MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96580 Re:

2016-10-28 12:16

#96579: -  

 Miloš Zeman se nějak zasloužil o vyřešení problému s migrací? Čím? 

Čím se zasloužil o vyřešení migrační krize Václav Klaus? Je naprosto zřejmé, že ten člověk je už naprosto mimo realitu. 

Je dobré připomenout, že pokud se rozhodnou statisíce lidí překročit hranice, zabránit se tomu nedá žádným způsobem (nelze je posřílet na hranicích a nelze je naházet do moře za hranicí výsostných vod EU), viz. příchod Rusů v roce 1968 kdy jich sem přes noc přiskákalo ze všech stran 500 000. Pro srovnání, Německo řešilo drtivou většinu příchozích a bylo jich loni přišlo 800 000 a dnes je jich řádově méně, tedy paní Merkelová to vyřešila čistě jen jednáním, českým komunistům se to v Rusku tehdy nepodařilo. 

Je také dobré říci, že eurostat eviduje migraci do EU dlouhodobě a pravidelně přichází každoročně 500 000 lidí a to bez "migrační krize", tito lidé pokrývají přirozený demografický úbytek obyvatel EU a platí i o ČR. 

Dnes Německo řeší to, kdo má či nemá nárok na azyl dle Všeobecné deklarace lidských práv, která je součástí i naší Ústavy a co s těmi, kteří nárok nemají. 

ČSR řešilo odchod 500 000 "ruských uprchlíků" s kalašnikovi do ČSR více jak 20 let, paní Merkelové to rozhodně tak dlouho tvrat nebude.

 

Klaus už zapomněl, nezná dokumenty soudu v Norimberku - příčinou II. světové války byl nacionalismus v té nejodpornější podobě. 

"Ničivá sociálně-inženýrská ideologie multikulturalismu hrozí rozložit nejen Evropskou unii, ale i poměry v jednotlivých členských zemích," dodal

"Namísto péče o celek se ideálem stal koncept společnosti jako seskupení menšin," poznamenal Klaus. Lidé by si to vše měli podle něj uvědomit, "aby - až si za dva roky budeme připomínat sté narozeniny našeho státu - bylo ještě co slavit".

 Klaus a rozvoj demokracie? To je přece protimluv. Od té doby, co vlez na Hrad se scházejí čeští KGBáci na ruském velvyslanectví. Byl to Klaus, kdo celých 10 let v pozici odmítal základní zákon demokracie - tedy zákon o státní službě. Byl to Klaus, kdo byl pohnán před Ústavní soud pro Klaus-Zemanovu makroamnestii. Český svaz bojojvíků za svodobu zjevně odlává nějaká velmi podivná parta komunistických zločinců, neboť komunismu se ničím neliší od nacismu, jak je správně součástí našeho právního řádu. 

"Na závěr shromáždění Klaus převzal Pamětní kříž Českého svazu bojovníků za svobodu za podporu vlastenectví a rozvoj demokracie."

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96591 Re: Re:

2016-10-28 15:41:50

#96580: - Re:  

  I vypnutá automatická pračka má vyšší IQ než ty.

pan Hnedy

#96615 Re: Re:

2016-10-29 01:55:45

#96580: - Re:  

.... skutecnou příčinou II. světové války bylo predevsim ustupovani pred zlem, vlastne jeho nevideni.

Jmenovalo se to cele Appeasement

nacionalismus byl dusledek politiky, ktera je v leccems podobna dnesni situaci, vytvareni problemu s muslimskymi imigranty , zvani je do Evropy, coz zpusobuje velke spolecenske treni, stres, nesoulad, strach, obavy, ale i realne nebezpeci v podobe teroristickych utoku, vyssi kriminality, sexualnich utoku, znasilneni, vznik kriminalnich muslimskych ctvrti, kde je obtizne vymahatelne pravo danych zemi,  snaha o mediokraci- media se jiz mnohdy nesnazi objektivne zachycovat pravdu, ale snazi se  ruznymi zpusoby vmanipulovavat do tech spravnych nazoru, kdo nesouhlasi je rusky svab, komunista, rusofil, rusky agent, rusky troll.

Neni divu, ze v teto situaci, nacionalismus opet nabyva na sile a doprava se sluchu nacionalistickym stranam.

Za to vse muzeme podekovat konkretnim lidem predvsim  Merkelove, Junckerovi, Schulzovi, pi Mogherini, Hollandovi a nekterym dalsim, kteri jsou odpovedni za tato chybna rozhodnuti.