Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Martin Pospíšil
Brno

#168

2016-09-26 21:36

Jsem proti přijímání uprchlíků, a to z následujících důvodů: Ekonomičtí migranti zde nemají absolutně co pohledávat. Situaci je třeba řešit přímo v zemích, odkud tito utíkají, tady už je pozdě. Pokud budeme nadále přijímat tu aktivnější složku jejich populace a ty "lenochy" necháme trčet tam, budou se jejich země o to víc utápět v chudobě. Namísto toho, aby Evropa vynakládala takové prostředky na pomoc uprchlíkům na jejím území, zřizování azylových táborů a nikam nevedoucí pokusy o začleňování někoho, kdo naší kulturou opovrhuje a nikdy se našim světským zákonům nepodřídí, neb jsou jim naše hodnoty a ideály naprosto cizí, bylo by dobré, aby tyto stejné finance zasílala do samotných zemí. Aby azylanty v rámci možností posílala zpět do jejich vlasti a peníze zasílala za nimi k nim, protože i v jejich zemích jsou uprchlíci, kteří potřebují pomoc. Takzvaná pomoc Evropské unie uprchlíkům je taková, že za peníze pro jednoho uprchlíka by bylo pomoženo minimálně šesti lidem v zemi jejich původu. Nebojme se tedy tyto lidi vrátit zpátky do země. Jenže slon v porcelánu EU má svázané ruce diktátem falešné humanity a má klapky na očích a neuvědomuje si to, tak ve své zoufalosti činí jedno tragické rozhodnutí za druhým. Ono bezzubé protlačování povinných kvót byl jasný signál světu: jsme připraveni na jakoukoliv vlnu uprchlíků, jen přijíždějte dál, v hojnějších počtech, my vás štědře rozdistribujeme po celém kontinentu stůj co stůj a kdo nebude souhlasit, ten dostane přes prsty. Celý svět stejně nespasíme, tak nač si hrajeme. Afrika má přes miliardu lidí a Asie přes 3 miliardy, z toho kolem dvou trpí tím, co bychom my z vyspělých zemí nazvali chudobou. Kam je chceme všechny narvat? Evropa není nafukovací a jen se tím prohlubuje už tak propastná nenávist mezi oběmi kulturami a nahání to hlasy ultrapravicovým stranám. Na tohle téma je jedno zajímavé video, to by bylo třeba promítat v Europarlamentu denně:  Imigrace, světová chudoba a kuličky

A co se týče uprchlíků před válkou, jsem pro udělení dočasného azylu po dobu nezbytně nutnou, než se situace v domovské zemi nezlepší natolik, že se budou moci do své domoviny vrátit zpět. Trvalý azyl je až to poslední řešení, vzhledem k tragickým výsledkům snah na poevropštění islámských imigrantů kdekoliv v západní Evropě. Kdyby se podařilo zastavit válečný konflikt v Sýrii, nebude z ní přijíždět jediný uprchlík. Recept je snadný. Kdyby Amerika a některé evropské země vynaložily dostatečné úsilí, aby Jordánsko a Turecko přestaly teroristy skrytě podporovat, vycvičovat je, pak zcela jistě tento konflikt vyhasne. Pokud by Saúdská Arábie společně s Katarem a s dalšími mocnostmi přestala financovat tyto skupiny v jejich boji proti jím nepohodlným šítským režimům, rapidně by se snížil počet těchto bojovníků a bylo by jednoduché nad nimi zvítězit. To tyto země jsou zodpovědné za celé ty masy syrských uprchlíků směřujících do Evropy, naši baziliščí spojenci. V neposlední řadě ze samotného Afghanistánu před vypuknutí války také žádný uprchlík neutíkal.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#541 Re:

2016-10-12 22:06:44

#168: Martin Pospíšil -  

 Bravo! Souhlasím do posledního bodu. Vzorem by nám měla být Austrálie, kam nevkročí jediný emigrant, dokud jej důkladně neprověří. U nás je všechny dovcezou do Itálie, kde se rozprchnou a nikdo už o nich neví a díky Schengenu se mohou (teď už snad tak snadno ne) dostat v podstatě kamkoliv.