Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Horal

#1926 Poznámka k vyznamenávání. Sledoval jsem Zemanův projev a musel jsem mu zatleskat

2016-10-29 16:33

Je velmi málo lidí, kteří by dokázali z patra, bez poznámek a bez papíru a navíc bez brebtů, bez drmolení a chyb přednést tak dlouhý projev z hlavy. Projev, který měl hlavu i patu.

Dovolím si tvrdit, že by to nedokázal nikdo z těch proti zemanovských šmejdů, kteří byli na Staromáku. Nikdo a už vůbec nikdo z té, ČT zprofanované a už konečně i degradované TOP09 :-) Vše, co nám ti novinářští šmejdi a zrádci podsouvají, je špatné a je nutné dělat pravý opak ... :-)

Musím se smát, když si představím, kolik asi vět by zadrmolilo to nedostudované dementní kníže, kdyby bylo prezidentem...   Svatá prostato...:-) :-)  To bych raději volil ďábla... :-)

Jsem velmi rád, že jsem tehdy volil Zemana. A volil bych ho zase.

 

Ne, nemusíme mít petici na obranu prezidenta Zemana.  Je to jen jakási podpora pana prezidenta proti všem jeho štváčúm, proti všem, kteří by ho chtěli likvidovat a špinit. 

A mezi štváče patří i 99 procent všech šašků, kteří si říkají umělci. Oni vyhlašují občanské nepokoje? (Kdo je to ten bezvýznamný Dyk?  :-) ). My vyhlašujeme bojkot divadel.  My je nepotřebujeme. Oni potřebují nás! My děláme na jejich dotace...   kavárenská pakáž...

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1931 Re: Poznámka k vyznamenávání. Sledoval jsem Zemanův projev a musel jsem mu zatleskat

2016-10-29 17:45:27

#1926: Horal - Poznámka k vyznamenávání. Sledoval jsem Zemanův projev a musel jsem mu zatleskat 

 To bylo vidět již při prezidentských debatách, jak Zeman vždy suverénně knížete roznesl na kopytech. Ten měl co dělat, aby se udržel v bdělém stavu, popř. aby udržel stolici a když ze sebe náhodou něco vypotil, stejně mu pořádně nebylo rozumět. Díky Bohu, že se takový člověk nedostal na post hlavy státu.