PROTESTUJÍCÍ UMĚLCI, BĚŽTE STÁVKOVAT NAVŽDY!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7

2016-10-29 21:18

Nějak nerozumím tomu, proč protestují furt zrovna jen umělci. Proč neprotestují montéři, stavaři, kuchaři či dřevorubci aj. příslušníci poctivých řemesel. Pojem "umělec" se v nynějších souvislostech stává synonymem pro idioty či netáhla.

Odpovědi

Voras68
Nepřihlášený uživatel

#35 Re:

2016-10-31 21:35:25

ti naši rádoby umělci+Čt se můžou jít zahrabat-většina to nemá v hlavě v pořádku a proto se musí ňáko zviditelnit,aby lid nezapomněl,nebojte,MI nezapomínáme,sice nám to trvá drobátko déle,ale ten den D se blíží a myslím,že zapláčete nad svými skutky-radši se držte svého koryta a zalezte do děr!Přestaňte provokovat nás,slušný myslící a poctivě pracující lidi.Jste jen pakáž,co se přiživuje,nic jinýho! 

 


Nepřihlášený uživatel

#40 Re:

2016-11-03 21:22:06

#7: -Nějak nerozumím tomu, proč protestují furt zrovna jen umělci. Proč neprotestují montéři, stavaři, kuchaři či dřevorubci aj. příslušníci poctivých řemesel. Pojem "umělec" se v nynějších souvislostech stává synonymem pro idioty či netáhla.

To je prosté. Když takový Mádl s Isovou za prachy odříkají reklamní předvolební říkanku zaměřenou proti starší generaci se zjevným úmyslem jí zesměšnit a okrást, dostanou zaplaceno a další role. A pár kreténů opravdu půjde a "přemluví bábu".

Kdyby totéž udělal "Pepa z Depa" tak si okolí tak akorát odplivne. Krom toho zmíněný Pepa musí makat aby on a jeho rodina nepošli hlady a na podobné voloviny nemá čas. A pravděpodobně by se styděl něco podobného vypustit z huby. Protože má - většinou - alespoň bazální úctu ke generaci rodičů a není ochoten je za stovku rozemlít do buřtů, na rozdíl od Výše uvedených.

No a právě proto aby to takhle bylo i nadále, dostává Mádl a spol výrazně vyšší mzdu, nežli Pepa. Mají pak čas na podobné věci jako protestování a také to za pěníze udělají pro kohokoliv. Říká se tomu prostituce.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...