Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

cenzoři necenzurují, co mají cenzurovat

#10579 cenzoři cenzurují to, co nemají cenzurovat

2016-08-01 06:26

Islámský stát vyzval k džihádu proti Rusku

Islámský stát v neděli v devítiminutovém videu vyzval své členy a stoupence ke „svaté válce”, džihádu, v Rusku. Poselství bylo zveřejněno na sociální síti.

...

Nepochopím jednu věc, sociální sítě jsou pod silnou kontrolou, stačí aby tam kdokoliv napsal něco nevhodného, hlavně na sexuální motivy jsou hrozně náchylní, to okamžitě blokují nebo mažou, ovšem ISIS si běžně přes to organizuje svoje rekruty a akce a nikdo to neblokuje!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10581 Re: cenzoři cenzurují to, co nemají cenzurovat

2016-08-01 11:04:17

#10579: cenzoři necenzurují, co mají cenzurovat - cenzoři cenzurují to, co nemají cenzurovat 

 Ano,stačí se ostře vyjádřit na adresu uprchlíků a už se to maže,ale islámské kanály pro verbování džihádistů jsou cenzurou prakticky netknuty.Jednou z čas něco smažou,aby ukázali"jak se proti tomu bojuje",jinak nic..Člověku připadne,že oni s radikálním islámem úzce spolupracují.Nejen Erdogan apod., ale přímo i evropské elity. Jak jinak si představit,že policie má teroristy v hledáčku několik let,nechá je volně pohybovat po svobodě a nezabrání jim vykonat atentát,že v Bruselu pár stovek mtrů od sídla evropké komise bují v Molenbeeku radikální islám bez povšimnutí tamních orgánů,tohle nemůže být náhoda,tohle nelze svést na neschopnost,nikdo nemůže být tak blbý,aby tohle neviděl-TO MUSÍ BÝT ÚMYSL!!!