Ocenění pro Jiřího Brady

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#162

2016-10-26 23:46

Pan Brady, zřejmě úctyhodný člověk, sehrává v těchto dnech bez vlastního přičinění roli užitečného idiota - beranidla - proti prezidentu Zemanovi. Do této špinavé hry vmanipuloval pana Bradyho jeho podlý synovec Daniel Herman.

Odpovědi

ShabbaTot

#163 Re:

2016-10-27 06:00:20

#162: -  

 žádná špinavá hra,ale myšlení a logika bolševika.

Jedna věc je zásadní a to podstata celého toho sporu a to,že prezident Zeman dle tvrzení odmítl ocenit bojovníka proti nacizmu,který přežil holokaust a genocidu a celý život pak o tomto vydával svědectví do celého světa.

No...píše se již o tom po celém světě a to včetně Israele a náš pan prezident začíná dostávat nesmazatelnou  nálepku antisemity .

Ale toto je myšlení ,které je již staré a dávno osvědčené,že kam Moskva a Kreml,tam bolševik a to bez myšlení a logiky.

Viz třeba štvavé články na Euportalu :O čem se nemluví:Židé byli největšími obchodníky s otroky.Potvrzují to i studie židovských autorů.

A toto vše ihned ,jak je veden spor ohledně vyznamenání pro pana Bradyho.

Tam je zakořeněn antisemitizmus a nenávist ,rasový boj a třídní nenávist a prokremelský Euportal to tímto článkem dokazuje.

A nyní pronacistickovlastizrádný komentář na 6 sjezdu KSČ od komunistického poslance Václava Kopeckého:

My češští komunisté prohlašujeme,že budeme hájit a prosazovat právo na sebeurčení až od odtržení od českého kapitalizmu pro utlačované části německého národa....

A toto vše ještě v ČSR ,kdy nacista již okleštoval republiku a vyháněl Čechy z pohraničí.

 

Jenže to byl ještě Stalin a Hitler kamoši a v družbě .

V dnešní době to samé!Protože bolševik pořád stejný a své myšlení nezměnil,jak zavelí Moskva a půjde teoreticky proti Israeli a Židům...antisemitská lůza podporující prezidenta vyhlásí  válku všemu židovstvu a bude veden totální blitzkrieg  proti Judaizmu a  Israeli !

Ještě jsem se chtěl zeptat,kde je ten článek o panu Peroutkovi,že Hitler je gentleman?

NIKDE,ŽÁDNÝ NENÍ.

A toto je další bojovník proti nacismu,který byl bolševikem napaden.

Takže asi tak.

jo a spuludiskutujícímu bych chtěl vzkázat,že jsem sijonista a dává mě to cíl a směr ve kterém se cítím dobře a taky je dobře,že se vám antisemitům někdo na internetu postavil a to je moje vizitka ShabbaTot-Jahoda.