Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Je to vůl

#10826 Re: A k tomu Korunovaný !

2016-08-19 20:46

#10825: To je vůl - Korunovaný 

 komentáře z NOVINKY.CZ cituji:

1. Jen díky roli USA jako světového četníka je nyní svět na hraně politické, vojenské a ekologické katastrofy a na hraně třetí světové války.

Ti, kteří ve skutečnosti řídí svět jsou si tohoto nebezpečí velmi dobře vědomi a nyní probíhají ve světě procesy, které právě odřezávají roli USA jako světového četníka. USA jsou odřezávány od dominantní role dolaru ve světovém kreditním systému, kdy díky petro dolaru drancovaly USA celý svět, díky čemuž je svět na hranici katastrofy.

Trump tento proces dokončí pro USA nejméně bolestnou cestou.

Šílená Clinton, by hlásala a prosazovala stejné nesmysly jako Rasmussen a zatáhla by svět do jaderné katastrofy.

2. Tomu dánskému cvokovi by měli dát doživotí.
Stejně jako dalším vysoce postaveným teroristům z instituce NATO.

3. To je mega idiot. Je jen videt, v jak starych strukturach tito lide mysli. Unipolarni svet pod USA byl a je totalni katastrofa. Ten narod ma na svedomi desitky milionu zivotu.
Uz jen 80 milionu zabitych indianu je mementem, ze ten narod nema pravo urcovat jinym, co maji a co nemaji delat.

4. O. K.: ... Toho potkat tak je to brada-brada-bricho-brada! ... a K. O. !!!

5. Koukám,že dáš magorovi funkci a je z něj hned terorista,USA jsou největší teroristi a všude rozpoutávaj války,Vietnam,Korea,Afhanistán,zabijou řádně zvolený prezidenty Iráku a Lýbie,rozvrátěj Jugoslávii,šašek Havel s hloupou husou Olbrightovou,který Sobotkova vláda,potažmo my platíme studia souhlasili s humanitárním bombardování,ted Ukraina,a to jako má být teroristická USA,která stvořila IS a Al Kaidu četníkem?Bin Ládin si užívá někde luxusu a nám řeknou,že ho smyslu zbavený voják zastřelil a hodili ho do moře?USA by mělo mít sankce a podřídit se a držet hubu a ne být teroristama,jak to je do ted,Saudi, kamarád USA předsedá OSN pro lidská práva,kde sekaj hlavy na ulici,to je fakt výsměch,Rusko a presidente Putine,fandím ti a to ve všem

6. Proameričtí magoři dostávají záchvaty strachu a psotník !?


Nepřihlášený uživatel

#10827

2016-08-20 04:42

Jenže jeho jméno tam jaksi nefiguruje. Ukrajinská protikorupční organizace, která s informací přišla, tvrdí v New York Times, že jméno Paula Manaforta se objevuje v jiné části šanonu, ale přesto prý si nejsou 100% jisti, zda-li dostal Manafort zaplaceno. No řekněte sami, nepřipomíná vám to praktiky českého mainstreamu ve snaze očernit alternativu? Vymyslí se špína, nakydá se přes média na konkrétní osobu a tím je hotovo. Paul Manafort označil obvinění za nesmysl a absurditu. Tzv. pro-ruský Janukovyč by si určitě bral za poradce amerického republikána, který pomáhal s kampaní Ronalda Reagana.

A špína se bude vyrábět i na českého prezidenta!

Vývoj událostí bude v USA ještě velmi zajímavý a pokud by americká justice překvapila a opravdu by vznesla obvinění v příštích dnech proti Clintonové, mohlo by to otřást celými prezidentskými volbami v USA. Donald Trump je totiž pod útokem globalistického mainstreamu v USA čím dál tím více, jako kdyby mainstream ztrácel nervy. The New York Times už otiskuje i neověřený blábol z Ukrajiny, jen když trochu poškodí Trumpa. Ovšem pozor, stejný proces probíhá i v ČR. Neziskovka „Evropské hodnoty“ rozjíždí v ČR novou kampaň proti prezidentu republiky Zemanovi a proti tzv. proruským médiím s názvem„Nechceme zpátky na východ“. Odkaz najdete zde. Prostředky a nástroje budou zřejmě stejné jako používá The New York Times, tzn. výroba černé špíny v průmyslovém objemu s cílem očernit, diskreditovat a znemožnit tak znovuzvolení Miloše Zemana. Spolupracovníci projektu a propojení na Bakalův časopis Respekt hovoří za vše.

FAKTA O UKRAJINĚ 
Slíbil jsem, aby vás informoval, když jsme vyzvednout zajímavé položky zapojení ruských na Ukrajině. Přiložené jsou tři položky:

- SU-24 přestříkána  Nové Rusko barvách pravděpodobně se separatistickým výcvik pilotů nebo maskovaných ruských pilotů v kokpitu;

- SU-25  přestříkána  Nové Rusko barvách;

- T-90 tanky ze 134. brigády Motor-pušky uvnitř Ukrajiny v blízkosti Luhansk. Pozoruhodný, protože UKE nemají T-90s.

Tyto fotografie byly předávány ze Carlo Kopp, jeden z nejlepších analytiků Austrálie ruských a ČLR vývojem zbraní, a je přesvědčen, že fotky jsou skutečné (nakupoval ne foto).  Vše, co děláme, je Open Source - takže léčbě tohoto materiálu (od sociálních médií) jako pracovní hypotéza. 

Ale, jak jsem vám řekl, když jsme se setkali, jsem byl svědkem T-90s východně od Mariupol, když jsem tam byl v září .; a při návštěvě Namontovat závod Mig-29 ve Lvově pár týdny, řekli Rusové řekl UKE, že se nevracejí všechny M-29s od Krymu, protože půl tuctu nebo tak byly převedeny do separatistickým Letectvo. Takže ... fotky mají kruh věrohodnosti, pokud jde o jiný vstup.

Phill  SU-24 Fencer D 

FOTO: Air Force Ruska již překreslení na Air Force Nové Rusko, jeden Suchoj již připraven k letu # Ukrop " VICE-UNIK2


Nepřihlášený uživatel

#10828 Philip Mark Breedlove (narozený 21 září 1955)

2016-08-20 04:47

Philip Mark Breedlove (narozený 21 září 1955)

INFORMACE O ROZVRATU NA UKRAJINĚ V SYRII,IRAKU,AWGANISTANU

Philip Mark Breedlove (narozený 21 září 1955) je čtyřhvězdičkový generál ve Spojených státech letecké síly, která slouží jako velitel, Evropského velení USA, stejně jako v 17. vrchního velitele spojeneckých sil Evropě (SACEUR) Allied Command operací NATO. Dříve sloužil jako velitel, US Air sil v Evropě, kterou současně sloužil jako Commander, US Air Forces Africe, veliteli, Air Command komponent, Ramsteinu a ředitel Společného Air Power Competence Center. Dříve sloužil jako 36. Vice náčelníka štábu letectva Spojených států od 14. ledna 2011 do 27. července 2012. Dne 10. května 2013, v ceremonii ve Stuttgartu, Breedlove převzal velení USEUCOM. O tři dny později, dne 13. května 2013, převzal velení jako SACEUR. 
Dne 11. března 2016 označen Atlantic Rada US armádní generál Curtis Scaparrotti NATO jako Breedlove nástupce.

Od května 1993, Breedlove byl velitel 80. stíhací peruti v Kunsan Air Base, Jižní Korea. Tento postoj trval až do července 1994, kdy se stal studentem u národního War College, Fort Lesley J. McNair, Washington DC. V červnu 1995 se stal operační důstojník, Spojené státy americké tichomořské Command Division, společný personál, Pentagon, Washington DC, kde zůstal až do června. Že příští měsíc, se stal velitelem 27. Operations Group, Cannon Air Force Base v Novém Mexiku. V červnu 1999 a jít do té příští rok v květnu, byl výkonný důstojník na velitele Velitelství vzdušných soubojů Command, Langley Air Force Base, Virginie. Pro příští rok, on byl velitel 8. stíhacího křídla, Kunsan Air Base, Jižní Korea.Začátek v červnu 2001 a trvá na příští rok, byl vysoký vojenský asistent tajemníka letectva velitelství letectva Spojených států, 

VICE-DC UNIK
VICE-UNIK2

Nepřihlášený uživatel

#10829 CO VAM ČT24 ZATAJILA VČERA

2016-08-21 05:16

Pozadí DULCE BASS NEW MEXICO

Na konci roku 1987 jsem byl představen na Dulce dokladech UFO Research Group Quest International, UK. Tyto dokumenty diskutovat společnou Alien / vládní run zařízení v Novém Mexiku, USA. Ukazují a mluvit o kus kamery záběry z cizí chovné komory a nádrže držení co se zdá být šedé cizinci.Tyto dokumenty se vynořily v době, kdy Ufology kvetla po celém světě, pozorování vzrostly a vznik o


VICE-Crop Circles si třel nová generace zúčastněných pátrače.

Během této doby bylo mnoho podivných dokumenty přivádí do hladového veřejné doméně, podivnými zataženo pozadí znaky, jako je Bill Moore, Bill Hamilton a John Lear.

Každý z nich řekl matoucí, znepokojující příběh o člověku / cizí interakci podzemních základnách a tajnou vládou v srdci kosmické spiknutí. V roce 1987 mi dokument fascinovala - a kříž odkazoval se únosu příběhy a prohlášení údajný člen ochranky a pamlsky, cítil jsem, že celý příběh měl nějaký prvek pravdy. Téměř deset let později v roce 1996 prostřednictvím internetu jsem našel kus filmového materiálu, který byl označen AREA51.

To se ukázalo ukázat přesně stejné scény jako vydané v Dulce dokumentech téměř deset let dříve. Za jasného detailu velké vzpřímené nádrže může být viděn s tím, co opravdu jeví jako šedé cizince dovnitř!

VICE- DULCE BASS REALITA DOKUMENTACE A DUKAZE

VICE-PHILIP SCHNEIDER - UNDERGROUND ALIEN BASES (FULL VERSION)


Nepřihlášený uživatel

#10830 CO VAM ČT24 ZATAJILA VČERA

2016-08-21 05:17

The History Channel je prezentace údajné

Dulce "base" kontroverze

 Jak se očekávalo, nová epizoda programu History Channel UFO lovců ( "Podzemní cizí základny"), který byl vysílán ve středu 25. března, bylo docela zajímavé, ale taky sensationalistic. Samozřejmě, že je povaha téměř všech programů UFO v televizi. Jedná se o vydělávání peněz. Proto je více vzrušující příběh je lepší to je pro výrobce televizoru. Bohužel toto je způsob, jak to je. Byl jsem aktivistou v 90. letech o otázkách životního prostředí. I stal se zapojený do vyšetřování Area 51 v Nevadě zpátky. Můj hlavní problém s Area 51 v Nevadě bylo nezákonné pálení vlády toxických chemických látek v otevřených jámách u Area 51. I pořádané v roce 1998 lidové Rally na perimetru Area 51 řešit otázku nelegálního pálení vlády toxických látek v prostoru 51, spolu s problematikou neschopností vlády postavit jasně označený plot na obvodu, stejně jako selhání vlády umístit strážní shack právo na perimetru, kde by měl patřit.

VICE-DULCEBAS

Ale především, mým hlavním problémem byla otázka odmítnutí vlády k vyrovnání bývalých pracovníků na VICE-Area 51 u nemocí, které vstupují do smluvních vztahů (když přišli do styku s toxickými chemikáliemi) při práci na utajeném programu na Area 51.


Nepřihlášený uživatel

#10831 CO VAM ČT24 VČERA ZATAJILA

2016-08-21 05:20

Přízrak Říše - "Nad právem"

Dulce Základna je řízen radou:

  • Předseda představenstva je John Herrington .

  • Jim Baker of Tennessee je odkaz NSA / CIA Dulce.

  • Dům mluvčí Jim Wright z Dallasu v Texasu, třetí nejvyšší úřad národa, je pokladník v Dulce.

V současné době je boj o moc děje, jak Rep. William Thomas , R-Caiifornia, dát to,

"Část Jim Wright problému je, že nedokáže pochopit, co je spravedlivé a spravedlivé. Je to arogance moci".

Dokonce i mezi svými kolegy demokraty, mnoho najít Wright být nepříjemné, provozní stylu Wrightova ho opouští zranitelný.


Většina zasedání Dulce rady se konají v Denveru, Colorado a Taos v Novém Mexiku. Bývalý New Mexico senátor Harrison , veřejně známý jen jako "posledním člověkem na Měsíci" Schmitt má plnou znalostí Dulce. Byl jedním ze sedmi astronautů na prohlídku základny. V roce 1979 zastával "Zvířecí zmrzačení" konferenci v Albuquerque v Novém Mexiku. Tato částka byla použita k lokalizaci výzkumných pracovníků a zjistit, co se naučili o vazbách mezi "MUTE" operace a Alien / vládních obchodů.


Senátor Brian of Nevada, ví o "Ultra tajemství v krajině snů" a Dulce. Takže dělat mnoho jiní ve vládě, "to je to, co výzkumníci UFO jsou proti", takže buďte opatrní! Zabili, aby tyto informace v tajnosti, a čtením tohoto dokumentu, teď víte víc než oni chtějí, abyste věděli!
 

Mají také VICE-podmořské základny mimo nákladů na Floridě a Peru. Podrobnější informace budou zveřejněny vládou v návaznosti na plán přípravy na globální Alien zjevení , ve velmi blízké budoucnosti. Bude uvolněna Fotografie není to, videokazety, dokumenty, atd. Dávejte si pozor na agenty mezi vámi teď.


Koneckonců, fašistická skupina, uvnitř této země, měl John Kennedy zavražděn a dostal pryč s ním. Podívejte se na odkazy v rámci větších deštník, "Web" fašistického totalitní tajná policie státu, v rámci Pentagonu; JCS; DIA; Divize Pět FBI; DISC / DIS a CIA.


POZNÁMKA :

V Obranná vyšetřovací služby ( DIS ) - Jejich insignia je složený ze sluneční paprsky, růži a dýku, symbolizující "vyhledávání informací, důvěryhodnosti a nebezpečí".

Níže jsou uvedeny základní diagramy procesu tvorby umělých kříženců na úrovni # 7, v areálu Dulce:

VICE-HYBRIDI MEZI LIDMA DOKUMENTY A DNA MUTACÍ


Nepřihlášený uživatel

#10832 CO VAM ČT24 ZATAJILA VCERA

2016-08-21 05:22

Podzemním BASES

Branton píše, že Rand sympozium se konalo ve dnech hluboké podzemní stavby je uvedeno v průběhu byly ve výši 50 plány provedeny stavět podzemní základny, laboratoře a město-komplexy spojeny ohromující síť tunelů zachovat a chránit probíhající tajné zájmy VICE-tajných společností .

Tyto tajné společnosti uzavřeli smlouvu s cizími osobami za účelem další motivy nadvlády.

Ale oni jsou v současné době dominují cizinců, kteří si myslí, že lidé horší.


Síť metra A Agharti

Dulce Kniha podle Brantonem popisuje Mt. Shasta Kalifornie podzemní město, Telos, pobočka podzemního království Agharti pod Mongolska. Zřejmě 2 nepřátelské frakce odtamtud podporovány různé strany 2. světové války. Technologové sousedil s spojeneckých sil a okultistů s osou sil.

Okultní pořadí s názvem Melchizedekův sídlí v Telosu a Sirius. Sirian kultu věří, jedna světová vláda je pro světový mír a zvýšit tuto planetu do 4. dimenze frekvenci.

Lidé v dávných bavorských-Roman kultů (tajné spolky) podporující vznik globální vlády, jsou manipulováni reptiliányanektovat tuto planetu, aby jejich luciferské mezihvězdného impéria-kolektivní.

VICE-THE DULCE BASE CODE: J.B. Ill


Nepřihlášený uživatel

#10833 CO VAM ČT24 ZATAJILA VČERA

2016-08-21 05:32

Phil Schneider , velmi statečný muž, který byl nedávno přišel o život kvůli tomu, co se zdá být poprava vojensko-style v lednu 1996. Byl nalezen mrtvý ve svém bytě s struna ještě omotal kolem krku. Podle některých zdrojů, on byl brutálně mučen opakován předtím, než je zabit. Phil Schneider byl ex-vládní inženýr, který se podílel na budování podzemních základnách. Byl jedním ze tří lidí, kteří přežili 1979 ohně boje mezi velkými Šedých a americkou inteligencí a vojenských sil na Dulce podzemní základny .

V květnu 1995 , Phil Schneider udělal přednášku o tom, co objevil. O sedm měsíců později byl mučen a zabit těmi, pro koho on předtím pracoval. Konečné akty Tento muž by neměl zůstat bez povšimnutí.

"Je to kvůli strašné struktury federální vlády, že se cítím přímo ohrožoval * není * nikomu říct o tomto materiálu. Jak dlouho budu schopen to udělat, je jen dohadovat. Nicméně bych chtěl zmínit, že tato diskuse se bude rozdělena do čtyř hlavních témat. Každá z těchto témat bude mít nějaký vliv na to, co lidé se účastní, ať už jste vlastenci, nebo ne. "Chci, abyste věděli, že tito United States jsou krásné místo. Jsem šel do více než 70 zemí, a nemůžu si vzpomenout každá země, která má krásu, stejně jako velkolepost jeho obyvatel, jako jsou služby Spojených států."Chcete-li vám přehled o podstatě to, co jsem, já nastupuje a prošel inženýrské školy. Polovina mé školy byl v této oblasti, a jsem vybudoval pověst geologický inženýr, stejně jako se statikem s oběma vojenské a letecké aplikace. jsem pomáhal stavět dvě hlavní základny ve Spojených státech které mají nějaký význam, pokud jde o to, co se nazývá VICE-nový světový řád . První základna je ta, u Dulce v Novém Mexiku. Zapojil jsem se v roce 1979 při přestřelce s cizími humanoidy, a byl jsem jedním z těch, kteří přežili. jsem pravděpodobně jediný mluví přežil budete někdy slyšet. další dva přeživší jsou pod přísným dohledem. jsem jediný, kdo zůstal, která zná podrobně soubory z celé operace. šedesát šest agentů tajné služby, FBI, Černé barety a podobně, zemřel v té přestřelce. byl jsem tam. "Číslo jedna, která je součástí toho, co se chystám říct, že se bude velmi šokující. Část toho, co budu říct, že se pravděpodobně bude velmi neuvěřitelné, i když, místo toho, aby vaše brýle, budu vás požádat, abyste dát své "skeptický" dál. Ale prosím, neváhejte a udělat si vlastní domácí úkol. Vím, že zákon o svobodě informací není moc jít dál, ale je to to nejlepší, co máme. Místní knihovna Zákon je dobrým místem, kde hledat Kongresu Records. Takže, pokud i nadále plní své domácí úkoly, pak může být člověk stojící na pozoru, pokud jde o jejich zemi.

Hluboko pod zemí vojenských základen a černý rozpočet

"Miluji tuto zemi žiji ve více než Miluji svůj život, ale já bych neměl být stojí před vámi teď, riskoval svůj život, kdybych nevěřil, že to tak bylo. První část této diskuse se bude týkat hluboké podzemní vojenské základny a černého rozpočtu. černý rozpočet je tajný rozpočet, který sbírá 25% hrubého národního produktu Spojených států. The Black rozpočet v současné době spotřebuje 1,25 $ bilionu ročně. alespoň toto množství se používá v černých programů, jako které se zajímají o hlubokých podzemních vojenských základnách. v současné době existuje 129 hluboko pod zemí vojenských základen ve Spojených státech. "byly budování těchto 129 bází den a noc, bez přestání, od počátku roku 1940. Některé z nich byly postaveny ještě dříve, než to. Tyto základy jsou v podstatě velká města v podzemí propojené vysokorychlostními magneto-Leviton vlaků, které mají rychlosti až Mach 2. Několik knih bylo napsáno o této aktivitě. VICE-Al Bielek má moji jedinou kopii jednoho z nich. Richard Souder , Ph. D architekt, který riskoval svůj život tím, že mluví o tom. On pracoval s řadou vládních agentur na hlubokých podzemních vojenských základnách.V kolem, kde žijete, v Idaho, existuje 11 z nich. "Průměrná hloubka těchto bází je přes míli, a oni jsou opět v podstatě celá města v podzemí. Ti všichni se pohybují mezi 2,66 a 4,25 krychlových mil ve velikosti. Mají laser vrtačky, které mohou vyvrtat tunel sedm mil dlouhý za jeden den. vČerné Projekty obcházet autoritu Kongresu, který, jak víme, je nezákonné. Právě teď, Nový světový řád je v závislosti na těchto základech. Kdybych věděl, u Když jsem pracoval na nich, která byla zapojena NWO, nebyl bych to udělal. byl jsem lhal poměrně značně.

VICE-PHILIP SCHNEIDER - UNDERGROUND ALIEN BASES (FULL VERSION)


Nepřihlášený uživatel

#10834 CO VAM ČT24 ZATAJILA VČERA

2016-08-21 06:22

TECHNOREALITIES:Fake Druhý příchod


NÁVŠTĚVĚ Dulce, Nové Mexiko -Branton

podivnosti NA Archuleta Plateau
přepisu , s názvem: "vzpomínek a dojmů z návštěva Dulce, Nové Mexiko - říjen 23, 24, 1988", je uveden v následující plném rozsahu.

"Po příjezdu jsem se seznámil s Dr. John F. Gille, francouzský státní příslušník. Dr. Gille má doktorát z matematiky / fyziky na univerzitě v Paříži. Byl velmi úzce s francouzskou vládou na základě jevů UFO . v této zemi Dr .. Gille měl také vydal zprávu o další "Dulce-like" základové desce umístěné vedle Pine Gap. - Alice Springs, Austrálie Tato základna je masivní multi-srovnal zařízení provozuje "Římského klubu", který, stejně jako dále jen "Bilderberger 'organizace je údajně kryt pro VICE-Bavarian Illuminati .

Tento článek hovořil o výzkumu antigravitace disku a plány, aby Pine Gap hlavní "řídící středisko" pro "nového světového řádu". Pine Gap je vybaven celých úrovní počítačových terminálů zakotveno do hlavních počítače sálových počítačů na světě, které obsahují intimní detaily většiny obyvatel průmyslových zemí.

Článek rovněž hovořil o infiltraci několika významných náboženských denominací, médiích, mezinárodních vlád, ekonomiky, školství a dalších společenských úrovních od Bavarian Illuminati, s cílem připravit cestu pro

New World Order diktatury. Ve zprávě také uvedl, že pracovníci na Pine Gap jsou vysoce naočkovaný a naprogramován tak, aby neohrozily ani sabotáž bezpečnost projekty iluminátští tam vykonávána ", napsal Brantonem.

VICE-Roger Morneau - zkušenost s démony

obyčejny občan
Nepřihlášený uživatel

#10835

2016-08-21 07:43

svět ovlada světová elita

 využivaji k tomu světová naboženstvi a cirkve s toho duvodu manipuluji s miliony a miliardy lidi na světě take ovladaji svět skrze penize korporace a banky vytvařeji si sami svou politiku a zakony a k tomu si přidejte myt statni hranice že bez pasu nemužete opustit stat  jinak proč myslite že věřici nenavidi nejvice ateisty ad už to jsou žide křestane katolici a muslimove ateiste jen žiji svuj život a neuči naboženskou nenavist od nich se věřici musi inspirovat a od nich potřebuji věřici pomoc buh existuje ale neni to buh ktereho respektuji na tehle planetě před bohem jsme si všichni rovni ad už ateista křestana žida a muslima většina naboženstvi neuči že duše je věčna a když člověk zemře tak vlastně jen opustil tělo a zmizi do vyšši dimenze narozdil od naboženskych dogmat věřim indianskym šamanum a opouštěni těla narozdil od boha kterej nuti židy katoliky křestany a muslimy zabijet bezbožne jen kvuli tomu že nepoznali boha


Nepřihlášený uživatel

#10836 Re: Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků

2016-08-21 08:49

#10619: Nekorektně - Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků 

 Merklové dny jsou již sečteny. Věřím, že nebude trvat dlouho a národ německý se vzepře a tu vepřovou svini zhoupne na provaze!!


Nepřihlášený uživatel

#10837 naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-08-21 09:47

bible je mimozemsky ufo podvod petr chobot

 


Nepřihlášený uživatel

#10838

2016-08-21 10:24

muslimové pozabijeli všechny křestany židy hinduisty a budhisty na blízkem východě a znasilily blízky východ islámem ad se to nestane v evropě pokud mají někteří politici tak rádi muslimy ad jdou sněma do pakistanu tam muže nosit turban a modlit se na koberečku 


Nepřihlášený uživatel

#10839 Re:

2016-08-21 10:58

projekt blue beam ma zmanipulovat mnoho lidi na světě a tim pomužou novému světovému řádu

 


Nepřihlášený uživatel

#10840 Re: Re:

2016-08-21 12:57

muslimky se nesmi zahalovat ale musi chodit polonahe nebo v plavkach idealně nahe ale muslimove se musi zahalit hlavně arabove s africkejma negrama kdo se ma na ně divat černe pijavice tfuj

 


Nepřihlášený uživatel

#10841

2016-08-21 14:21


Nepřihlášený uživatel

#10843 Re:

2016-08-21 16:29

dnes vraždi muslimove po vzoru allaha za islám a zabijeji nemuslimy nejvice znami je islámský stát

 v budoucnu budou křestane zabijet bezbožne co nevěři v krista a vznikne křestanský stát pokud to světová elita dobře za financuje v budoucnu se budeme bat radikalnich křestanu co budou ve jmenu boha vraždit bezbožne co nevěři v krista


Nepřihlášený uživatel

#10844 Dění v Riu

2016-08-21 23:26

Ačkoliv by olympiáda měla být striktně apolitickou událostí, nebylo tomu tak ani v médiích, ani na samotné olympiádě. Došlo k antisemitským excesům sportovců z muslimských zemí – dva odmítli nastoupit k zápasu s izraelskými soupeři (judistka KSA, tenista TN), třetí, egyptský islámský fundamentalista, po zápase odmítl izraelci podat ruku. Libanonská výprava odmítla s izraelci sdílet stejný autobus. Miláčkem amerických médií se absurdně kvůli propagaci hidžábu v šermu stala islamistka bez medailového umístění a s extrémními názory, zatímco rekordmanka ve střelbě, medailistka šesti olympiád Kim Rhode, byla zcela ignorována nebo kritizována za podporu Trumpa. 


Nepřihlášený uživatel

#10845

2016-08-22 08:03

křestane běžte do prdele

 řikate že všichni si mame byt rovnoceni ale tohle je lež když v bibli se piše že bezbožni co nevěři v krista nebo ho nepoznali budou zatraceni serou mě věřici lide ad už židaci katolicke buzny muslimaci nebo křestane běžte s tou svou virou už do prdele nebo si vytvořte křestanský stát kdy ve jmenu ježiše budete zabijet bezbožne a potom vas všechny křestany pošleme do hrobu ad žije věda rozum moralka a svoboda narozdil od naboženskych dogmat věřicich ve falešne bohy a proroky


Nepřihlášený uživatel

#10846 Vše nejhorší, Bohouši!

2016-08-22 08:04

Dnes má krysí zákeřňák Bohouš Sobotka svátek, co té bezpáteřní kolaborantské svini přát? Snad jen, ať shoří v pekle, kam patří!


Nepřihlášený uživatel

#10847

2016-08-22 09:54

včera na staroměstskem naměsti zařvali konvičkovci allahu agbar

 

Kazatel

#10848 Re: Re:

2016-08-22 12:35

#10843: - Re:  

 Křesťané nikdy zabijet nebudou co bylo psáno ve starém zákoně to na zemi už nebude protože brzy vládu nad zemí převezme Bůh skončí teror člověk proti člověku!!!!!tohle sou poslední časi!!!!

Kazatel

#10849 Re:

2016-08-22 13:01

#10847: -  

 Konvička jen ukázal jaký by to bylo kdyby IS PLACENEJ USA BYL V ČR 

pro loutku
Nepřihlášený uživatel

#10850 naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-08-22 13:22

#10848: Kazatel - Re: Re:  

 nikdo svět spasit nepřijde to lide musi napravit svět protože všechna noboženstvi a cirkve na světě jsou podvod buh existuje ale neni to buh ktereho lide respektuji na tomhle světě navic vy křestane jste lhaři chcete rovnocenost ale v bibli je napsano že bezbožni co nepoznali pravdu budou zatraceni tvuj buh je masovi vrah protože by to znamenalo vyhlazeni většiny lidstva na světě navic lidska duše je věčna nejvice věřim indianskym šamanum a opouštěni těla narozdil od naboženskych dogmat naboženstvi cirkve jsou podvod svět ovladany penězi ktera řidi světova elita a vytvařeji si zakony jake chtěji jinak proč mysliš že většina nabožensky založenych lidi nenavidi ateisty a proč jen kvuli tomu že neznaji boha to kvuli naboženstvi vznikaji války lide nepotřebuji naboženstvi ani cirkve buh dal všem lidem svobodny život takže tu nenavist k ateistum si strčte do prdele nebo toho budete jednou litovat ateiste jsou nejvice svobodni narozdil od věřicich otroku jinak žadnej člověk neni dokonalej člověk ma empatii takže tim chci řict zlo a dobro je současti každeho člověka každej z nas muže citit lasku a nenavist smutek a bolest věrnost a zradu takže tim že se člověk bude modlit nic nezměni nikdo nemuže změnit celou podstatu lidstva protože buh nas stvořil obrazu svemu jinak lide na celem světě budou manipulovani skrze projekt blue beam