MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#92120

2016-09-02 05:35

KGB měla v osmdesátých letech program na masivní školení teroristů z arabského světa. Jejich krytím bylo studium vysoké školy, ale nebylo tak úplně těžké rozpoznat tyto lidi, neboť ve škole nikdy nic neuměli, od druhého ročníků měly většínou individuální studijní plána a masivně utráceli. 

Pak skutečně byli studenti z arabského, kteří mohli vytvářet další úroveň krytí tím, že se jednalo o skutečné studenty bez vazeb či přímých vazeb na zpravodajské služby. I takových studentů bylo na kolejích v té době velké množství. 

Nosil zmijovku a říkali mu Ahi. Teď se syrského spolužáka snaží dostat do Česka

Bohužel je také smutnou realitou, že v osmdesátých letech i na technice pořad ještě bylo velké množství studentů z komunistických rodin, byť tehdejší jejich smýšlení bylo zdánlivě antikomunistické, mám zkušenost, že masivní komunistická masáž ve školách po celý jejich život z nich dnes (ve zkratce) dělá voliče ANO StB. 

Odpovědi

Tatíček Mesaryk!

#92123 Re:

2016-09-02 06:02:33

#92120: -  

 Jenomže KGB už není a její úlohu převzala CIA! Ano, právě CIA má za program školit islamisty, akorát už se jí to v mnoha případech zvrtlo, například 11. září 2001 se to obrátilo i proti nim!