Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10734 NAM ŠLAPAT NA HLAVU STÁTU ČR FAŠIŠTÉ NEBUDOU!!!!!

2016-08-10 14:57

Evropské hodnoty zaútočily na prezidenta Zemana, že prý tlumočí ruskou propagandu. Ruština přitom na Ukrajině opravdu není „rozeznávána“ úřady!

Etnické čistky na Donbasu nepotřebovaly zákon o zákazu ruštiny

Není to tedy o zákazu ruštiny, ale je to o jejím vytěsnění z Ukrajiny, kdy genocidou proti ruskému etniku na Ukrajině v letech 2014 až 2015 došlo k masivnímu exodu rusky mluvícího obyvatelstvo, což se dalo přirovnat k „ethnic cleansing“ operaci (v podobné pozici, jako když Madlenka Albright dohlížela na vyvražďování Rusů v Čečensku a Dagestánu v 90. letech), kdy mezi obyvatelstvem s ruským jazykem Kyjev zasel strach a obavy a toto obyvatelstvo začalo z Ukrajiny prchat. Dnešní Ukrajina je tak etnicky redefinovaná v tom smyslu, že etnické obyvatelstvo s ruským jazykem bylo vytlačeno z velkých a středních měst, kde logicky sídlí drtivá většina úřadů, soudů, škol, katastrů a na malých obcích a v malých městech není nic. Takže i obyvatelstvo, které před čistkami neuteklo a dál používá ruštinu, musí přejít na ukrajinštinu, protože při komunikaci s úřady musí jezdit do větších měst a do regionů, kde 10% klauzule zastoupení ruského obyvatelstva již není splněna.

Americká armáda je zodpovědný,

"Synchronizaci a dodávání národní výkon (až) využilo, uchovávat a využívat iniciativu a udržovat relativní konkurenční výhodu oproti všem nepřátelům."

 

Připravte se na případnou USA / Rusko vojenské zúčtování, jestliže současná politická a ekonomická válka nepodaří dosáhnout cíle Washingtonu. Konkrétně proměnit Rusko jinou kolonii v USA. Eliminovat hlavní soupeře. Controlling své zdroje. Využívání svých lidí.Část americké strategie pro bezproblémové globální dominanci. Vést permanentní války k jeho dosažení. Probíhá v srdci Evropy. Kyjev válka zuří Donbasu.

 

Hrozí, že se stanou mnohem víc než občanská válka.

 

"NATO Backs Ukrajina Client v 290-denní války: Stoltenberg," titulek Zastavit NATO.

VICE-OKRUH PRO VÁLKU S RUSKEM 

Zaměstnávat tři nástroje zahraniční politiky USA ,

  • hrozby

  • podplácení

  • donucování,

... varoval Evropu obnovit sankce nebo tam by byl odplata. Uvidíme, jestli v červnu Washingtonu hrozba potlačili povstání. Evropa musí zvážit sílu Washington hrozbou odvety proti nákladům na pokračující a zhoršení konfliktu s Ruskem. Tento konflikt není v ekonomické či politické zájmu Evropy, a konflikt má riziko lámání ven do války, která zničí Evropu. Od konce druhé světové války Evropané byli zvyklí na následující Washingtonu vedení. Chvíli Francie šel svou vlastní cestou, a tam byly některé politické strany v Německu a Itálii, které považují Washington být jako velkou hrozbu pro evropskou nezávislosti jako Sovětského svazu.

VICE-Volba Před Evropy o konfliktu s Ruskem

 

VICE-Evropské hodnoty zaútočily na prezidenta Zemana, že prý tlumočí ruskou propagandu. Ruština přitom na Ukrajině opravdu není „rozeznávána“ úřady!