MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#96679 Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince...

2016-10-29 16:07

#96669: - Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince... 

 ano ano, ale pro Vas plati tato cast zpravy BIS.

 

Další rizikový jev představovali někteří zastánci migrace, kteří využívali manipulativní či tendenční tvrzení a odmítali jakoukoliv kritiku či odlišný názor na situaci kolem uprchlíků.

 

Mimochodem, tak jak to podava BIS, tak to neni demokrat skoro nikdo.

Mozna takovy "vychcany"  Sobotka, takze musite lavirovat jako on a BIS Vas oznaci, jakz takz jako demokrata.

Je to mozna trochu hanlive oznaceni, ale jak presneji oznacit chovani cloveka, ktery jeden den po konzultaci

cinskeho velvyslance vyda omluvne prohlaseni..pardon pouze ho stvrdi a pak druhy den apeluje za vyznamenani Bradyho, navic kdyz Sobotka sam BIS ukoluje, tak by to na nej mohlo sedet, ze je ten pravy demokrat.

A rozhodne v te zprave neni vsechno, chybi tam informace o cinnosti a zamerech spratelenych tajnych sluzeb zejmena USA. o rizicich ve spojeni s nabyvanim ekonomicke provazanosti a zvysenim nemeckeho vlivu a prosazovani nemecke politiky , prostrednictvim ruznych nadaci, v CR. Je to , od jiste miry, nezadouci vmesovani ( pro zajmy CR), jako ze strany Ruska a Ciny.

Cili je ta zprava stejne manipulativni vyberem toho, ktere pravdy se zverejni, a jakym zpusobem bude na ne kladen duraz. Mimochodem podobne se chova CT.

Mimochodem mila BIS, jsou to prave vetsinou religioniste, a spise orientaliste, kteri upozornuji na nesvobodomyslny, autoritativni raz nejen extremistickeho, militatniho vykladu islamu.

Asi si vybirate religionisty, kteri se Vam hodi  do kramu.

Dale zde chybi informace , ze pricinou narustu nacionalistickych a extremistickych tendenci a nalad,jakoz i nestátního paramilitarismu, je chybna doktrina (prijimani muslimskych ekonomickych migrantu)  vladnoucich cinitelu EU, coz je naprosto logicka reakce obyvatel na jejich fakticke, realne ohrozeni muslimskym extremismem, pri necinosti politiku nebo naopak prohlubovani teto chybne politicke  doktriny.

Z vyse uvedeneho je patrne , ze cela BIS je vlastne politickym nastrojem k udrzeni moci toho, kdo byl zvolen v demokratickych volbach, neni tedy zcela jen objektivnim uskupenim hajici demokraticke principy, zajmy a bezpecnost CR obecne. No doufam, ze BIS neni jenom pobockou, nektere spratelene tajne sluzby, podle vyrocni zpravy to tak trochu vypada.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96681 Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince...

2016-10-29 16:14:10

#96679: pan Hnedy - Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince... 

 Nikdy jsem nepsal, že jsem příznivcem migrace. Vždy jsem ale vysvětloval, že když se statisíce lidí rozhodnou, že se dají do pohybu, nezabrání jim v tom nikdo a nikde a dával jsem příklad, když sem přiskákalo 500 000 "imigrantů" z Ruska, kterých jsme se zbavovali více jak 20 let. 

Merkelová dokázala omezit nálady migrovat statisíců lidí během několika měsíců, nepotřebovala na to ani rok. Teď řeší, kteří z nich mají nárok na azyl na základě Všeobecné dekarace lidských práv a kdo nikoliv a kam tedy takoví lidé půjdou a jak, neboť opět není možné je vysadit do moře za hranicí výsostných vod EU. 

Tedy o mě, se tam nepíše. Nemám totiž problém s věcným názorem žádným, ale příznivci Miloše Zemana, ač je k tomu stále vyzývám, žádné věcné názory nepředkládají a bude to pravděpodobně tím, že o nich píše zpráva BIS. 

Dokonce ani nevíš, kdo může úkolovat BIS, to je s tebou velmi špatné, proto máš asi ty zvrácené představy. 

Jistě znáš Ústavu, tedy hned na začátku je napsáno, že ČR patří do rodiny evropských i světových demokracií, tedy provázanost se západními demokraciemi i USA nejen v rámci NATO je součástí našeho právní řádu a je to také druh obrahy proti zločinnosti ve zprávě BIS popsané zločinnosti Rusů a Číňanů, neboť vytváření sociálních vazeb mezi demokratickými zeměmi - dodržujícími Všeobecnou deklaraci lidských práv, je jasný výraz, že i my jako stát se zavazujeme k dodržování mezinárodních smluv a Všeobecné deklarace lidských práv, což vytváří bezpečnost nás občanů. Není na tom nic nepochopitelného, nemravného, nekulturního či dokonce útočného proti Rusku, Číně  jiným totalitám. Pouze říkáme, že si mezi sebou důvěřujeme více, než totalitám, které mnohokrát prokázali, že nedodržují mezinárodní smlouvy a Všeobecnou deklaraci lidských práv, naposledy např. Rusko okupací Krymu. Např. Rusku přestože se jedná o totalitu, umožňuje přístu k mankomatovým systémů, umožňuje mu přístup na kapitálové trhy, atd. Nebylo tomu tak vždy a je možné, že je to chyba, neboť totality velkorysost demokracií především zneužívají. 

Tvoje znalost jakékoliv víry je žalostná, natož islámu, s kterým se běžně nesetkáváme. To, že existují zločinci zneužívají jakoukoliv víru, to je holý fakt. Pokus vykládat (vytvářet dojem), že 1,5 mld. lidí hlasící se k islámu jsou zločinci, je věc už z principu absurdní i s ohledem na to, že si tyto společnosti stovky let spravují veřejný prostor. Připomíná to mimochodem Kmoníčka, který dokument bez hodnoty - prohlášení prezidentů ČR a ČLR vydával za "mezinárodní smlouvu", přitom velmi dobře ví, že tou se taková věc stane jedině tehdy, když jí potvrdí Sněmovna. O tom blábolu "strategického partnerství" dokonce nejednala ani vláda. 

Poznámka pro naprosto tupé, tedy tebe: Tímto neobhajuji žádný zločin na pozadí jakéhokoliv náboženství mimo jiné proto, že středověkým předobrazem pro IS je vražedná banda vedená Janem Žižkou z Trocnova, která na pozadí sekt adamitů a husítů dělala přesně to samé co IS dnes.