Bohu, Stvořiteli veškerenstva a proti jeho zákonu svobody svědomí, který vepsal do lidských duší. Násilí odůvodňované náboženstvím v jakékoli formě a z jakéhokoli důvodu je neospravedlnitelné.

Proto žádám světové i české politiky, aby více dbali na dodržování lidských práv ve světě a na diplomatické úrovni apelovali na kompetentní orgány.

Žádám světové i české politiky, aby chránili křesťanskou duchovní kulturu a využili všechny prostředky na zastavení eskalace utrpení nevinných obětí a aby bylo dodržování lidských práv stavěno i nad jakékoli ekonomické zájmy.

Islamoklast

#10654 Re: Re: Re: Re: Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV

2016-08-04 08:38

#10653: Islamoklast - Re: Re: Re: Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV 

 Za zmínku také stojí, že zatímco Ježíš, zakladatel křesťanství, lidi léčil a rozdával lásku, Mohamed, zakladatel islámu, byl sprostý zamindrákovaný vrah a dobyvatel (a k tomu ještě pedofil). V prvních desetiletích své existence si islám násilím podmanil území větší než Evropa. Potoky krve tekly od Hindúkúše po Gibraltar. Toto jsou počátky tohoto "mírumilovného" náboženství, jak nám je dle multikulti ideologie předkládáno (Halík, papež František a spol.) ...

Islamoklast

#10655 Re: (Migranti!? ...Jako s obezitou: ... snadno přibereš, ale velmi těžko se zbavíš !)

2016-08-04 08:44

#10651: Deportace nefungují (anbo nechtějí fungovat?) - (Migranti!? ...Jako s obezitou: ... snadno přibereš, ale velmi těžko se zbavíš !) 

Úmluva o deportacích odmítnutých uchazečů o azyl, kterou v únoru dojednala německá vláda kancléřky Angely Merkelové s Marokem a Alžírskem, je v praxi téměř nepoužitelná. Týdeníku Der Spiegel to řekla Hannelore Kraftová (SPD), premiérka Severního Porýní-Vestfálska.

Ano, nepoužitelná jako sama prasečí kancléřka Merkelová, tak co si tam tu neschopnou bachyni stále vydržují?

Odmítnuté azylanty můžeme do Maroka a Alžírska posílat výhradně linkovými lety jejich národních leteckých přepravců, nikoli chartery. Ty aerolinie však berou do jednoho letadla jen jednoho až dva navrátilce. „Takhle to dál nejde. Kdybychom postupovali dosavadní rychlostí, trvalo by Severnímu Porýní-Vestfálsku přes dvacet let, než bychom vyhostili všechny Severoafričany, které máme poslat zpátky,“ varovala Kraftová s tím, že je na Berlínu, aby se pokusil vyjednat vylepšení dohody, protože jednotlivým spolkovým zemím chybí k něčemu takovému kompetence.

To se mně snad zdá, tak imigrantům, pardon, invazistům nevoní charterové lety? A tahle neschopná země, která místo aby se snažila co nejvíc očistit od té verbeže, tak dělá vše proto, aby tam ta svoloč zůstala, je nám dávána za vzor? No to snad ne!

„Pokud se jeden z nich vzpírá, třeba i násilně, pilot odmítne vzít oba. Jinak řečeno, stačí, aby se jeden začal rvát, a má jistotu, že domů neodletí,“ vysvětlila. Rozhovory s nimi (odmítnutými azylanty) končí často hrozbami sebevraždou nebo sebepoškozováním.

Co je to za kravinu? Neoprávněné překročení hranic je zločin a jako se zločinci s nimi má být tedy zacházeno! Když se vzpírají, tak navléct do svěrací kazajky a šup s ním zpátky! A výhružky sebevraždou si zkoušej na někoho jinýho, nám určitě chybět nebudeš, špíno maghrebská!

Na otázku, zda běženci z Maghrebu znamenají pro úřady její země zvláštní zátěž, Kraftová odpověděla, že ano. „Zatímco souhrnné statistiky kriminality mezi běženci dokazují, že nedosahuje celostátního průměru, v případě uprchlíků z Maroka a Alžírska je tomu jinak. Od roku 2010 stoupl jen u nás počet vězňů z Magrebu o 52 procent na dnešních 52. Drtivou většinu tvoří mladí muži,“ vysvětlila.

Takže už je statistika tak nepříznivá, že už nejde ji zfalšovat a tutlat jejich kriminalitu před širokou veřejností? Nějak se Merkelové hroutí její utopické plány na bezpečný multikulturní ráj již v počátcích! Snad bude za aplausu veřejnosti popravena jako Ceausescu!

Byzantský katolický patriarchát

#10656 POSELSTVÍ

2016-08-04 10:22

Byzantský katolický patriarchát  

Politickým a církevním představitelům EU a Ruska  

Strategie duchovní války

Ve 2. světové válce se Rusko delší čas nebránilo, protože nemohlo uvěřit, že Hitler je nepřítel a napadl je. Když ale poznalo pravdu, zkoncentrovalo zbrojní závody na Ural, intenzivně se postavilo na odpor a nad fašismem zvítězilo. Probíhá duchovní a psychologická válka. Nejrychleji postupuje, když se napadený nebrání. Nepřítel, který má za cíl fyzickou, ale i duchovní autogenocidu planety, neplýtvá energií, a proto hlavní důraz klade na strategii. Jak dosáhnout toho, aby byl boj co nejefektivnější? Jak dosáhnout toho, aby se napadený nebránil a se svou likvidací spolupracoval? Napadený musí být oklamán, musí zlo pokládat za dobro a musí ho přijmout za své. Proto jako nejefektivnější prostředky boje jsou používány pozitivní pojmy. Dále boj musí být veden ne vnějškově, ale skrze vlastní vnitřní struktury napadeného. V této strategii je rovněž důležité, aby se ani nevědělo, kdo vlastně nepřítel je a jakými zbraněmi bojuje. Nejdůležitější vojenskou silou v této psychologické válce jsou mozky, které vymýšlejí technologie, jak využít princip dědičného hříchu v duši. Porušená přirozenost – starý člověk v nás – miluje lež. Jeho hlavním programem je sebevražda. Síla sebeklamu je tak velká, že nakonec člověk jde do pekla ve svém vlastním zájmu. Vše funguje na principu oklamání, proto se v tomto duchovním boji může orientovat jen ten, kdo má Ducha pravdy. Kristova církev, která stojí na Božích přikázáních, má Ducha pravdy.

Proto první, nejdůležitější věcí v tomto celosvětovém boji bylo zbavit církev Ducha pravdy a nechat jen církevní strukturu. Vnější likvidování církve je nepřátelům nevýhodné, mnohem efektivnější je vytvořit podmínky k jejímu sebezničení. Dnes jsme svědky ukázkové duchovní sebevraždy skrze hereze a synkretismus s pohanstvím, skrze tzv. aggiornamento s duchem světa a zároveň skrze zneužití nejvyšší církevní autority. I. První úkol válečných psychologů NWO: Jak zbavit církev Ducha pravdy? Jak ji oddělit od Boha? Ideologové tohoto duchovního boje (polotajné elity) znají biblické duchovní principy a z nich vycházejí. Vědí, že Bůh nebude bránit lid, který odhodí Jeho přikázání a smíchá se s pohany! Proto prvním úkolem bylo smísit církev s pohanstvím. Jak toho ale dosáhnout a nevzbudit přitom odpor? Historická zkušenost dokázala, že misionáři šli raději na smrt a tisíce mučedníků raději položily životy, než by se smísily s pohanstvím. Proto jediným možným způsobem, jak smísit církev s pohanstvím, bylo zneužití nejvyšší církevní autority. Konkrétně skrze II. vatikánský koncil (deklaraci Nostra aetate) a následně v Assisi skrze papežskou autoritu bylo uděláno gesto otevření křesťanství pohanství. Tím začal proces vyhnání Ducha pravdy z církve a de facto oddělení – odpadu – církve od Boha.

Navíc, tento efektivní způsob boje skrze vlastní církevní autoritu způsobil, že zlo začalo být bráno jako dobro a lež jako pravda. Došlo ke změně veřejného mínění v církvi. Boží lid se už zlu a hříchu nemohl bránit, protože by byl psychologicky postaven do pozice, že bojem proti církevní autoritě bojuje sám proti sobě. Zrada Boha se nazvala pozitivním pojmem – úsilí o mír! Termínem „úcta“ k pohanům byl paralyzován odpor. Apoštol Pavel při evangelizaci pohanů vyjádřil podstatu misie. Duše jsou vytrženy z moci satanovy a převedeny do Božího království (Sk 26,18). Spojení s pohanstvím, které započal II. vatikánský koncil, mělo zabezpečit opak – církev se tzv. internáboženským dialogem dostává zpět pod satanovu vládu. Dalším principem psychologické války je, že lež nesmí stagnovat. Musí jít stále dál a dál.

Tak tato tzv. úcta k pohanství přinesla po určité době úctu k amorálním zvrácencům, a to až takovou úctu, že jim nejvyšší církevní autorita líbá nohy. Pseudopapež to doplnil komentářem, že církev se prý homosexuálům musí omluvit. To znamená, že církev už nehlásá pokání ve vztahu k Bohu, ale kaje se před nečistým démonem s cílem legalizace hříchu. Stále všechno zůstává v pozitivních pojmech a jakýkoliv odpor je hodnocen jako odpor vůči církevní autoritě, který musí být trestán. Trvá základní strategie boje: nikdo se nesmí bránit, aby se neprozradilo, co se děje! A co víc, podle principu dědičného hříchu – musí se teď bránit proti pravdě a proti těm, kteří usilují o záchranu. Církev se tak stává pro národy prostředkem prokletí! Toto bylo v celosvětové satanizaci prvořadým úkolem psychologů NWO.

Pokud by papež třeba jen jednou vystoupil na svém balkoně na Svatopetrském náměstí, ukázal by duhovou vlajku a řekl, že homosexualismus je ďábelský prostředek k autogenocidě planety a satanizaci lidstva, a pak by duhovou vlajku roztrhl, toto gesto by všem otevřelo oči. Kdyby jen jednou papež promluvil proti juvenilní justici a zachránil svou intervencí jedno ukradené dítě, všechny národy by se zmobilizovaly a zlikvidovaly by zločinný juvenilní systém. Pseudopapež to nedělá, protože Ducha pravdy nemá – ten byl z Vatikánu vyhnán. Dnes se Vatikán stal nejsilnějším psychologickým prostředkem k satanizaci národů! Tím, že pseudopapež políbil nohy transsexuálovi, vytvořil veřejné mínění, že každý, kdo má zdravé myšlení a odpor vůči zvrácenosti, je netolerantní člověk, ba přímo zločinec. S tímto myšlením se už nedá satanizaci bránit. II. Jaký je dopad této církevní struktury na národy? Její sebevražda se stává modelem satanizace křesťanských národů Evropy a Ameriky, a nejen to. Analogicky se v nich děje totéž. Národní vláda je začleněna do nadnárodních struktur, které vystupují, jako by jednotlivé státy zaštiťovaly a byly garantem spolupráce. Ve skutečnosti jde o velký podvod.

Tato nadnárodní seskupení jako EU, OSN, NATO, Rada Evropy, mají za cíl svými úmluvami, rezolucemi a rekomendacemi vyvinout takový nátlak na jednotlivé národy, aby vyměnily své spravedlivé zákonodárství, které národ chránilo, za zákonodárství, které postupně zrealizuje autogenocidu. Politici, které si národ zvolil, jsou vtaženi do nadnárodních kruhů, a získávají opačnou motivaci. Přestávají usilovat o národní zájmy, protože se pod pozitivními pojmy stalo výhodným realizovat protinárodní zájmy. Tato masová vlastizrada je beztrestná, protože jde o oficiální začlenění vládních, národních struktur do nadnárodních, které traktují zločiny jako „práva“ a „odstranění diskriminace“. Faktem zůstává, že probíhá cílevědomě řízená intenzivní psychologická a duchovní válka. Její efektivní strategií je vše naaranžovat tak, aby se zachoval princip: napadený se nesmí bránit! Kdyby byl například ve fotbale přijat tento princip, obránci by už nesměli bránit, anebo kdyby si fotbalisté pomíchali mezi sebou dresy, takže by se vůbec nevědělo, kdo je kdo, šlo by o sebelikvidaci tohoto sportu! Ale přesně tyto metody jsou dnes oficiálně používány a ovoce už vidíme – proces autogenocidy národů, a to nejen morální, ale i duchovní a fyzické.

Elity, které mají rozhodující slovo v nadnárodních organizacích, jsou otevřeny pohanství a satanismu. Tedy v kořeni je duchovno, ale antikřesťanské – démonské! K tomu, jak postupovat, aby byl likvidační proces úspěšný, získávají inspirace zdola, od ducha lži. Podvod musí být tak rafinovaný, aby se proti němu nikdo nebránil a likvidaci viděl jako svůj vlastní zájem. Amerika, země EU, Ukrajina a do určité míry už i Rusko – všude proces satanizace, všechny veřejné prostředky mají skrytí nepřátelé v rukách, mají vládu ničit skrze masmédia, všechny země to mají sečtené. Nejhorší ale je, že i kdyby tento satanský systém padl, zlo zůstane, protože je v každém člověku jako tragické dědictví neposlušnosti a vzpoury vůči Bohu! Tato duchovní infekce, starý člověk v nás, miluje lež, sebeklam, ducha lži, ale pravdu a morální hodnoty odmítá, a dokonce dnes už tvrdí, že žádné neexistují. Oč ve skutečnosti v našem životě jde? Jde o věčnost! Jde o to, zda budu já i ty spasen či zavržen!

Jde o boj pravdy se lží, spravedlnosti s bezprávím. Jde o boj Božího království s královstvím temnoty. Komu sloužíš, od toho dostaneš odměnu. Buď korunu věčné slávy v nebi se svatými a anděly, anebo věčné utrpení v pekle s ďáblem, démony a vyvrheli lidstva! Duch lži a jeho ideologové zvláště dnes zlo nazývají dobrem a zločiny lidskými právy, nemorálnost a zvrhlost lidskou důstojností, kradení dětí rodičům ochranou dětí. Tato falešná cesta vede k sebevraždě časné i věčné. Řešením je pokání a cesta pravdy, která vede k záchraně. Tou cestou je Ježíš (J 14,6).

Nikoho nezachrání teologické vzdělání se současnými herezemi či pseudomystika s jógou, zenem a s tzv. orientálními meditacemi. Podmínkou spasení je nazvat zlo zlem, oddělit se od něho, uvěřit v Krista. On za tvé hříchy zemřel, Jeho krev tě očišťuje od každého hříchu! (1J 1,7) „Těm, kteří Ho (Ježíše) přijali, dal moc stát se Božími dětmi“. (J 1,12) Dnes jde služebníkům ducha lži o vytvoření pekla na zemi zaváděním antizákonů legalizujících amorálnost a zločinnost. Cílem však není jen peklo zde, ale především peklo po smrti! V boji proti satanské ideologii s duchem antikrista musí každý počítat s pronásledováním či dokonce s mučednickou smrtí. Je třeba zůstat své Cestě – Ježíšovi – věrný, až na smrt či až do smrti. Smrt pro tebe bude jen mostem, přechodem do věčného štěstí, kde není pláče ani žalu ani bolesti a nářku (Zj 21,4), jen věčné štěstí s Bohem a v Bohu, se svatými a spravedlivými.  

+ Eliáš Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu + Metoděj OSBMr + Timotej OSBMr Biskupové sekretáři


Nepřihlášený uživatel

#10657 Re: Trump tvrdí, že volby budou zmanipulované

2016-08-04 10:25

#10633: - Trump tvrdí, že volby budou zmanipulované 

 Je to jenom velké divadlo a komedie pro lidi, kdy je už stejně předem rozhodnuto, kdo bude prezident. Prezident je vlastně jenom jakýsi tiskový mluvčí vládnoucích světových elit, které ho dosadí do funkce. Bohužel to vypadá, že vyhraje ta krvežíznivka. Na ni toho totiž nejvíce vědí, její různé aféry jsou známé a tak bude vyšlapovat, jak si bude prediktor přát.

TURECKO DO EVROPY NEPATŘÍ !!!

#10658 ANI NÁHODOU !!!

2016-08-04 10:28

Rakouský kancléř: Přístupová jednání s Tureckem? Skončeme to, v EU nemá co dělat

Rakouský kancléř Christian Kern vyzval Evropskou unii, aby ukončila přístupová jednání s Tureckem. Učinit by tak podle něj měla i kvůli rozsáhlým čistkám v armádě, státní správě a školství, které Ankara spustila po červencovém zmařeném pokusu o převrat. Kancléřův požadavek podpořili i ministři zahraničí a obrany této alpské země.

...

Kern by rád zařadil jednání o ukončení přístupových jednání s Tureckem na program zářijového unijního summitu v Bratislavě. Spolupráce s Ankarou by měla pokračovat, ale jinak než formou členství v bloku.

"Potřebujeme alternativní koncept," řekl kancléř. Z reakce Turecka by si Brusel neměl dělat těžkou hlavu, neboť EU hraje v hospodářské oblasti prim a Ankara je na spolupráci s ní závislá.

Proti přijetí Turecka i další politici

Kromě kancléře se pro ukončení jednání o členství Turecka v EU vyslovili také ministr zahraničí SEbastian Kurz a šéf resortu obrany Hans-Peter Doskozil. Podle Doskozila je Turecko na nejlepší cestě k prezidentské diktatuře a takový stát nemá v EU "co pohledávat".

Členové rakouské vlády se svým požadavkem připojili k řadě evropských politiků, kteří v poslední době vyzvali ke konci přístupových jednání s Ankarou. Reagovali tak na čistky v turecké armádě, státní správě, justici a školství, které turecká vláda zahájila po zmařeném pokusu o puč z noci na 16. července. Podle kritiků nejsou opatření namířená jen proti strůjcům puče, ale i proti odpůrcům prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana.

...

Obnovení rozhovorů Brusel Ankaře před časem slíbil za pomoc při zvládání migrační krize.


Nepřihlášený uživatel

#10659 Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-08-04 10:38

#10498: - Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

 Konečně může církev vyslat křížáky na křížovou výpravu.Už v tom mají praxi.

Křižáci

#10660 Re: Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-08-04 10:54

#10659: - Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

... Kéžby, ale proč by to dělala? ... Nastává čas, že bude každý za sebe: ... což se týká i Vás (možná muset) bojovat za záchranu a nečekat jen cynicky a ironicky (ten tón u Vás vidím, když mluvíte o praxi) ...

A proč by měla církev tahat horký brambor za jiného? ... ať si tahá každý "svůj horký brambor" anebo sedí za pecí! ...


Nepřihlášený uživatel

#10661 Re: ANI NÁHODOU !!!

2016-08-04 11:47


Nepřihlášený uživatel

#10662 Re: Re: ANI NÁHODOU !!!

2016-08-04 13:25

#10661: - Re: ANI NÁHODOU !!! 

... jo, ... (jen nám tady chybí ten císařpán, kterému bychom sloužili do roztrhání těla ! ... viz Švejk) ... to trošku, abych to odlehčil :-)


Nepřihlášený uživatel

#10663 Re: Německo: Další krveprolití za pokřiku „Allah akbar“.

2016-08-04 13:38

#10576: Nekorektně - Německo: Další krveprolití za pokřiku „Allah akbar“.  

 PŘED PÁR DNY NÁS NA ČT24 INFORMOVALI O TOM, ŽE VE FRANCII NA SILNICI ROČNĚ UMÍRÁ CCA 700 LIDÍ COŽ JE NESROVNATELNĚ VÍCE NEŽ POČET ÚMRTÍ ZAVINĚNÝCH TERORISTY , TAK, ŽE SE VLASTNĚ NIC NEDĚJE. PŘÁTELÉ , TAK TOHLE MI UŽ ROZUM OPRAVDU NEBERE A BOJME SE NEJHORŠÍHO.

Ďábel v rouše papežském

#10664 Re: Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-08-04 14:18

#10659: - Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

To by církev nesměla mít v čele salafistického agenta Mohameda I., tak řečeného Františka.


Nepřihlášený uživatel

#10665 Re: bodal nožem

2016-08-04 14:19

#10640: šílenec řádil - bodal nožem 

 Jakýpak zase mladík? Muslimský fanatik, ostatně jako pokaždé. Už mi je z toho na zvracení. Pořád to samé a pořád dokola. Pořád zmařené životy kvůli těm, co tady mezi evropany nemají co dělat. A pořád je neomlouvejte - mají to v krvi a mít budou. Ať jsou takoví nebo makoví. Evropani naké nejsou všichni zdraví, ale tohle se u ns stávalo zřídka a minimálně. Okamžitě měl být odsozen k dožitoví a dalších tisíc bez výběru deportováno z Evropy za trest. Ono by je to přešlo.


Nepřihlášený uživatel

#10666

2016-08-04 17:31

mam strach z islámu proto jsem islamofob 

 

IS má své zájmy v Evropě "?

#10667 IS má své lidi v Evropě !?!

2016-08-04 18:54

Islámský stát buduje v Evropě síť zabijáků, tvrdí zadržený německý džihádista

Islámský stát (IS) mění strategii. A pro Evropu to není dobrá zpráva. Příchozí džihádisty z Evropy neposílá především na bojiště v Sýrii a Iráku, ale systematicky je rozmisťuje na starém kontinentu tak, aby mohl provést koordinované útoky na civilisty. Deníku The New York Times to prozradil jeden z navrátivších se zradikalizovaných mladíků.

Harry Sarfo se z německých Brém vydal do Sýrie na území ovládané Islámským státem loni. Na cestu vyrazil s dalším německým radikálem. Věřili, že vyslyšeli svaté volání a jdou vykonat Alláhovu vůli.

Když ale po čtyřech dnech cesty konečně dorazili na místo, čekalo je překvapení; maskovaný příslušník tajné služby Islámského státu pro ně měl jiný úkol.

„Řekli nám, zda by nám nevadilo vrátit se do Německa, protože to je to, co zrovna potřebují,” vzpomínal pro The New York Times (NYT).

„Vždycky říkali, že chtějí něco, co se bude odehrávat najednou. Chtějí hodně útoků ve stejnou dobu v Anglii, Německu a Francii,“ popsal Sarfo. Po návratu do Evropy byl zatčen a rozhovor poskytl z cely věznice v Brémách.

S Francií není problém

„Vysvětlili mi, že v Německu nemají dost lidí. Na začátku prý nějaké měli, ale jeden po druhém se zalekli, vyděsili se. A stejné to bylo v Anglii,“ vzpomíná Sarfo v textu, který NYT nadepsal „Jak tajná sekce IS vytvořila globální síť zabijáků”.

Ve Francii to je však prý jiné. „Můj přítel se zeptal na Francii a oni se začali smát. Ale opravdu smát, až jim tekly slzy. Pak řekli, o Francii se nebojte, tam není problém,“ dodal německý džihádista.

To bylo v dubnu 2015, sedm měsíců před útoky v Paříži, které byly největším poválečným masakrem v dějinách Francie. Několik atentátníků na různých místech francouzské metropole zabilo 13. listopadu 130 lidí.

Sarfo nyní čeká ve věznici s nejvyšší ostrahou na soud a rozhodl se, že než před něj předstoupí, promluví prostřednictvím amerického listu o tom, co Islámský stát chystá. Vylíčil i setkání s jedním z velitelů teroristů předtím, než se vrátil do Německa.

„Mluvil otevřeně. Řekl nám, že mají spousty lidí žijících v evropských zemích, kteří čekají na rozkaz zabíjet Evropany,“ líčil.

Přijímač jako na vojnu

Radikálové, kteří plánovali cestu na území Islámského státu, byli nejprve vyzváni, aby si koupili zpáteční letenku do Turecka a po návratu předstírali, že byli pouze na dovolené. Když se dostali na území IS, čekal je stejný přijímač jako v armádě – vyšetření lékařem, fyzické testy, odběr krve a odebrání otisků prstů. Pak přišel na řadu pohovor.

„Pokládali mi normální otázky jako jak se jmenujete, kdo je vaše matka, odkud pochází vaše rodina, co jste studoval, jaký máte titul, jaké máte ambice nebo čím byste se rád stal,“ vzpomínal Sarfo. Pak prý následovala samotná instruktáž k cestě zpět do Německa.

Návrat do Evropy

IS podle něj vybudoval vlastní zpravodajskou síť zvanou Emni, což je cosi jako kombinace domácí a zahraniční rozvědky. O její existenci nedávno psal i americký The Washington Post či britský The Guardian.

Právě Emni podle západních zpravodajských služeb organizuje export teroristů do západních zemí. Sarfo tvrdí, že má dokonce své „oddělení pro evropské záležitosti“, které prý zosnovalo útoky v Paříži a Bruselu.

Nedávné atentáty jednotlivců podle něj vůbec nemusejí být dílem osamělých vlků, jak by se mohlo zdát.

Emni prý s nově zradikalizovanými evropskými islamisty navazuje spojení prostřednictvím takzvaných „čistých spojek“, o nichž západní zpravodajské služby nevědí, a řadoví bojovníci tak dostávají instrukce přímo v Evropě.

Džihádisté, kteří se do Evropy vypravují po výcviku na území IS, jsou podle Sarfa rozřazováni do malých skupin podle národnosti a jazyků, jimiž mluví. Dopředu nevědí, s kým dalším je IS do Evropy vyšle. Své komplice poznají obvykle až těsně předtím, než se vydají na cestu.

 

Šílená Identita - něco tak mezi !!!???

#10668 Právo na originalitu !? ... Kam až to dojde = lidská blbost !?

2016-08-05 00:19

??? Výstřelky současné doby a lidská rozežranost !!!:

"Třetí pohlaví německý soud neuznal:

Spolkový soudní dvůr v německém Karlsruhe odmítl uznat existenci takzvaného třetího pohlaví. Žádost podala mladá intersexuální osoba, která se nepovažuje za ženu ani muže. V září má věc posoudit ústavní soud. Informovala o tom ve čtvrtek agentura DPA.

Intersexuální osobu pojmenovanou Vanja zanesli v roce 1989 do matriky jako ženu. Osobně se však necítí být ženou ani mužem a chce, aby registr uváděl, že má třetí variantu pohlaví označovanou jako "inter" (mezi)."

...

... čili, a tož tak !!! ... (ovšem to by platilo, to "inter" = ani muž, ani žena v případě 50:50 !!! Co když je někdo, kdo se cítí více ženou, než mužem, ale ne zas natolik, aby se cítil úplně ženou na 100% ... tak např.: ... 79:21 !!!???

Anebo muž se cítí být mužem, ale ne úplně, jen asi tak na 66 % !!!???

Takže, ve jménu lidské "svobody, individuality a rozežranosti v identitě" a při zachování "lidských práv" by se mělo uvádět nekonečně mnoho možností identit do rodného listu: ... např.: 

Ali Amazini: ... 39% muž + 61% žena !!!

anebo dokonce:

Petr Solaviniová: ... 67% žena + 30 % muž + 3% opice !!!???)


Nepřihlášený uživatel

#10669 PROČ VÁM ČT NEŘEKNOU FAKTA JAK JE TO VE SKUTEČNOSTI

2016-08-05 02:43

PROČ VÁM ČT NEŘEKNOU FAKTA JAK JE TO VE SKUTEČNOSTI NEŽ BOJ POD FALEŠNOU VLAJKOU PROTI TERORU

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

VICE-Evropský uprchlický krize - Anatomie jen zamaskovaná


Nepřihlášený uživatel

#10670

2016-08-05 02:53

  • Oklahoma město bombardovat

  • 9/11

  • Londýn 7/7 bombardování

  • vlakové pumového útoku v Madridu

  • Usáma bin Ládin snímání / Death

  • 2011 Norsko Útoky

  • Charlie Hebdo

  • boston bombardování

  • Sandy Hook

  • JFK

  • RFK

  • MLK

  • Pearl Harbor

  • Lusitania

  • USS Maine

  • Tonkinském zálivu

  • USS Liberty

  • střelba Aurora CO

  • kostel střelba Charleston

  • Tucson (AZ) střelba

  • Port Arthur, AUS,

... všechny velmi reálné iluze. Účelem tohoto článku je rozebrat falešné události vlajky do jejich částí, rozebírat je. Přitom pak vytvořit šablonu o tom, jak ke studiu událost a určit, zda se jedná o falešnou vlajkou. Normálně, když si člověk myslí, nebo mluví o falešnou vlajkou případě, že jsou s odkazem na Main Event.

Tato prezentace je o celé operace nebo plánu, jehož Main Event je ale jedné straně.

Poznámka : To, co následuje, je však krátký nebo shrnutí mnohem většího projektu. Já jsem toto vysílání ke komunitě zeširoka se inspirovat ostatní, aby proměnit tuto plnohodnotného projektu, který by mohl obsahovat webové stránky, prezentace (video) a knihu.

Další podrobnosti lze nalézt na konci tohoto článku.

VICE-Stručná história falošnou vlajkou Terror

VICE-Anatómia pod falošnou vlajkou akcie ..


Nepřihlášený uživatel

#10671 SevenGate syndikát:

2016-08-05 03:09

SevenGate syndikát:

UK královna + 7/7 státního terorismu + Sir Richard Branson + BBC + ITV + Virgin-TV;

ABC-TV; soudů; MainStreamMedia ve 120 zemích a povolení

Dancing With Stars / Strictly příchod tanec prodány a promítán nelegálně 40 zemích světa.

BBCVe svém exkluzivním NewsInsideOut.com rozhovoru s Alfredem Lambremont Webre, a ve dvou následných důkazní videa sama demonstrující pokračující SevenGate PSYOPS mimo svůj domov v Londýně, UK, Seven ( Charles Seven ) odhaluje nám analýzu hloubkovou ledna 7, 2015 vice-Charlie Hebdo událost v Paříži jako je SevenGate falešnou vlajkou začít WWIII. Sedm také aktualizuje o dalších krocích probouzení člověka může trvat zpochybnit celosvětové SevenGate PSYOPS tak, aby nemohla WWIII a stíhání globálním válečných zločinů vydírání syndikát za těmito .Sedm, hudebník a koncepty inovátor pro TV / Film / media, který singlehandedly vyhrál jeden z největších britských případů krádeží duševního vlastnictví proti krádeži PSYOPS vydírání syndikátu působící v rámci velkých právnických firem a mediálních gigantů, včetně

  1. ITV

  2. Virgin Media

  3. Channel 4

  4. Scottish TV

    a notoricky známé syndikát právní Londýn UK firmy,

    1. Russels, Bindman a partneři

    2. Ronald Fletcher a Co,

      VICE-Charlie Hebdo bol neúspešný SevenGate False Flag Štart WWII - Ďalšie kroky
    3. VICE-CIA, MI6 zapojenie do Bombaj útoku - terorizmu a Illuminati

Nepřihlášený uživatel

#10672

2016-08-05 07:29

Díky hnutí SPD za petici. Snad to k něčemu bude, s výstupem nemůžeme otálet, dřív než nám sem nacpou nebezpečně moc běženců. Pro naši bezpečnost!


Nepřihlášený uživatel

#10673 Re: ale dokladuje to, jak hluboce klesá civilizace ... !!!??

2016-08-05 08:20

#10605: sice to tady nepatří (omlouvám se) - ale dokladuje to, jak hluboce klesá civilizace ... !!!?? 

 Nejlíp to vyřešili Rusové, kteří tuhle kravinu úplně zakázali a nahradili něčím užitečnějším. Místo pokémonů teď budou lovit historické hrdiny. "Do konce srpna se objeví vylepšená aplikace Poznej Moskvu, s jejíž pomocí bude možné si udělat snímek s kultovní historickou postavou. Úspěšný hráč si tak bude moci udělat „selfie” s prvním kosmonautem Jurijem Gagarinem, s cary Ivanem Hrozným či Petrem Velikým, anebo dokonce s francouzským císařem Napoleonem Bonapartem. Kromě kosmonautů a carů bude možno "lovit" i básníky, hudebníky či vědce, například Alexandra Puškina, Pjotra Iljiče Čajkovského, Michaila Lomonosova, samozřejmě ve virtuální podobě a za pomoci souřadnic, historických adres či kompasu," slibuje Moskevská radnice. Koukám, že si ponechali v téhle zdegenerované společnosti jako jediní zdravý rozum. Kéž by i naši politici měli tolik rozumu a místo těchhle blbin naší čím dál hloupější mládeži přiblížili bohaté dějiny a tradice našeho národa.


Nepřihlášený uživatel

#10674 Re: Re: (Migranti!? ...Jako s obezitou: ... snadno přibereš, ale velmi těžko se zbavíš !)

2016-08-05 11:23

#10655: Islamoklast - Re: (Migranti!? ...Jako s obezitou: ... snadno přibereš, ale velmi těžko se zbavíš !) 

 Ve svěrací kazajce měli spíš odvést Merkelovou do belínské psychiatrische Klinik a již nikdy ji nevypustit na světlo světa. Taková persona non grata nadělá mnohem více škod než skupinka džihádistů!


Nepřihlášený uživatel

#10675 Re: Re: bodal nožem

2016-08-05 12:24

#10641: žeby už cenzura? - Re: bodal nožem 

 Je zajímavé sledovat sluníčkářské kličky, jak se za každou cenu snaží obhájit neobhajitelné a svůj milovaný islám přetírat narůžovo. I když ostatně nevidím rozdíl, jestli vraždí islámský terorista nebo islámský psychopat, v obou případech jde o muslimy, kde je prevalence k takovémuto odpudivému činu mnohonásobně vyšší než u domácího obyvatelstva, potože v jejich zemích jsou podobné masakry všední činností a vůbec jim to nepřijde. Takže ať se islámofilové snaží jak chtějí, nabírání nevyzpytatelných imigrantů prostě obhájit nikterak nejde!