MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#96687 Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince...

2016-10-29 18:13

#96681: - Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince... 

 ale zabrani... potom statni zrizeni nema smysl, pokud nechrani sve hranice...cili EU pozbyva smyslu...kdyz nechrani sve hranice.

Kdysi to mozne bylo, a je to mozne i dnes posilenim bezpecnostnich slozek armady, policie, jejiho technickeho vybaveni, ci vzniku evropske pohranicni straze o sile 50000 muzu, kdyz si staty, jako Italie a Recko nedokazi ochranit sve hranice.

Vse je jen a jen otazka politickeho rozhodnuti...

No, dle zpravy to nevypada, ze by ji nejak moc ukoloval pan prezident.

ty porad kalkulujes s tim poctem 1,5 miliardy...  ano autoritativni nabozenstvi islam ma sve misto v zemich, kde ma staletou tradici, ale  i treba v takove Indonesii prinasi urcite negativni aspekty, ktere by nejednomu slunickari zpusobily sok.  Zakladni zasadou islamu je, ze ani nepracuje  s konceptem svobodné vůle, je to autoritatvni nabozenstvi, ktere uz z principu odporuje demokraticke ustave. Treba rovnosti zen a sexualnich mensin. Drakonickymi tresty za drobne prestupky i za zavaznejsi ciny. Toto nabozenstvi ma stale stredoveky raz naseho krestanstvi.

Reknu ti jedno verejne tajemstvi ci spise souvislost, ktera ti stale unika, USA, Evropa a zvlaste Nemecko, vi o problemech africkych zemi a Blizkeho vychodu mnoho let, jsou tam valky , ozbrojene konflikty, v urcitych casovych intervalech tam probihaji  hladomory, jeden dokonce hrozi dnes. Male deti a stari lide tam umiraji hladem a ti kteri by jim meli pomoci utecou do Evropy. A Evropa pomuze  spise temto sobcum, nez lidem, kteri to skutecne potrebuji.

Nic  s tim jsme neudelali 50 let a nic s tim ani neudelame v budoucnu. Temto zemim  nepomuze, kdyz prijmeme jejich mlade zdrave muze, kteri  by meli bojovat za lepsi zivot v jejich vlastnich zemich.Nakonec se tim problem presune do Evropy, ale nevyresi se.

Zajimave je, co by se stalo, kdyby jsme si vymenili mista. Africane s Araby by se presunuli do Evropy, kdyz po tom tak touzi a Evropane do Afriky a na Blizky vychod, jak by to potom v tech mistech asi vypadalo ?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96688 Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince

2016-10-29 18:48:06

#96687: pan Hnedy - Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince... 

 AFRIKA MA OHROMNE NEROSTNE BOHATSTVI TAKŽE KDYBYCHOM SE PROHODILY TŘEBA S AFRIČANY TAK EVROPANUM SE TO VYPLATI ALE AFRIČANE BY NA TOM BYLY JEŠTĚ HUŘE NEŽ DNES KDYBY ŽILY V EVROPĚ ALE V POUŠTI BYCHOM ZASE TRPĚLY MY EVROPANE JSOU TAM MOC VELKA SUCHA VEDRA MEZI 40 AŽ 50 STUPNU CELSIA ALE KDYBY AFRIČANE S ARABY ŠLI DO EVROPY A EVROPANE BY BYLY V AFRICE BEZ AFRIČANU TAK V EVROPĚ NA 100 PROCENT VYPUKNE VALKA MEZI ARABY A AFRIČANY ARABOVE TAKE NESNAŠEJI NEGRY TAKŽE BY TO SKONČILO DALŠIMY OBČANSKYMY VALKAMY PRO EVROPANY ŽIJICI V AFRICE BY TO BYLO DOBRE PROTOŽE BY ZDECHLO MNOHO MUSLIMU TAKŽE EVROPANE V AFRICE BY SE MĚLY VELMY DOBŘE


Nepřihlášený uživatel

#96697 Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince

2016-10-29 20:13:42

#96687: pan Hnedy - Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince... 

 Nic to nemění na tom, když se rozhodnou statisíce hranice překročit, zabranit se tomu nedá, byť by se možná dalo lépe monitorovat, kdo překračuje. 

Před třemi lety Miloš Zeman nevěděl co je to uprchlík a ani náhodou nevybízel EU k vytvoření jednotné pohraniční stráže. 

Tedy znovu, paní Merkelová to vyřešila během několika měsíců. To, jestli vznikne či nevznikně pohraniční stráž EU, když zároveň jsou lidé jako Zeman a Klaus, kteří nestoudně lžou o struktárách EU a tedy vlastně jakoukoliv možnost vytvořit jednotnou stráž velmi zdárně prezentací ruské propagandy sabotují, je otázka. 

V každé případě 50 000 mužů je směšné číslo, neboť to znamená, že v jeden čas jich slouží cca 10 000 pokud chceme zachovat volné soboty i neděle pro tyto lidi při délce hranice EU v desítkách tisíc kilometrech, (pokud není můj odhad podhodnocený) jasně dokládá, jak je tvoje představa směšná. 

Ty bys volil Miloše Zemana, kdyby za tebou přišel a řekl, že máš po dobu dalších 20 let dávat 20 % ze své mzdy státu, aby mohl platit projekty v Africe? Nenech se vysmát. Volíš ho proto, že ti říká "že nechce imigranty", aniž by vůbec byl schopen definovat, co to znamená. 

Tvé představy o správě veřejného prostoru jsou komunisticky naivní či přesněji totalitně demagogické, proto si také schopen a ochoten věřit lžím Miloše Zemana a to nejen proto, že časová osa událostí je pro tebe cosi naprosto zbytečného.