Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Donald Trump = noční můra pro eurohujery

/ #10578 několik dobrých komentářů k tomu

2016-08-01 05:44

Kandidát republikánů Trump děsí starý kontinent

Francouzský eurokomisař Pierre Moscovici neskrýval znechucení nad vyhlídkou, že by se republikánský kandidát mohl stát prezidentem USA. „Když vidím Donalda Trumpa, vidím tvář populisty,“ svěřil se někdejší socialistický politik médiím.

... komentáře:

1. Donald Trump je můj favorit. Držím mu pěsti

2. pokud Trump děsí tenhle Eurodobytek ta dělá asi něco dobře

3. Když vidím tvář eurokomisaře, který blábolí o populismu, vidím tvář individua, které si myslí, že lidé jsou hloupé stádo, které musí vést nadřazení jako je on. Přitom jde většinou o totálního blba, který ničemu nerozumí, a proto ho z domácí politiky urychleně poslali do Evropy, aby doma už nic nekazil.

4. Nevim proč by měl někoho děsit, protože chce udělat pořádek?*****Vážený pane, a proč se děsí naše vládní garnitůra jednoho člověka pod jménem Okamura!?! Protože chce zrovna tak udělat pořádek a toho se právě všichni bojí, že budou muset se zodpovídat ze svých činů?!? Jim jde o to, že v bordelu se jim nejlépe žije a krade, neb nikdo neví kde berou prašule a komu jdou na účty!!!

5. Chtělo by to čerstvý vitr na starém i novém kontinentu..tihle tu ukázali akorát války a zmatek

6. Už aby byl presidentem USA jedinej rozumnej ta Cllintonová se nehodí ani na škrábání brambor děs.

7. mně děsí všichni ti evropští politici, eurokomisaři, europoslanci co nechali zaplavit Evropu muslimským morem, ti co za vysoké platy dřepí v Bruselu, vydávají populistická prohlášení a dál nechávají beztrestně zabíjet lidi na ulicích, v obchodech nebo v koncertních sálech, ti mně děsí a podstatně víc než Trump, to jer jen práce pisálků, kteří když si umanou očerní i Sixtinskou Madonu

8. Trump je naopak poslední naději pro starý kontinent,děsí akorát hrobaře starého kontinentu,všechny ty dnešní papaláše a Bruselské krysy.

9. Všechny papaláše z Bruselu i celé EU děsí hlavně to, že Trump hodlá spolupracovat s Ruskem a to nezapadá do válečných plánů NATO a jeho poskoků.

10. Ač jsem ze starého kontinentu,mne Trump
neděsí a zřejmě neděsí dalších 90% lidí
Evropy.Problém budou mít,multikulturní
Merkelová,expandující NATO,EU a její
otrokářské myšlení.Trump pochopil stav
světové politiky hraničící s možností
vzniku třetí světové války.

... a tož tak !!!