MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#93201 Re: Re: Re: vymyto

2016-09-24 23:12

#93168: - Re: Re: vymyto 

  a co ten Litvinenko ? Jak ho BBC a CNN adorovala ....sice ho rusaci zabili, cili Rusko je de facto mene demokraticka zeme, to je fakt. Nicmene daleko nebezpecnejsi jsou manipulativni nedemokraticke tendence, nekterych predstavitelu zapadnich zemi a zvlaste pak verejnopravnich medii a dvoji metr. Krasnym prikladem budiz US umyslne bombardovani Syrskych vojaku, a pak hned to rychle prebit zpravou o znicenem konvoji OSN...pry Ruskem. To je panecku demokracie. Tady jasne vitezi pravda a laska nad lzi a nenavisti.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93206 Re: Re: Re: Re: vymyto

2016-09-25 07:30:48

#93201: pan Hnedy - Re: Re: Re: vymyto 

To, že USA přiznávají, že ozbrojené lidi na zemi bombardovali, mimo jiné i proto, že je nebylo prakticky možné rozeznat od bojovníků IS, neboť tito bojovníci neměli s označením Asadovy armády vůbec nic společného je naprostá realita. 

Stejně jako je naprostou realitou zničení i z nebe viditelně označený konvoj humanitární pomoci a je to tak, že to nebyla koaliční vojska ani USA, tedy jediný, kdo to mohl být jsou Rusové a Asad, neboť ti jsou další, kteří mají vojenská letadla nad Sýrií.