Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10735 Syrská armáda objevila ve skladu povstalců v Aleppu české protipancéřovky RPG-75

2016-08-10 15:07

VIDEO: Syrská armáda objevila ve skladu povstalců v Aleppu české protipancéřovky RPG-75 spolu s hromadou amerických zbraní!

Schyluje se zřejmě k dalšímu skandálu. V pátek jsem shodou okolností hovořil na Svobodném rádiu o tom, nakolik je Česká republika pod kontrolou americké moci, což je viditelné především na úrovni NATO a transatlantických vazeb s USA. Potvrzení této pozice zachytila včera i syrská média, která informovala o rozsáhlé operaci syrské armády v Aleppu proti povstaleckým skupinám a objevení skladu zbraní, jejichž původ je v USA, v EU a také v České republice. Po skončení operace poskytla syrská armáda spolu s ruskými vojáky obrazový materiál, který dokumentuje vnitřní prostory skladiště zbraní na okraji Aleppa, které povstalci používali jako týlové skladiště pro uskladnění zásob a munice. A jeden se nestačí divit.

České zbraně proudí do Sýrie spolu s americkými dodávkami

 

Zatímco bedny s náboji do kalašnikovů ukořistěné zřejmě syrské armádě v předešlých bojích nás asi nepřekvapí ve skladu povstalců, tak americké systémy TOW a české RPG-75 určitě nebyly povstalci získány jako kořist. Nic takového syrská a ani ruská armáda v Sýrii nepoužívá. Celé je to mnohem prozaičtější. České zbraně se dostávají do Sýrie do rukou teroristů skrze americké zásobovací kanály CIA a turecké tajné služby. Spolu s americkými zbraněmi tak do Sýrie proudí i zbraně české, ale na videu je možné vidět i právě zbraně turecké. Co je zajímavé, na zbraních a především americkém komplexu TOW je možné vidět  snahu o seškrábání sériových čísel, anebo informace na štítku vůbec nejsou už přímo z výroby. Ten, kdo dodává zbraně povstalcům, chce asi zahladit stopy.

 

VICE-války proti teroru ".

události z 11. září 2001, invazí Afghánistánu a Iráku, destabilizace Sýrie a

VICE-vytvoření "ISIS ".

VICE-VIDEO: Syrská armáda objevila ve skladu povstalců v Aleppu české protipancéřovky RPG-75 spolu s hromadou amerických zbraní!