Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10726 mezidruhový konflikt kosmických proporcí

2016-08-09 17:08

Je Merkelová člověk? V živém vysílání se stalo cosi podivného a nejednalo se o technický problém

 

In a reconstructed apocalyptic fragment, translated by the Hebrew scholar Robert Eisenman and referred to as the Testament of Amram (4Q535, Manuscript B), there is a rather unnerving account featuring the appearance of two Watchers to Amram, the father of Moses the lawgiver. The relevant section reads as follows: '[I saw Watchers] in my vision, the dream-vision. Two (men) were fighting over me, saying ... and holding a great contest over me. I asked them, 'Who are you, that you are thus empowered over me?' They answered me, 'We have been empowered and rule over all mankind.' They said to me, 'Which of us do you choose to rule (you)?' I raised my eyes and looked. [One] of them was terrifying in his appearance, like a serpent, [his] cloak many-coloured yet very dark ... [And I looked again], and ... in his appearance, his visage like a viper, and [wearing. . .] [exceedingly, and all his eyes ...]' The ancient text then identifies this Watcher as Belial, the Prince of Darkness and King of Evil, while his companion is revealed as Michael, the Prince of Light, who is also named as Melchizedek, the King of Righteousness.

Jací jsou "naši" muslimové !?

#10727 Pravdu zná jen Bůh = kdyby tak šlo se na ně podívat s odstupem několika staletí !?!

2016-08-10 07:42

Muslimové se v Praze zúčastní katolické mše, odsoudí terorismus

Odsoudit nedávné teroristické útoky v Evropě a vyjádřit obavy z násilí chtějí ve středu na demonstraci v Praze čeští muslimové. Konat se bude od 18.00 před kostelem Nejsvětějšího Srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad na Vinohradech.

Svolavatelka akce Romana Červenková z centra Al Firdaus řekla, že se muslimové v tichosti zúčastní mše v katolickém kostele, po ní budou na náměstí následovat projevy. Muslimové také chtějí položit ke kostelu svíčky a květiny a symbolicky kolem kostela se v kruhu držet za ruce.

Červenková očekává účast zhruba 200 muslimů. Na demonstraci také přečtou veřejné prohlášení zástupci Muslimské obce v Praze, Všeobecný svaz muslimských studentů a mládeže a centra Al Firdaus.

V kostele Nejsvětějšího Srdce Páně se muslimové v tichosti zúčastní mše tak, aby ji nenarušili. "Už se nedrží starokřesťanská disciplína, že by do kostela mohli jen pokřtění katolíci. To znamená, že nemáme komukoliv, kdo chce v dobré vůli přijít, bránit vstoupit do kostela," řekl kněz Jan Houkal, který v kostele působí. Další akci na náměstí podle něj povolila městská část Praha 3.

Houkal pozitivně vnímá snahu muslimů, kteří se chtějí distancovat od násilí, vyjádřit křesťanům solidaritu a striktně odmítnout teroristické útoky Islámského státu. Kromě zástupců muslimů promluví na náměstí také katolický farní vikář Petr Beneš, který bude mši v kostele sloužit.

Amen!? ... anebo ne? ...

... BYLO (nebylo) BY TO PĚKNÉ, KDYBY TO BYLO (a ne nebylo) UPŘÍMNÉ !!! ... 

... JAK ALE UVĚŘIT (v neuvěřitelné) , KDYŽ: ... ( a zde citát z Koránu ):

Tolik výňatek z koránu a ti kteří se jím neřídí páchají podle něj smrtelný hřích:

4:89 A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky

8:17 Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil; a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to Bůh, kdo vrhal, aby vyzkoušel věřící zkouškou dobrou, od Něho přicházející, vždyť Bůh slyšící je, vševědoucí!


70% Koránu je o nenávisti ,úkladech,lstím a povoleným lžím ve prospěch šíření Islámu a jen ten kdo si opravdu přečte Korán uvidí jeho pravou brutální a fanatickou stránku plnou nenávisti ke každému kdo nevyznává Islám a nechová se přesně podle nařízení Mohameda.

https://www.koranoislamu.cz


A nejhorší je ,že tahle ideologie těm našim hlupákům ve vedení skvěle vyhovuje,protože umožňuje skvěle ovládat zfanatizované davy.

KORÁN:

Nenávist k nemuslimům - 349 veršů
Násilí a brutalita - 180 veršů
O ženách - 108 veršů
O sexu - 71 veršů
Pomoc druhým - 69 veršů
O rodině - 25 veršů
Náboženská tolerance - 11 veršů
Zahalování žen - 4 verše
Bití žen - 1 verš

realita x fikce

#10728 Re: Pravdu zná jen Bůh = kdyby tak šlo se na ně podívat s odtupem několika staletí !?!

2016-08-10 07:56


Nepřihlášený uživatel

#10729 Re: Pravdu zná jen Bůh = kdyby tak šlo se na ně podívat s odtupem několika staletí !?!

2016-08-10 08:37

#10727: Jací jsou "naši" muslimové !? - Pravdu zná jen Bůh = kdyby tak šlo se na ně podívat s odtupem několika staletí !?! 

 co na to řict horši než středověk do prdele z islámem  musime zastavit a zničit rakovinu světa jmenem islám 

Kay Kalert

#10731

2016-08-10 11:17

KDO NAPSAL TUHLE PETICI ?!? RUSKÝ AGENT, NEBO ČESKÝ KNEDLOVEPŘ HOMO DEBILENS , VOLIČ ZEMANA ,BABIŠE, NEBO OKAMURY? VĚČNĚ NESPOKOJENÝ ČECHÁČEK, BLBEČEK CO JENOM PRSKÁ JEDOVATÉ SLINY U PIVA, PROSTĚ IDIOT SE SNÍŽENÝM IQ !!!!

Vzkaz spokojenemu čecháčkovi od nespokojeného !

#10732 Pozor na slova, abys vlastní reakcí nepotvrdil, že jsi sám blb, nebo aspoň pablb !

2016-08-10 14:43

#10731: Kay Kalert -  

Koukám, Kay Kalerte, žy Ty jsi ale zase ten druhý: ... se vším spokojený čecháček a Tvá spokojenost je přímo úměrná Tvému komentáři !

vše, co řekneš, může být použito proti Tobě, blbečku !!!

#10733 Re: ano, ano, je to tak !!!

2016-08-10 14:49

#10731: Kay Kalert -  

KDO NAPSAL TENHLE KOMENTÁŘ ?!? UŠÁCKÝ AGENT, NEBO ČESKÝ KAVÁRENSKÝ POVALEČ HOMO DEBILENS , VOLIČ IMÁMŮ, ISLÁMU, VÍTAČ A SLUNÍČKÁŘ? ... VĚČNĚ NESPOKOJENÝ ČECHÁČEK, BLBEČEK CO JENOM PRSKÁ JEDOVATÉ SLINY U KÁVY, PROSTĚ IDIOT SE SNÍŽENÝM IQ !!!! ... zkrátka, podepsný vlastním jménem K. K.!


Nepřihlášený uživatel

#10734 NAM ŠLAPAT NA HLAVU STÁTU ČR FAŠIŠTÉ NEBUDOU!!!!!

2016-08-10 14:57

Evropské hodnoty zaútočily na prezidenta Zemana, že prý tlumočí ruskou propagandu. Ruština přitom na Ukrajině opravdu není „rozeznávána“ úřady!

Etnické čistky na Donbasu nepotřebovaly zákon o zákazu ruštiny

Není to tedy o zákazu ruštiny, ale je to o jejím vytěsnění z Ukrajiny, kdy genocidou proti ruskému etniku na Ukrajině v letech 2014 až 2015 došlo k masivnímu exodu rusky mluvícího obyvatelstvo, což se dalo přirovnat k „ethnic cleansing“ operaci (v podobné pozici, jako když Madlenka Albright dohlížela na vyvražďování Rusů v Čečensku a Dagestánu v 90. letech), kdy mezi obyvatelstvem s ruským jazykem Kyjev zasel strach a obavy a toto obyvatelstvo začalo z Ukrajiny prchat. Dnešní Ukrajina je tak etnicky redefinovaná v tom smyslu, že etnické obyvatelstvo s ruským jazykem bylo vytlačeno z velkých a středních měst, kde logicky sídlí drtivá většina úřadů, soudů, škol, katastrů a na malých obcích a v malých městech není nic. Takže i obyvatelstvo, které před čistkami neuteklo a dál používá ruštinu, musí přejít na ukrajinštinu, protože při komunikaci s úřady musí jezdit do větších měst a do regionů, kde 10% klauzule zastoupení ruského obyvatelstva již není splněna.

Americká armáda je zodpovědný,

"Synchronizaci a dodávání národní výkon (až) využilo, uchovávat a využívat iniciativu a udržovat relativní konkurenční výhodu oproti všem nepřátelům."

 

Připravte se na případnou USA / Rusko vojenské zúčtování, jestliže současná politická a ekonomická válka nepodaří dosáhnout cíle Washingtonu. Konkrétně proměnit Rusko jinou kolonii v USA. Eliminovat hlavní soupeře. Controlling své zdroje. Využívání svých lidí.Část americké strategie pro bezproblémové globální dominanci. Vést permanentní války k jeho dosažení. Probíhá v srdci Evropy. Kyjev válka zuří Donbasu.

 

Hrozí, že se stanou mnohem víc než občanská válka.

 

"NATO Backs Ukrajina Client v 290-denní války: Stoltenberg," titulek Zastavit NATO.

VICE-OKRUH PRO VÁLKU S RUSKEM 

Zaměstnávat tři nástroje zahraniční politiky USA ,

  • hrozby

  • podplácení

  • donucování,

... varoval Evropu obnovit sankce nebo tam by byl odplata. Uvidíme, jestli v červnu Washingtonu hrozba potlačili povstání. Evropa musí zvážit sílu Washington hrozbou odvety proti nákladům na pokračující a zhoršení konfliktu s Ruskem. Tento konflikt není v ekonomické či politické zájmu Evropy, a konflikt má riziko lámání ven do války, která zničí Evropu. Od konce druhé světové války Evropané byli zvyklí na následující Washingtonu vedení. Chvíli Francie šel svou vlastní cestou, a tam byly některé politické strany v Německu a Itálii, které považují Washington být jako velkou hrozbu pro evropskou nezávislosti jako Sovětského svazu.

VICE-Volba Před Evropy o konfliktu s Ruskem

 

VICE-Evropské hodnoty zaútočily na prezidenta Zemana, že prý tlumočí ruskou propagandu. Ruština přitom na Ukrajině opravdu není „rozeznávána“ úřady!


Nepřihlášený uživatel

#10735 Syrská armáda objevila ve skladu povstalců v Aleppu české protipancéřovky RPG-75

2016-08-10 15:07

VIDEO: Syrská armáda objevila ve skladu povstalců v Aleppu české protipancéřovky RPG-75 spolu s hromadou amerických zbraní!

Schyluje se zřejmě k dalšímu skandálu. V pátek jsem shodou okolností hovořil na Svobodném rádiu o tom, nakolik je Česká republika pod kontrolou americké moci, což je viditelné především na úrovni NATO a transatlantických vazeb s USA. Potvrzení této pozice zachytila včera i syrská média, která informovala o rozsáhlé operaci syrské armády v Aleppu proti povstaleckým skupinám a objevení skladu zbraní, jejichž původ je v USA, v EU a také v České republice. Po skončení operace poskytla syrská armáda spolu s ruskými vojáky obrazový materiál, který dokumentuje vnitřní prostory skladiště zbraní na okraji Aleppa, které povstalci používali jako týlové skladiště pro uskladnění zásob a munice. A jeden se nestačí divit.

České zbraně proudí do Sýrie spolu s americkými dodávkami

 

Zatímco bedny s náboji do kalašnikovů ukořistěné zřejmě syrské armádě v předešlých bojích nás asi nepřekvapí ve skladu povstalců, tak americké systémy TOW a české RPG-75 určitě nebyly povstalci získány jako kořist. Nic takového syrská a ani ruská armáda v Sýrii nepoužívá. Celé je to mnohem prozaičtější. České zbraně se dostávají do Sýrie do rukou teroristů skrze americké zásobovací kanály CIA a turecké tajné služby. Spolu s americkými zbraněmi tak do Sýrie proudí i zbraně české, ale na videu je možné vidět i právě zbraně turecké. Co je zajímavé, na zbraních a především americkém komplexu TOW je možné vidět  snahu o seškrábání sériových čísel, anebo informace na štítku vůbec nejsou už přímo z výroby. Ten, kdo dodává zbraně povstalcům, chce asi zahladit stopy.

 

VICE-války proti teroru ".

události z 11. září 2001, invazí Afghánistánu a Iráku, destabilizace Sýrie a

VICE-vytvoření "ISIS ".

VICE-VIDEO: Syrská armáda objevila ve skladu povstalců v Aleppu české protipancéřovky RPG-75 spolu s hromadou amerických zbraní!


Nepřihlášený uživatel

#10736 Česko sebere dávky dlouhodobě nezaměstnaným, aby je mohlo potom dát migrantům?

2016-08-10 15:13

VIDEO: Islámský stát cvičí malé děti, jak podřezávat Evropany. Britské neziskovky chtějí jejich reintegraci po návratu ze Sýrie. Česko sebere dávky dlouhodobě nezaměstnaným, aby je mohlo potom dát migrantům?

Že není všechno v pořádku s Velkou Británií, to ukazuje poslední vývoj v ostrovní zemi. Europol oznámil, že v Sýrii na území Islámského státu je cca. 50 dětí ve věku 7 až 12 let, které jsou cvičeny k zabíjení Evropanů. Islámský stát je hodlá vypustit do Evropy, aby obohatily bezvěreckou Evropu o svaté písmo skrze čepele islámských nožů. Reakce britských neziskovek je adekvátní. Obvinily britskou vládu, že nedělá dost pro re-edukaci a integraci těchto dětí po návratu ze Sýrie. O Britech je možné si myslet lecos, ale kdo si myslel, že Brexit zastaví procesy NWO v zemi, ten je na velkém omylu. Naopak se ukazuje, že Velká Británie se má stát líhní islamistů v těsné blízkosti Evropy. A britská královna se nestačí divit. Už si prý opravdu balí kufry a ze země uteče, protože ani Brexit nezachrání Velkou Británii před jejím rozštěpením a rozbitím. Skotsko chce v EU zůstat, Londýn chce pryč. Neslavný konec slavného britského impéria ja zase o něco blíže.

 

CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

 

VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

VICE-Military k vojenskému

 

VICE-VIDEO: Islámský stát cvičí malé děti, jak podřezávat Evropany. Britské neziskovky chtějí jejich reintegraci po návratu ze Sýrie. Česko sebere dávky dlouhodobě nezaměstnaným, aby je mohlo potom dát migrantům?

Občan

#10738 Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!!

2016-08-10 15:33

#10630: Proč nás fanatičtí muslimové nenávidí !? - Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!! 

 Proč nevedou stejný džihád třeba proti Číně, která je jako ateistická velmoc mnohem horším protivníkem? Protože Čína jednak nevpouští n svoje území žádné imigranty, jednak v Číně nemají takové politické slabochy jako u nás. V Číně kdyby došlo k nějakému teroristickému útoku, tak všechny osoby do něj jakkoliv zapletené shromáždí na stadionu a jednoho po druhém nemilosrdně popraví, kdežto my jim dáme náramky a pustíme je opět na svobodu, aby mohli dál vraždit. To je čirá debilita. To bude taky ten důvod, když říkal pan prezident Zeman, že si bere v Číně inspiraci, jak stabilizovat společnost. Naše chorá Evropa, která připisuje nepříteli více práv, než domácím obyvatelům, nemá naději na světlou budoucnost. 


Nepřihlášený uživatel

#10739 Syndikát – Systém vyššího řízení globalizace

2016-08-10 15:36

VICE-Syndikát – Systém vyššího řízení globalizace

VICE-Od Egypta a Babylonu k uprchlické vlně a konci Západu. A o čem byl ceremoniál „Gotthardský tunel“ – pokračování, část první

USA si již nemohou dovolit provozovat NATO

Na americké alternativě je tento rozhovor považován za jeden z naprosto klíčových rozhovorů, které Donald Trump poskytl médiím, takže jsem k němu udělal české titulky. Donald Trump ve videu připomíná, že USA fungují se schodkovým deficitem 19 bilionů dolarů a tento dluh bude na konci tohoto roku už 21 bilionů dolarů. Země se propadá do strukturální dluhové pasti, která sice se může zdát nepodstatná kvůli funkci petrodolaru, ale ve skutečnosti vzrůstající astronomické dluhy dostávají samotné USA do stavu vazalského postavení vůči svým věřitelům, což potom hrozí přerůst v privatizaci americké státní moci. Už dnes v USA fungují soukromé věznice, které stát neprovozuje, protože na jejich provoz nemá peníze. Fungují už i soukromé policejní okrsky v několika státech, kde policejní ochranu provádějí soukromé policejní útvary. To je předzvěst státního bankrotu.

VICE-VIDEO: Donald Trump předpovídá konec NATO a varuje před použitím jaderných zbraní jednotlivci a soukromými organizacemi. Disponuje vyhrazenými informacemi? [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#10740 Re: Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!!

2016-08-10 15:43

#10738: Občan - Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!! 

 Ty jsi chitry jak radio, ty rusky agente. Stejne Putinovy nepomuzes, uz se pod nim aji v Rusku houpe zidle. 

Kazatel

#10741 Re: Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!!

2016-08-10 16:00

#10738: Občan - Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!! 

Vláda člověka nad člověkem brzy skončí

 Evropa je Boha a J.Krista běda těm kdo couvnou a boji se smrti a zaprou boha a krista!!!!!brzy se ukaze kdo je kdo!!!brzy se ukaze kdo patři k bohu a j.kristu až nastane soužení jinač všichni zemřou pokud budou ctit jineho boha!!!který néni!!!je jen jeden buh stvořitel!!!

Není člověka panujícího nad větrem tak, že by zadržel vítr, nikdo nemá pravomoc nade dnem smrti, nemůže se vyhnout boji. A ničemnost nepomůže těm, kdo ji páchají. Tohle všechno jsem viděl, když jsem obrátil svou pozornost k veškerému dílu, které se konalo pod sluncem: Čas, kdy člověk panoval nad člověkem k jeho škodě." Kaz 8:8,9;

Vývoj naší civilizace se ubírá směrem, který v lidech oprávněně vzbuzuje obavy. Kromě ekonomických a ekologických krizí, válek, rostoucího nedostatku vody, kvalitních potravin, orné půdy a surovin, ohrožuje dnes člověka především člověk sám. Ne jen proto, že se vládci a politici, vědci, ekonomové, bankéři i podnikatelé dopouští chyb, ale hlavně proto, že ti nejmocnější z lidí nepodporují zdravý vývoj všech lidí, ale usilují především o absolutní kontrolu a vládu nad každým člověkem, usilují o vytrhání kořenů, z nichž jsme vyrostli, usilují o přerušení vazby na minulost, zvyky a kulturu předků, aby lidé ztratili oporu v hodnotách, které zdědili po předcích, kvůli nimž naši předkové i umírali. Mocní tohoto světa chtějí, abychom byli snadno manipulovatelní, chtějí ovládat naše duše, aby si mohli snadno udržet nad všemi lidmi moc kvůli svému prospěchu. A to všechno proto, aby si nejmocnější lidé splnili dávný sen, vytvořit vládu nad celým světem podle svých představ k obrazu svému. To znamená vládu, která není založená na Boží spravedlnosti, ale na absolutní moci.

JiruT2

#10742

2016-08-10 18:41

Tuhle petici může podporovat jenom bolševická a fašistická chátra co instalovala na Hrad Ovara! Stydím se za vás lůzo, že žiju ve stejné zemi jako vy! Chcípněte v krutých bolestech, rudá a hnědá chátro!


Nepřihlášený uživatel

#10743

2016-08-10 18:51

Dobré to názory.......ale za ty mé prožité roky už není komu věřit.......hrabou a jen hrabou zlaté časy jedné strany KSČM.
JiruT2

#10744 Re:

2016-08-10 18:53

#10743: -  

 Z propagandou komoušů zmiz do prdele rudý šmejde!

papež na koberečku

#10745 Re:

2016-08-10 21:14

#10737: -  papež františek vypada jako muslimsky imam 

 ad se papež františek zbavi toho křižku a necha si narust plnovous bude vypadat jako jeho protějšek muslim z koránem v ruce možna je papež františek take muslim když tolik podporuje muslimskou imigraci a liba jim nohy 


Nepřihlášený uživatel

#10746

2016-08-10 21:28

Snad se EU co nejdřív rozpadne než nadělá nevratný škody. Západní Evropa už to má spočítaný, my ještě tak zaplevelení islamistama nejsme. Pokud se semknou země východního bloku a postaví proti dementní sebevražedné multikulti ideologii diktované Bruselem, máme ještě šanci!

1882LFC

#10747 Re:

2016-08-10 21:35

#10746: -  

To by sis přál ty šovinistický český blbečku, he? Ale to se chlapečku nestane, leda HOVNO, blbe. 


Nepřihlášený uživatel

#10748 Re: Re:

2016-08-11 07:32

#10747: 1882LFC - Re:  

 Inu, když dojdou argumenty, přijdou na řadu nadávky a urážky, jak příhodné pro buranské havlistické primitivy :-)


Nepřihlášený uživatel

#10749

2016-08-11 08:46

VY TROTLI ŽÁDNÉ REFERENDUM NEBUDE. I KDYB SE ALE KONALO, TAK STEJNĚ V UNII ZŮSTANEME PROTOŽE VĚTŠINA LIDÍ MÁ ROZUM NA ROZDÍL OD VÁS RASISTICKÝCH DEMENTŮ Z PETICE !!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#10750 Re: Re: Bojovníci v Sýrii uřezali hlavu desetiletému chlapci

2016-08-11 09:12

#10509: - Re: Bojovníci v Sýrii uřezali hlavu desetiletému chlapci  

 Já si myslím, že je to kolektivně podporovaná autocenzura, která vychází z lidské přirozenosti. A tou přirozeností myslím touhu lidí se názorově přiklonit na stranu většiny. - a média jsou extra-skleníkové sociální prostředí - a když všichni jejich kolegové melou to samé - tak chce odvahu presentovat originální a svébytný názor a ještě riskovat, že už si neškrtnete.