Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nekorektně

#10620 Kdo jsou a odkud přišli?

2016-08-02 14:24

Možná jste již sami zaregistrovali, že zejména v Praze a Brně (ve dvou největších městech, kde se leccos ztratí a nenápadně zapadne) poslední dobou až podezřele přibylo Afričanů. Afričanů, kteří tam nikdy předtím nebyli. Jak je to možné, když vláda oficiálně žádné uprchlíky nepřijímá a oficiální uchazeči musí projít poměrně složitými jazykovými zkouškami a ještě projevit i trochu znalostí z české historie? Jak je to možné, když do ČR údajně nikdo nechce?

 

Kdo jsou a odkud se vzali?? Studenti? Turisté? V žádném případě…

 

V mém názoru na to, kdo jsou a odkud přišli, mě utvrdily zejména tři zdroje.

 

Kolega, se kterým jsem tuto věc diskutoval, mi prozradil, že se jedná o tajnou akci naší vlády, která je sem záměrně (a tajně) vozí. Avšak uvažuje pragmaticky, byl jsem vůči tomuto sdělení velmi kritický.

 

Potom se naprosto přesně toto téma objevilo na facebooku Tomia Okamury, který na to velmi stručně (bez povšimnutí) upozornil rovněž se stejným závěrem. Toto je už poněkud věrohodnější zdroj.

 

Ani po tomto prameni, jsem však neměl stoprocentní jistotu říkat to otevřeně.

 

Minulý týden jsem se však v jedné nejmenované úřední budově dal do řeči s městským strážníkem. Naše debata zprvu neměla pranic společného s politikou, potřeboval jsem jen poradit. Jenže onen strážník se sám rozpovídal o svém názoru na aktuální dění. S téměř 99 % se shodoval s názorem ND a prostého lidu. Na konci dlouhého a nepřerušovaného výkladu jsem panu strážníkovi položil otázku na názor ve výše zmíněné problematice. Odpověděl mi: Já vím, vláda je sem tajně vozí, nic jiného v tom nehledejte.“

 

A nic jiného v tom také nehledám, přátelé.

 

Minulý pátek jsme s kolegou z ND (ve druhém největším městě ČR) ze zvědavosti zastavili jednoho Afričana. Česky jsme se ho (slušně) zeptali: kdo jsi a co tady děláš? Po nechápavém výrazu a gestikulace rukou, že nerozumí, následovala stejná otázka v angličtině, načež reagoval velmi podrážděně a odešel. O cca půl hodiny později jsme to zkusili s jiným africkým „kolegou“, na které v Praze a v Brně není vůbec těžké narazit. S výrazem velmi dobrého pochopení gestikuloval, že nerozumí a šel dál… Očividně nevypadal jako vzorný student ani jako o památky zájem jevící turista.

 

Takže, dámy a pánové, já mám jasno. Jedná se skutečně o tajnou akci naší vlády, ve které má prsty ministerstvo vnitra, vedené víme kým, dále zrádná protinárodní BiS, rozhodně o tom musí vědět i náš premiér, jehož mailový obsah nedávno vyplaval na povrch.

 

Dále za tím zcela jistě stojí skupinka členů Strany zelených kolem nečecha M. Stropnického a neomarxistického hnutí Žít Brno vedené nečechy Hollanem a Freundem. (Poznámka: Žít Brno a M. Stropnicky spolu úzce spolupracují).

 

Nevím, jak to chodí v Praze, nicméně v Brně je oficiálně známo, že luxusní byty v centru města po odsunutých Němcích nyní vlastní město a z popudu neomarxistického hnutí Žít Brno je ZADARMO bude oficiálně rozdávat „sociálně slabým“. Samozřejmě víme, kdo je tím ve skutečnosti myšlen. Já jen dodám, že kromě nich jsou byty tajně přidělovány také právě africkým příchozím. Soudruh Freund prohlásil, že sousedům dokonce nebudou oznamovat, koho a kdy tam ubytují, aby je nestigmatizovali.

 

Jen na okraj… pokud žádá o občanství např. Rus nebo Ukrajinec, musí projít složitými jazykovými zkouškami a jak již bylo zmíněno, tak i znalostmi z oblasti dějepisu a zeměpisu. A nebudeme si nic nalhávat. Uvědomělí marxisté pracující v oněch agenturách dělají vše pro to, aby občanství nezískali, protože jsou „moc bílí“.

 

Naopak platí zde přímá úměra: čím exotičtější vzhled máte a čím méně umíte česky, tím je větší pravděpodobnost, že vám občanství bude uděleno.

 

Takže se ptám: kde se tady ti jedinci vzali, jak to, že neumí ani slovo česky, jak to, že nemají žádné potvrzení/povolení k pobytu?! Kde pracují, z čeho platí nájem, za co jedí?

 

Pokud na takové jedince narazíte, zkuste se jich, přátelé, také zeptat na podobné otázky, jako já. Možná budete velmi překvapeni. Pokud je nebudou schopni zodpovědět, měli by být jako nelegální vetřelci ohlášeni na policii a nekompromisně odesláni zpět.

Co nám k tomu řeknete, pane Sobotko a Chovanče? Vymýšlím si?

Kdo jsou a odkud přišli?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10643 Re: Kdo jsou a odkud přišli?

2016-08-04 07:30:08

#10620: Nekorektně - Kdo jsou a odkud přišli?  

 Nojo, když to nejde veřejně, tak na to půjdou tajně. Cíle rozvrátit republiku se musí dosáhnout za každou cenu!


Nepřihlášený uživatel

#10709 Re: Kdo jsou a odkud přišli?

2016-08-08 10:30:09

#10620: Nekorektně - Kdo jsou a odkud přišli?  

 Je třeba pořídit si zbroják, nakupovat zbraně, dokud to vůbec ještě lze … !!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#10949 Re: Kdo jsou a odkud přišli?

2016-09-02 11:48:24

#10620: Nekorektně - Kdo jsou a odkud přišli?  

 Ano, Sobotka s Chovancem už sem tiše lifrují první stovky migrantů. Nezapomínejte na to při volbách! Jde doslova o všechno! Islamizace řízená z Bruselu a Berlína znamená dobu tmářství a otroctví. Buďme jako 300 hrdinů krále Leonida u Thermopyl, kteří se postavili zlu podobnému saláfistickému islámu. Nenechme si vzít práva a svobody  vybojované našimi předky. Neztraťme čest v ustrašeném brblání v koutě nebo v hospodě.

Neposlouchejte oficiální propagandu, politické lháře a podvodníky, kteří vykládají v médiích, že bojují za občany a jsou proti migraci – a přitom podporují rasistickou multikulturní islamizaci, sociální parazitování, evropskou totalitu, otrokářské kšefty s levnou pracovní silou a cizácké zájmy typu smlouvy TTIP! Jde o civilizovanou budoucnost!