Petice proti rezoluci upírající Izraeli právo na Zeď nářků

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#182 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-18 16:33

#178: - Re: Re: Re: Re:  

 Také to tak vidím. Kolikrát už byla Palestina před podpisem mírové smlouvy a pokaždé těsně před přišla s neakceptovatelným požadavkem. Protože přestat házet kamení a živit se normální prací, to je to poslední, co si přejí. Plně jim vyhovuje, když jsou vnímáni jako mučedníci a celý svět jim posílal potraviny a prostředky. Bohužel to brzy skončí, protože je okolní svět prokouknul.

Odpovědi

ShabbaTot
Nepřihlášený uživatel

#184 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-18 16:49:19

#182: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 neskončí,zde jde o politiku a ruská jde momentálně na ruku nepřátelům Israele a proto bude Rusko dělat v rámci-účel světí prostředky.

Jednak je zde Asad u kterého chce mít nastálo základny a pak Iran přes který se chce dostat k teplému vodstvu,když mu to svého času nevyšlo přes Afganistan.

Tam bude pořád skrytá podpora antisemitizmu a Palestinci dobře poslouží.

Možná je toto i důvod,proč Rusko hlasovalo proti v rezoluci OSN kterou ovládají Sauští Arabové s kterýma kuje pikle kvůlima ropě.

Ale toto je pouze vysoká politika a ta se mění ze dne na den jako počasí...až  Rusko ,jako supervelmoc která jedná vždy a za každých okolností pouze za sebe vytěží výhody,ihned se politika obrátí a třeba bude zase tvrdě pro Židy a Israel,ne nadarmo se ruští a israelští politici setkávají v Moskvě a utužují přátelství.

Ale na tomto případu je jasně vidět,že arabský svět ihned chytne po každé přípežitosti jak zaůtočit proti Židům kdekoli na světě a až se nebude hodit Rusku,nahradí jej ihned politici západních zemí a Amerika má v tomto antisemitizmu také máslo na hlavě.

No....ale oni si israelsští poradí,Israel si vždy poradil  poradí i do budoucna,náhodou,sledoval jsem videa na You Tube OPERACE IZRAEL,jak tam bylo vyselektováno spoustu elitních bojovníků a to vše pod Kraw Maga,ten sport se mě líbí,je brutální a krvavý a super,jak bojovník Kraw Maga zakroutí útočníkovi palcem kolem dokola a je !

Israel si vždy poradí a může se u toho světová politika klidně na hlavu stavět.

At žije Israel!