Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10736 Česko sebere dávky dlouhodobě nezaměstnaným, aby je mohlo potom dát migrantům?

2016-08-10 15:13

VIDEO: Islámský stát cvičí malé děti, jak podřezávat Evropany. Britské neziskovky chtějí jejich reintegraci po návratu ze Sýrie. Česko sebere dávky dlouhodobě nezaměstnaným, aby je mohlo potom dát migrantům?

Že není všechno v pořádku s Velkou Británií, to ukazuje poslední vývoj v ostrovní zemi. Europol oznámil, že v Sýrii na území Islámského státu je cca. 50 dětí ve věku 7 až 12 let, které jsou cvičeny k zabíjení Evropanů. Islámský stát je hodlá vypustit do Evropy, aby obohatily bezvěreckou Evropu o svaté písmo skrze čepele islámských nožů. Reakce britských neziskovek je adekvátní. Obvinily britskou vládu, že nedělá dost pro re-edukaci a integraci těchto dětí po návratu ze Sýrie. O Britech je možné si myslet lecos, ale kdo si myslel, že Brexit zastaví procesy NWO v zemi, ten je na velkém omylu. Naopak se ukazuje, že Velká Británie se má stát líhní islamistů v těsné blízkosti Evropy. A britská královna se nestačí divit. Už si prý opravdu balí kufry a ze země uteče, protože ani Brexit nezachrání Velkou Británii před jejím rozštěpením a rozbitím. Skotsko chce v EU zůstat, Londýn chce pryč. Neslavný konec slavného britského impéria ja zase o něco blíže.

 

CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

 

VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

VICE-Military k vojenskému

 

VICE-VIDEO: Islámský stát cvičí malé děti, jak podřezávat Evropany. Britské neziskovky chtějí jejich reintegraci po návratu ze Sýrie. Česko sebere dávky dlouhodobě nezaměstnaným, aby je mohlo potom dát migrantům?