Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Rakouský důchodce souzen za zpěv (údajně hanobil islám)

#10520 když si na svém pozemku hlasitě jódloval

2016-07-28 00:39

Rakouský důchodce za to, že si na svém pozemku (sousedícím s mešitou) při sekání trávy nahlas jódloval během islámské bohoslužby, kdy z mešity vysílali nahlas reproduktory muezínovo halekání.

Nakonec dostal "jen" pokutu 800 Euro a mohl být rád, že neskončil v base !!!

Číili: ... důchodce nesmí nahlas zpívat během (sousedící "modlitby" z mešity) ... a ... slimáci mohou na plné koule vysílat do širokého okolí své "slimácké" zpěvy !!!??? ... podobně slimáci v Evropských městech žádají, aby mohli z mešit halekat na plné koule své "modlitby" = spíše své fanatické řevy.

... a tož tak !!! ... v "demokratické" Evropě ... více a jiné "lahůdky, které se na nás cghystají zde: https://www.youtube.com/watch?v=JUC8sIRvjPk

... a tož tak !!!

Odpovědi

Když elity zklamou ... když nás politici zradí a zaprodají !

#10521 Re: Důchodce v Rakousku si na svém pozemku hlasitě jódloval

2016-07-28 01:34:22

#10520: Rakouský důchodce souzen za zpěv (údajně hanobil islám) - když si na svém pozemku hlasitě jódloval 

... tak to dopadá, když politici bez víry, politici bez zásad, politici bez morálky, politici bez zodpovědnosti, a politici bez historické paměti (a stejně to platí o soudcích, o policii a o dalších tzv. elitách, či mnohých, kteří by měli být morálními autoritami ve společnosti) rozhodují o tom, co je pro nás dobré, a co ne !!!

ti nebudou hájit víru ! ... klidně by prodali vlastní matku za 30 stříbrných (tzv. Jidášských grošů)

ti nebudou hájit křesťanské hodnoty, ba ani tzv. "západní - evropskou kulturu" 

jim je jedno, jestli křesťanství, nebo islám ... (oni ve svých vypatlaných hlavách si myslí, že je to jedno, anebo, že islám je dokonce přínosem) . .. a proto zvou a všemožně podporují muslimy a islám (viz Merkelová: "ISLÁM PATŘÍ DO NĚMECKA !")

zdegenerovaná společnost přihlouplých naivků, kteří nedovedou, nebo nechtějí rozlišit dobro a zlo 

(jsem věřící křesťan, a muslimové mě pohoršují svou vírou, a lépe bych se domluvil s ateistou, než s fanatikem islámu):

muslimové jsou nevěřící ... (poněvadž takového boha, který jim schvaluje smilstvo a vraždy křesťanů a nevěřících nemá právo se nazývat bohem ... a korán, který schvaluje a nabádá ke zlu si nezaslouží být považován za svatou knihu)

islám nepřinesl v historii lidstvu nic pozitivního, jen vraždění a otroctví, genocidu a dobývání už 1400 let ... historická zkušenost z výbojů islámu od 6. století ... PO OVOCI SE POZNÁ STROM ! ... po ovoci je poznáte !)

muslimové ale nejsou ani ateisté ... nenávidí totiž ateisty, budhisty, ... a gaye a lesby také, vlastně nenávidí všechny, kromě muslimů, i když se na vás budou mile usmívat (hlavně, když je jich velmi malá skupinka - zcela jinak se vybarví, když je jich početnější menšina, jak to ukazují zkušenosti s Evropských měst v Británii, Francii, Německu, a jinde) ...

z toho vyplývá, že muslimové jsou vlastně většinou fanatici ... kterým se nedá věřit, poněvadž jsou připraveni kdykoliv se zradikalizovat a zabíjet !? ... a bohužel mě nepřesvědčili o opaku (viz nové a nové útoky z poslední doby)

Je to o to smutnější, že jsme v 89. roce zvonili klíči ... (za něco úplně jiného, než jsme se teď dočkali) ...

Je to o to smutnější, že nám politici slibovali demokracii a svobody, prosperitu a ... ve skutečnosti nám lhali a lžou ...

Je to o to smutnější, že politici nejsou zodpovědni lidu (národu, voličům) ... ale chovají se jako doktátoři ! ...

Je to o to smurnější, že ty samé zrádce si zase my sami (nedej Bože) zvolíme ... na další a další a další 4 roky !?

Je to o to smutnější, že nám lžou i v TV - ČT ... a rádiu, novinách ...

Je to o to smutnější, že s odvoláním na terorismus jsme a budeme zbavování svých občanských svobod a šmírováni, cenzurováni ... že budou omezovány zbraně (ovšem jen ty legální) a zatímco teroristé si budou moci nelegální zbraně opatřit velice snadno proti nám ...

Je to o to smutnější, protože s odvoláním na demokracii, na práva menšin, se diskriminují většiny jen proto, že si hrstka naivních korektních politiků, kteří "náhle objevili spravedlnost" ... ALE NEHÁJÍ DOBRO ... LEČ SLOUŽÍ ZLU = SATANOVI !!! ... nedovede spočítat, nebo odhalit, o co tady jde: ... O SVĚTOVLÁDU ANTIKRISTA = NWO (NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD)

TI  KOREKTNÍ  "BLBCI"  JEŠTĚ  NEPOCHOPILI,  ŽE  JE  TŘEBA  PODPOROVAT  DOBRO  A  NE  ZLO !!! ... A  TAKĚ  JE  TŘEBA  ROZLIŠOVAT  CO  JE  DOBRÉ  A  CO  ZLÉ = VE  SKUTEČNOSTI,  I  PRO  OBYČEJNÉ  LIDI  -  OBČANY !!!


Nepřihlášený uživatel

#10551 Re: když si na svém pozemku hlasitě jódloval

2016-07-30 21:44:44

#10520: Rakouský důchodce souzen za zpěv (údajně hanobil islám) - když si na svém pozemku hlasitě jódloval 

 Kdyby to byl jediný exces, řeknu si "soudce je debil", ale podobnými na hlavu postavenými případy je celá tahle zdegenerovaná unie prolezlá skrznaskrz. Třeba ředitel školy v severoitalském Bergamu zakázal výstavku vánočních jesliček, aby tradiční symbol křesťanských svátků nediskriminoval žáky vyznávající jiná náboženství. Tyto děti v některých třídách tvoří až polovinu žáků. Škola za to sklidila kritiku rodičů italských dětí i politiků. A to je prosím v tradičně katolické Itálii!! V Bruselu, hlavním městě zla, prolezlém skrznaskrz islamisty, džihádisty a teroristy, se bojí kvůli obavám z muslimské komunity rozsvítit tradiční vánoční stromeček. V Anglii mají zakázáno vyvěšovat vlajky, protože muslimům prý připomínají křižácké vlajky a z toho mají osypky. Navíc se po celé Evropě šíří vraždy ze cti, jako nedávno v Německu, kde těhotnou nemuslimskou dívku upálili dva muslimové. Vrahem byl její o rok starší turecký přítel. Prý nutil mladík svou dívku k potratu, ale protože to odmítala, cítil, že to zraňuje jeho takzvanou čest. A co je nejhorší, pachatelé v takových případech dostanou ve vyhlášení soudního verdiktu vůči nim “islámský trestní rabat”, tedy ohledy, které začaly brát soudy na pachatele islámské víry, kteří jsou pod tlakem své kultury a tradic. Je tohle skutečně Evropa, kterou chceme přenechat svým dětem? Za mě říkám rozhodně NE!!!