Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Jací jsou "naši" muslimové !?

/ #10727 Pravdu zná jen Bůh = kdyby tak šlo se na ně podívat s odstupem několika staletí !?!

2016-08-10 07:42

Muslimové se v Praze zúčastní katolické mše, odsoudí terorismus

Odsoudit nedávné teroristické útoky v Evropě a vyjádřit obavy z násilí chtějí ve středu na demonstraci v Praze čeští muslimové. Konat se bude od 18.00 před kostelem Nejsvětějšího Srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad na Vinohradech.

Svolavatelka akce Romana Červenková z centra Al Firdaus řekla, že se muslimové v tichosti zúčastní mše v katolickém kostele, po ní budou na náměstí následovat projevy. Muslimové také chtějí položit ke kostelu svíčky a květiny a symbolicky kolem kostela se v kruhu držet za ruce.

Červenková očekává účast zhruba 200 muslimů. Na demonstraci také přečtou veřejné prohlášení zástupci Muslimské obce v Praze, Všeobecný svaz muslimských studentů a mládeže a centra Al Firdaus.

V kostele Nejsvětějšího Srdce Páně se muslimové v tichosti zúčastní mše tak, aby ji nenarušili. "Už se nedrží starokřesťanská disciplína, že by do kostela mohli jen pokřtění katolíci. To znamená, že nemáme komukoliv, kdo chce v dobré vůli přijít, bránit vstoupit do kostela," řekl kněz Jan Houkal, který v kostele působí. Další akci na náměstí podle něj povolila městská část Praha 3.

Houkal pozitivně vnímá snahu muslimů, kteří se chtějí distancovat od násilí, vyjádřit křesťanům solidaritu a striktně odmítnout teroristické útoky Islámského státu. Kromě zástupců muslimů promluví na náměstí také katolický farní vikář Petr Beneš, který bude mši v kostele sloužit.

Amen!? ... anebo ne? ...

... BYLO (nebylo) BY TO PĚKNÉ, KDYBY TO BYLO (a ne nebylo) UPŘÍMNÉ !!! ... 

... JAK ALE UVĚŘIT (v neuvěřitelné) , KDYŽ: ... ( a zde citát z Koránu ):

Tolik výňatek z koránu a ti kteří se jím neřídí páchají podle něj smrtelný hřích:

4:89 A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky

8:17 Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil; a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to Bůh, kdo vrhal, aby vyzkoušel věřící zkouškou dobrou, od Něho přicházející, vždyť Bůh slyšící je, vševědoucí!


70% Koránu je o nenávisti ,úkladech,lstím a povoleným lžím ve prospěch šíření Islámu a jen ten kdo si opravdu přečte Korán uvidí jeho pravou brutální a fanatickou stránku plnou nenávisti ke každému kdo nevyznává Islám a nechová se přesně podle nařízení Mohameda.

https://www.koranoislamu.cz


A nejhorší je ,že tahle ideologie těm našim hlupákům ve vedení skvěle vyhovuje,protože umožňuje skvěle ovládat zfanatizované davy.

KORÁN:

Nenávist k nemuslimům - 349 veršů
Násilí a brutalita - 180 veršů
O ženách - 108 veršů
O sexu - 71 veršů
Pomoc druhým - 69 veršů
O rodině - 25 veršů
Náboženská tolerance - 11 veršů
Zahalování žen - 4 verše
Bití žen - 1 verš