MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96681 Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince...

2016-10-29 16:14

#96679: pan Hnedy - Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince... 

 Nikdy jsem nepsal, že jsem příznivcem migrace. Vždy jsem ale vysvětloval, že když se statisíce lidí rozhodnou, že se dají do pohybu, nezabrání jim v tom nikdo a nikde a dával jsem příklad, když sem přiskákalo 500 000 "imigrantů" z Ruska, kterých jsme se zbavovali více jak 20 let. 

Merkelová dokázala omezit nálady migrovat statisíců lidí během několika měsíců, nepotřebovala na to ani rok. Teď řeší, kteří z nich mají nárok na azyl na základě Všeobecné dekarace lidských práv a kdo nikoliv a kam tedy takoví lidé půjdou a jak, neboť opět není možné je vysadit do moře za hranicí výsostných vod EU. 

Tedy o mě, se tam nepíše. Nemám totiž problém s věcným názorem žádným, ale příznivci Miloše Zemana, ač je k tomu stále vyzývám, žádné věcné názory nepředkládají a bude to pravděpodobně tím, že o nich píše zpráva BIS. 

Dokonce ani nevíš, kdo může úkolovat BIS, to je s tebou velmi špatné, proto máš asi ty zvrácené představy. 

Jistě znáš Ústavu, tedy hned na začátku je napsáno, že ČR patří do rodiny evropských i světových demokracií, tedy provázanost se západními demokraciemi i USA nejen v rámci NATO je součástí našeho právní řádu a je to také druh obrahy proti zločinnosti ve zprávě BIS popsané zločinnosti Rusů a Číňanů, neboť vytváření sociálních vazeb mezi demokratickými zeměmi - dodržujícími Všeobecnou deklaraci lidských práv, je jasný výraz, že i my jako stát se zavazujeme k dodržování mezinárodních smluv a Všeobecné deklarace lidských práv, což vytváří bezpečnost nás občanů. Není na tom nic nepochopitelného, nemravného, nekulturního či dokonce útočného proti Rusku, Číně  jiným totalitám. Pouze říkáme, že si mezi sebou důvěřujeme více, než totalitám, které mnohokrát prokázali, že nedodržují mezinárodní smlouvy a Všeobecnou deklaraci lidských práv, naposledy např. Rusko okupací Krymu. Např. Rusku přestože se jedná o totalitu, umožňuje přístu k mankomatovým systémů, umožňuje mu přístup na kapitálové trhy, atd. Nebylo tomu tak vždy a je možné, že je to chyba, neboť totality velkorysost demokracií především zneužívají. 

Tvoje znalost jakékoliv víry je žalostná, natož islámu, s kterým se běžně nesetkáváme. To, že existují zločinci zneužívají jakoukoliv víru, to je holý fakt. Pokus vykládat (vytvářet dojem), že 1,5 mld. lidí hlasící se k islámu jsou zločinci, je věc už z principu absurdní i s ohledem na to, že si tyto společnosti stovky let spravují veřejný prostor. Připomíná to mimochodem Kmoníčka, který dokument bez hodnoty - prohlášení prezidentů ČR a ČLR vydával za "mezinárodní smlouvu", přitom velmi dobře ví, že tou se taková věc stane jedině tehdy, když jí potvrdí Sněmovna. O tom blábolu "strategického partnerství" dokonce nejednala ani vláda. 

Poznámka pro naprosto tupé, tedy tebe: Tímto neobhajuji žádný zločin na pozadí jakéhokoliv náboženství mimo jiné proto, že středověkým předobrazem pro IS je vražedná banda vedená Janem Žižkou z Trocnova, která na pozadí sekt adamitů a husítů dělala přesně to samé co IS dnes. 

 

 

Odpovědi

pan Hnedy

#96687 Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince...

2016-10-29 18:13:28

#96681: - Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince... 

 ale zabrani... potom statni zrizeni nema smysl, pokud nechrani sve hranice...cili EU pozbyva smyslu...kdyz nechrani sve hranice.

Kdysi to mozne bylo, a je to mozne i dnes posilenim bezpecnostnich slozek armady, policie, jejiho technickeho vybaveni, ci vzniku evropske pohranicni straze o sile 50000 muzu, kdyz si staty, jako Italie a Recko nedokazi ochranit sve hranice.

Vse je jen a jen otazka politickeho rozhodnuti...

No, dle zpravy to nevypada, ze by ji nejak moc ukoloval pan prezident.

ty porad kalkulujes s tim poctem 1,5 miliardy...  ano autoritativni nabozenstvi islam ma sve misto v zemich, kde ma staletou tradici, ale  i treba v takove Indonesii prinasi urcite negativni aspekty, ktere by nejednomu slunickari zpusobily sok.  Zakladni zasadou islamu je, ze ani nepracuje  s konceptem svobodné vůle, je to autoritatvni nabozenstvi, ktere uz z principu odporuje demokraticke ustave. Treba rovnosti zen a sexualnich mensin. Drakonickymi tresty za drobne prestupky i za zavaznejsi ciny. Toto nabozenstvi ma stale stredoveky raz naseho krestanstvi.

Reknu ti jedno verejne tajemstvi ci spise souvislost, ktera ti stale unika, USA, Evropa a zvlaste Nemecko, vi o problemech africkych zemi a Blizkeho vychodu mnoho let, jsou tam valky , ozbrojene konflikty, v urcitych casovych intervalech tam probihaji  hladomory, jeden dokonce hrozi dnes. Male deti a stari lide tam umiraji hladem a ti kteri by jim meli pomoci utecou do Evropy. A Evropa pomuze  spise temto sobcum, nez lidem, kteri to skutecne potrebuji.

Nic  s tim jsme neudelali 50 let a nic s tim ani neudelame v budoucnu. Temto zemim  nepomuze, kdyz prijmeme jejich mlade zdrave muze, kteri  by meli bojovat za lepsi zivot v jejich vlastnich zemich.Nakonec se tim problem presune do Evropy, ale nevyresi se.

Zajimave je, co by se stalo, kdyby jsme si vymenili mista. Africane s Araby by se presunuli do Evropy, kdyz po tom tak touzi a Evropane do Afriky a na Blizky vychod, jak by to potom v tech mistech asi vypadalo ?