MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96853 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 20:46

#96847: - Re: Re: Re: Re:  

 Je dobré říci, že po Krymu pobíhali rusáci s rudými páskami na rukávech, symbol stejné odporné totality jako je ta nacistická. Tvoje vidění toho, co se dělo na Ukrajině je nejspíše tvořeno pomocí videí na youtube :-) a nikoliv chronologií reálných událostí, to se pak nemůžeš divit, že v tom máš hokej a ruská propaganda ti namluví kde jaký nesmysl. 

Je také symptomatické, že ti KGBáci - vrchol komunistické zločinnosti - nevadí v Kremlu, ale ubožáci se nacistickými symboli pobohájícími v ulicích Kyjeva jsou zločinci, ale v Praze řvoucí "nic než národ" už jsou zase velkými kamarády. Udělej si v tom jasno. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96855 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 21:22:48

#96853: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Já vnímám vojáky na Krymu naprosto pozitivně. S těmi co křičí cosi v Praze nemají nic společného, v tom by jsi si měl udělat jasno spíš ty, nabo vy, protože to vypadá tak, že se u těch předkopírovaných "odpovědí na všechno" ve službě zjevně s někým střídáš? KGB jako bezpečnostní aparát neexistuje. Putin byl mimo službu v rozvědce vlastně hromadu let, když zastával funkci starosty Petrohradu. Nemůžete všechny neduhy finanční demokratůry svádět stále jen na KGB, jako to dělá ve své volební kampani uhozená Clintonová. Nezdar v implementaci demokracie na Blízký a Střední Východ jí nezavinilo ani KGB, ani FSB, ani GRU, ani STB, ani Abwehr ale debilní zvrácená zahraniční politika. Doufám, mimo jiné, že to ta rajda nevyhraje.