Týdny občanského neklidu

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#151

2016-10-28 15:44

Kam vítr, tam plášť. Jděte do háje se svou peticí. Každý má svých starostí až nad hlavu. Musí svou prací uživit a zabezpečit rodinu, své blízké a že to není žádná sranda mi tady každý, kdo poctivě za málo peněz dělá, potvrdí. Pod vedením jednoho dramatika jsme to už jednou zažili. Ten, čeho se dotkl, to podělal. Kam dostal tento stát. Máme mandarinky, pomeranče i banány, jezdit můžeme kam chceme ale kde na to vše vzít? Dokonce můžeme nadávat i na prezidenta. Ať však někdo zkusí nadávat mistrovi v práci - kdepak skončí?! Odpověď je jednoduchá - na pracáku. Tak to je ta naše slavná sametová revoluce v praxi. A netahejte do svých praktik studenty, jenom využíváte jejich mladistvý zápal a jednoduchou manipulovatelnost, protože sami ještě pořádně nevědí co chtějí. Vaše petice ve mně budí dojem, že se spíše potřebujete zviditelnit. Pane Donutile, měl jsem Vás rád...

G.Y., Dublin

Odpovědi

Roman Zak

#180 Re:

2016-10-28 15:54:41

#151: -  

 Tak to je pro vas lepsi tupa nevedomost?Premyslel jste nekdy, ze by vam popravili pulku rodiny a druhou poslali na Sibir jen treba proto, ze jste nekde prohlasil, ze nesouhlasite s nazorem prezidenta?Pokud je vam po tom smutno, tak se prestehujete do KLDR:o)Tam vas prijmou s otevrenou naruci a muzete si uzivat nostalgie z dob minulych:o)


Nepřihlášený uživatel

#715 Re:

2016-10-28 21:01:52

#151: -  plné Souhlasím... Je mi zle z panaHermana a teď i Bartosky. 

 

S pravdou a láskou

#816 Re: Stydíte se za svůj názor nebo se tolik bojíte, že jste zalezlý ve své temné díře....

2016-10-28 22:50:40

#151: -  

 Stydíte se za svůj názor nebo se tolik bojíte, že jste zalezlý ve své temné díře a s láskou vzpomínáte na totalitu? I kdybych měla jít pěšky, jsem šťastná, že můžu jít tam, kam chci. Svoboda je pro mne nejcennější. A na pomeranč pro vnoučata budu mít vždycky. Studenti jsou  vzdělaní a nikým sebou nenechají manipulovat, to Vámi asi "kdosi" manipuluje... Které stanice posloucháte, jaké noviny a časopisy čtete? Nejsou psány azbukou? Pan Zeman není můj prezident, je to nabubřelý hulvát a toho, kdo jeho "politiku" ještě neprohlédl, je mi líto.