MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#93226 Re: Re: Re: Re: Re: vymyto

2016-09-26 02:44

#93206: - Re: Re: Re: Re: vymyto 

 ale hlavne, ze rozeznali, ze byli ozbrojeni.....termin.... je naprosta realita, a tak, jak ho pouzivate,

jenom ukazuje, jake manipulativni lzi nekdy musite obhajovat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93228 Re: Re: Re: Re: Re: Re: vymyto

2016-09-26 04:42:38

#93226: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: vymyto 

 Neobhajují žádné manipulativní lži.  To, že jsou ozbrojení není problém poznat, stejně tak není problém poznat, že se nejedná o "armádu" v uniformách.  Stejně tak ruské nebo syrské letectvo velmi dobře vědělo, že bombarduje humanitární konvoj, neboť ten byl viditelně označen. 

USA se k náletu přiznaly a jasně sdělily podrobnosti celé věci, tedy i to, že se nejednalo o uniformovanou armádu a že tedy tito ozbrojenci byli obtížně rozpoznatelní od IS. To také nebylo nikým rozporováno. 

Je to informace uvěřitelná, je uvěřitelné, že se po Sýrii pohybují různé bojové skupiny a je uvěřitelné, že za Asada bojují lidé bez uniforem a nejspíše i bez jakýchkoliv pravidel, to bohužel v občanských válkách bývá. 

To, že ty věříš nesmyslům z ruské propagandy např. Putinových listů (PL) za to si opravdu můžeš jen ty sám a to mimo jiné proto, že nesmysly tam publikované lze v drtivé většině vyvrátit během 10 min. nalezením originální zprávy či skutečného dokumentu a většinou jsou tam "informace" už na první pohled neuvěřitelné, neboť nijak nekorelují se zkušeností.