Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nekorektně

/ #10576 Německo: Další krveprolití za pokřiku „Allah akbar“.

2016-07-31 20:29

Sedmnáctiletý muslim zaútočil na cestující ve vlaku sekerou

Pouhých 400 km od našich hranic se udál další krvavý čin vyznavače Alláha. Teprve sedmnáctiletý afgánský „uprchlík“ posekal sekerou patnáct lidí. Někteří jsou zranění těžce. Dle svědků při svém řádění vykřikoval „Alláh akbar!“. Zastřelila ho místní policie.

Útočník napadl včera v regionálním vlaku poblíž bavorského Würzburgu sekyrou a nožem cestující. Tři lidi zranil těžce, jednoho lehce, dalších 14 lidí utrpělo šok. Informaci o incidentu i podrobnosti k útočníkovi oznámil bavorský ministr vnitra Joachim Herrmann (CSU). Policie útočníka zastřelila, když se po zastavení vlaku snažil utéct.

Afghánec, který přišel do Německa teprve nedávno, byl úředně považován za dítě bez doprovodu. Toto „dítě“, kterému Německo poskytlo veškerou pomoc, se sekyrou a nožem v ruce najednou masakrovalo pokojné cestující ve vlaku. Ze tří těžce zraněných je podle některých zpráv už jeden mrtvý, ale zatím to není potvrzeno. Zkoumá se pozadí a možnost více pachatelů. Po zastavení vlaku pachatel napadl i zasahující policisty, ale ti jej nakonec zastřelili.

Bavorský ministr vnitra Joachim Herrmann uvedl, že mladík přišel do Německa jako uprchlík bez doprovodu rodičů a poslední zhruba dva týdny žil v rodině pěstounů. Vlak jel na trase z Treuchtlingenu do Würzburgu, incident se odehrál mezi stanicemi Würzburg-Heidingsfeld a Ochsenfurt.

Krev všech zraněných je přímo na rukou všech „vítačů“. Nejsou nic jiného, než spolupachatelé.

PS: Na facebooku se objevil hořkoironický komentář MM k události, který však velmi dobře vystihuje podstatu:

Sedmnáctiletý Afgánec, který přišel do Německa bez rodičů se statusem uprchlíka, zranil ve vlaku sekerou dvě desítky cestujících a byl posléze policisty, které též ohrožoval, zastřelen.

Němci by se měli stydět! Určitě nevytvořili pro toho mládence dostatečně vlídné prostředí dle jeho představ a ponechali jej v jeho zákonitých frustracích. Policisté by pak měli být postaveni před soud vzhledem k nepřiměřené obraně. Zranění by měli zaplatit mastnou pokutu, protože určitě svým chováním mladíka vyprovokovali. Angela Markelová by mu pak měla vystrojit státní pohřeb a pozvat na něj francouzského prezidenta Hollanda a další nositele multikulturalismu. Německá media by při té příležitosti měla silně zdůraznit, že šlo sice o Afgánce, ale šlo o ojedinělý čin psychicky nemocného člověka, který nemá s islámem nic společného.