Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Občan

#10738 Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!!

2016-08-10 15:33

#10630: Proč nás fanatičtí muslimové nenávidí !? - Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!! 

 Proč nevedou stejný džihád třeba proti Číně, která je jako ateistická velmoc mnohem horším protivníkem? Protože Čína jednak nevpouští n svoje území žádné imigranty, jednak v Číně nemají takové politické slabochy jako u nás. V Číně kdyby došlo k nějakému teroristickému útoku, tak všechny osoby do něj jakkoliv zapletené shromáždí na stadionu a jednoho po druhém nemilosrdně popraví, kdežto my jim dáme náramky a pustíme je opět na svobodu, aby mohli dál vraždit. To je čirá debilita. To bude taky ten důvod, když říkal pan prezident Zeman, že si bere v Číně inspiraci, jak stabilizovat společnost. Naše chorá Evropa, která připisuje nepříteli více práv, než domácím obyvatelům, nemá naději na světlou budoucnost. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10740 Re: Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!!

2016-08-10 15:43:20

#10738: Občan - Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!! 

 Ty jsi chitry jak radio, ty rusky agente. Stejne Putinovy nepomuzes, uz se pod nim aji v Rusku houpe zidle. 

Kazatel

#10741 Re: Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!!

2016-08-10 16:00:29

#10738: Občan - Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!! 

Vláda člověka nad člověkem brzy skončí

 Evropa je Boha a J.Krista běda těm kdo couvnou a boji se smrti a zaprou boha a krista!!!!!brzy se ukaze kdo je kdo!!!brzy se ukaze kdo patři k bohu a j.kristu až nastane soužení jinač všichni zemřou pokud budou ctit jineho boha!!!který néni!!!je jen jeden buh stvořitel!!!

Není člověka panujícího nad větrem tak, že by zadržel vítr, nikdo nemá pravomoc nade dnem smrti, nemůže se vyhnout boji. A ničemnost nepomůže těm, kdo ji páchají. Tohle všechno jsem viděl, když jsem obrátil svou pozornost k veškerému dílu, které se konalo pod sluncem: Čas, kdy člověk panoval nad člověkem k jeho škodě." Kaz 8:8,9;

Vývoj naší civilizace se ubírá směrem, který v lidech oprávněně vzbuzuje obavy. Kromě ekonomických a ekologických krizí, válek, rostoucího nedostatku vody, kvalitních potravin, orné půdy a surovin, ohrožuje dnes člověka především člověk sám. Ne jen proto, že se vládci a politici, vědci, ekonomové, bankéři i podnikatelé dopouští chyb, ale hlavně proto, že ti nejmocnější z lidí nepodporují zdravý vývoj všech lidí, ale usilují především o absolutní kontrolu a vládu nad každým člověkem, usilují o vytrhání kořenů, z nichž jsme vyrostli, usilují o přerušení vazby na minulost, zvyky a kulturu předků, aby lidé ztratili oporu v hodnotách, které zdědili po předcích, kvůli nimž naši předkové i umírali. Mocní tohoto světa chtějí, abychom byli snadno manipulovatelní, chtějí ovládat naše duše, aby si mohli snadno udržet nad všemi lidmi moc kvůli svému prospěchu. A to všechno proto, aby si nejmocnější lidé splnili dávný sen, vytvořit vládu nad celým světem podle svých představ k obrazu svému. To znamená vládu, která není založená na Boží spravedlnosti, ale na absolutní moci.