Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10535 umirnená opozice neexistuje

2016-07-29 19:00

Záminka ISIS - US Nalil miliardy do "umírnění", kteří neexistují

Dokument otevřeně přiznává, že USA poskytla miliardové zbrojních a odborné přípravy militantů přivádí do zničující a stále regionálního konfliktu.

Připouští, že USA udržuje - a měl by rozšířit - operace v Jordánsku a NATO člen Turecku poskytnout ještě více zbraní, hotovost, a bojovníky k již katastrofickému konfliktu.

To pak líčí vznik takzvaného " VICE-islámského státu" (ISIS ) , ale nedokáže vysvětlit, odkud přišel jeho peníze, v hotovosti, a zbraně.

Mělo by být jasné, pro čtenáře, že pokud Spojené státy zavázala miliardy v hotovosti, zbraní a výcviku na více frontách na údajné "umírnění", kteří pro všechny záměry a účely neexistují na bojišti, by state-sponzorem větší velikosti nutné k vytvoření a udržení ISIS a Al-Káidy VICE-Al Nusra Front kteří Brookings připouští dominuje "opozice" nesporná.

Ve skutečnosti, VICE-zásobovací linie ISIS 'zavede přímo do amerických operačních zón v Turecku a Jordánsku, protože to bylo ISIS a Al-Káida po celou dobu, že Západ plánoval použít před začátkem konfliktu 2011 a založila svou strategii na té doby - včetně této poslední etapa kampaně.