MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96855 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 21:22

#96853: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Já vnímám vojáky na Krymu naprosto pozitivně. S těmi co křičí cosi v Praze nemají nic společného, v tom by jsi si měl udělat jasno spíš ty, nabo vy, protože to vypadá tak, že se u těch předkopírovaných "odpovědí na všechno" ve službě zjevně s někým střídáš? KGB jako bezpečnostní aparát neexistuje. Putin byl mimo službu v rozvědce vlastně hromadu let, když zastával funkci starosty Petrohradu. Nemůžete všechny neduhy finanční demokratůry svádět stále jen na KGB, jako to dělá ve své volební kampani uhozená Clintonová. Nezdar v implementaci demokracie na Blízký a Střední Východ jí nezavinilo ani KGB, ani FSB, ani GRU, ani STB, ani Abwehr ale debilní zvrácená zahraniční politika. Doufám, mimo jiné, že to ta rajda nevyhraje.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96857 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 21:26:53

#96855: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty vnímáš ukradení území Ukrajině jako něco pozitivního? Ty vnímáš porušení mezinároní smlouvy jako něco pozitivního - ty neznáš znění trojstranné dohody o vzniku Ukrajiny jejíž nedílnou součástí i dnes je Krym? 

Gestapo se ničím nelíší od KGB či její předchůdkyně NKVD. Není to výmluva, to je konstatování faktu v souladu s naším právním řádem (a bohužel i historickou zkušeností s totalitami obecně), který komunistickou a nacistickou totalitu a její represivní složky dává na stejnou úroveň zločinnosti.