Týdny občanského neklidu

Quoted post

Beruška 23

#846 Re:

2016-10-29 00:47

#8: -  

 Jistě, buďme radši hospodářskou kolonií Číny. Už to tu také rychle skupují... 

Uvědomme si jednu věc: my jsme tak malý a v tuto chvíli i tak nesoběstačný stát, že jsme ( téměř ) vždy byli, jsme a budeme pod něčí nadvládou. 

Navíc v Čechách už je dnes skoro tradicí, že nás někdo z vlastních zaprodá, aby si namastil vlastní kapsu, případně si s námi ti zvenčí kšeftují a cvrnkají jako s duhovou kuličkou, protože jako stát máme ve světovém měřítku přibližně takovou velikost, ale zároveň strategickou polohu. 

Takže ruku na srdce, podtrženo a sečteno, opravdu už Českému státu nezbývá mnoho jiných možností, nežili lézt někomu do pozadí. Ať tomu, či onomu. Ono je to stejně jedno, kdo nás zotročuje: jeden to dělal očividně, druhý zase rafinovaně. 

Ne že bych Východu nějak fandila, to vůbec ne. Ale vemte si, kdo nabírá na moci? Kdo má jako jediný stát několik miliard obyvatel? Čína. Jaký je nejzadluženějši stát na světě? Amerika. A komu dluží? Číně..... 

Dál asi netřeba rozebírat. 

Odpovědi

Martin

#998 Re: Re:

2016-10-29 11:59:21

#846: Beruška 23 - Re:  

 Je potřeba si uvědomit kdo za to jak naše země dopadla může. Kdo tuto zemi rozprodal? Naše pivo už není naše ale Němců, skodovka Němců, strojírenství ve kterém jsme byli špička na světě umírá, zemědělství v kterém jsme byli soběstačni teď se pěstuje kukuřice pro bioplynky, sama nařízení, a nesmyslné zákony z EU, dluhy na dluhy, zahraniční firmy unás staví svoje výrobny protože Čech to je kvalitní levná síla, proč se unás vyrábí nejvíce aut v Evropě? Obchodní řetězce sem dováží odpad kterému říkají potraviny. Západ od nás nic nepotřebuje kromě naší půdy a naši pracovní síly. Toť vše a kdo tohle nevidí tak blb, stačí se podívat na životní úroveň Němců jak si žijí na úkor zbytku Evropy. Bojím se že lepší už to bohužel nebude a nejlepší je odejít odsud dokud je ještě kam