Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nekorektně

#10619 Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků

2016-08-02 14:19

Statisíce běženců, kteří dorazili v posledním roce a půl do Německa, a jejich integrace je podle 83 procent Němců největším problémem země. Vyplývá to z průzkumu společnosti GfK, jehož výsledky v úterý zveřejnil deník Frankfurter Allgemeine Zeitung. Průzkum se uskutečnil před posledními útoky, které se odehrály o víkendu v Reutlingenu a Ansbachu.

Počet Němců, kteří si kvůli situaci s masovým přílivem běženců dělají starosti, se za poslední rok více než zdvojnásobil. V polovině loňského roku se takto v průzkumu GfK vyjádřilo jen 35 procent dotázaných.

V této souvislosti Armin Schuster, expert CDU na bezpečnost, apeloval na vládní kolegy, aby Německo změnilo azylovou politiku. „Místo srdečně vítejte se musíme loučit,“ řekl Schuster deníkům Stuttgarter Zeitung a Stuttgarter Nachrichten. Narážel tím na kancléřku Angelu Merkelovou, která je zastánkyní přijímání migrantů.

Schuster v rozhovoru pro deníky kritizoval práci Spolkového úřadu pro migraci –především v prověřování běženců a také nedostatky v deportacích. Podle jeho slov mělo být vráceno více než 200 tisíc neúspěšných žadatelů o azyl, ti se ale stále nacházejí v Německu. "A tím si vyrábíme další problémy,“ varoval.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10624 Re: Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků

2016-08-02 20:08:26

#10619: Nekorektně - Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků 

 Konec s vítáním? Pche. Tohle proamerické, kolaborantské ludry z řad palitiků protektorátních států Evropské Unie, nikdy nepřipustí. Ještě přece nezuří občanská válka v celé Evropě. Ještě není Evropa zcela pod nadvládou zdegenrované ideologie Islámu. Stále ještě nejsou zcela zotročeni původní obyvatelé Evropy a neposluhují svým muslimským pánům. Tohle haj-lové z řad proamerických kolaborantů chtějí. Zlikvidovat národní státy Evropy. Původní obyvatelstvo násilnou cestou přinutit přijmout prasáckou, islámskou ideologii. Pokud tuhle odpornou ideologii nepřijmou, tak chtějí evropské obyvatelstvo vyhladit nebo zotročit, aby sloužili svým muslimským pánům. Tak sakra, kdy konečně zlikvidujeme proamerické, kolaborantské zmrdy abychom ochránili nejenom své rodiny, ale celou Evropu před násilnou islamizací?


Nepřihlášený uživatel

#10836 Re: Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků

2016-08-21 08:49:10

#10619: Nekorektně - Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků 

 Merklové dny jsou již sečteny. Věřím, že nebude trvat dlouho a národ německý se vzepře a tu vepřovou svini zhoupne na provaze!!


Nepřihlášený uživatel

#10857 Re: Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků

2016-08-23 19:01:21

#10619: Nekorektně - Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků 

 Nikdy bych nevěřil že Němci budou zbabělý a letargický národ jako Češi a že si nechají takhle s.át na hlavu jako my. Asi to je těma rokama míru kdy Evropané vyměkli a bohužel mají co dočiněni s lidma kteří umí jen válčit, ničit a mají IQ tykve. Ten opravdový vývar teprve přijde až budou chtít s tím milionem opic něco dělat. Tam se teprve projeví jejich nátura.

Němce nesnáším, ale je a potažmo Evropu zachrání jedině druhý Hitler co s s touhle špínou nebude s.át. Nynější politiky je potřeba okamžitě vyměnit, včetně toho našeho slizouna Sobotky který doufám v soudný den dostane provaz za vlastizradu vůči svému národu!