Nemůžeme mlčet!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#475 Re: Re:

2016-10-28 17:10

#471: - Re:  

 Tak si tedy budeme tykat. Rusko není v NATO ani EU , Rusko je jiný kafe než Česko, které je členem obou institucí ale hlava státu se chová přinejmenším podivně a na ruské ambasádě je pomalu jak doma.

Asi jseš KSČM, tak těm to samozřejmě velmi lichotí jak prezident Zeman koná. Máš svůj hlas , tak jako já - jen jeden.

On nepředstavuje to co sliboval před volbami, být presidentem spodních 10 milionů, on je to samolibný, ješitný a umíněný stařec.

Aleš Janko

P.S.: říkám si jestli jsme došli do bodu, že mě zítra sbalí, budou mučit, donutí k přiznání a zavřou.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#478 Re: Re: Re:

2016-10-28 17:28:26

#475: - Re: Re:  

Rusko je IMHO kapitalizmus, divoký, tvrdý, nesmlouvavý. Podobný jako u nás, tedy že se bývalí komunisté stali kapitalisty, podnikateli a tak dále. Komunistická strane je u nich i u nás v parlamentu ale nevládne. A jinak OK, Rusko je jiný kafe. Ale i v dobrém smyslu, na rozdíl od CCCP nerozpoutává války, nezabíjí lidi po milionech, nesvrhává vlády etc, což my, USA a spol, tedy děláme.

Mimochodem třeba Švýcarsko - také není v NATO ani v EU. Taky tam mají komunistickou stranu (švýcarská strana práce) Také nemá žádnou velkou moc (nu řekněme popravdě - nemá tam skoro žádnou moc).

Já bych ale řekl, že Švýcarsko JE kapitalistický stát. Máš pocit, že se pletu?

BTW nejsem v žádné straně a ani moc nechodím k volbám. A Zeman? Nu, podle mě má hodně chyb, v řadě věcí s ním naprosto nesouhlasím, ale jeho podpora říká něco jiného nežli VY. Je prezidentem hodně lidí. A samolibný, ješitný a umíněný? Hm, hodně politiků, pokud ne všichni, jsou v zásadě psychopati. Navíc většina z nich na běžného občana kašle mnohem víc...

Jinak pravda že jsme došli do bodu, od kterého se nedá vyloučit nikdy nic. Určitě jsem v takovémto světě nikdy být nechtěl. Co nadělám...