MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#92183 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-03 03:40

#92160: - Re: Re: Re: Re:  

 co meles ty socialisticko-korporatni zrudo i nemecke tajne sluzbu vi, ze ze 100 uprchliku je cca 15 radikalnich islamistu  a 4 teroriste. A ted si to vynasobte a zjistite, ze v Nemecku je 30000 potencionalnich muslimskych teroristu.....jake kontakty ? neni treba mit zadne kontakty, staci pokracovat v uprchlicke muslimske politice otevrenych dveri, jako doposud ....a realizace terorismu, uz se dostavila.

 

Spatne te soudruh Stetina instruhoval, namezdny pisalku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#92185 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-03 04:40:02

#92183: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Německo a paní Merkelová řeší stav, kdy se rozhodlo velké množství lidí (z mého pohledu je zorganizovali rusáci, protože taková věc rusákům vyhovovala a vyhovuje - viz. např náhlý nárůst popularity Miloše Ejakulálat Zemana ruského trolla či trotla, když strašit "migrační krizí"), že přijde do Evropy. Nikdo a nikdy by jim v tom nedokázal zabránit, to je realita. Není možné je postřílet na hranicích či zahnat do moře, je nutné to řešit, je nezbytné se o takové lidí postarat. Byli, opět z mého pohledu, podvedení hned několikrát a i proto si myslím, že v tom mají prsty rusáci. 

Kdyby rozhodli rusáci v roce 1968 tak sem mohli přiskákat bez zbraní, také by je nikdo nesestřelil z oblohy či na hranicích, když jich rusákov takto zorganizoval 500 000. 

Tedy odhady jsou jedna věc, realita bude věc úplně jiná a to především proto, že celý IS má 25 000 bojovníků. Mimochodem 25 000 teroristů rusáci okupvali Krym. 

Potenciálně je možné ledacos, skvělé je, že to bezpečnostní služby odhadují, tedy riziko znají a řeší ho. V tom je skvělá demokracie. Totalita a obzvláště ta komunistická a nacistická totalita teroristy nejen finacuje, ale dokonce je i masivně školí, jak velmi dobře ruský trotle Mičurine ruské propagandy víš.