MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96857 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 21:26

#96855: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty vnímáš ukradení území Ukrajině jako něco pozitivního? Ty vnímáš porušení mezinároní smlouvy jako něco pozitivního - ty neznáš znění trojstranné dohody o vzniku Ukrajiny jejíž nedílnou součástí i dnes je Krym? 

Gestapo se ničím nelíší od KGB či její předchůdkyně NKVD. Není to výmluva, to je konstatování faktu v souladu s naším právním řádem (a bohužel i historickou zkušeností s totalitami obecně), který komunistickou a nacistickou totalitu a její represivní složky dává na stejnou úroveň zločinnosti. 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96864 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 22:16:04

#96857: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 V tom se s Tebou přeci nepřu, jen tvrdím, že žádná taková bezpečnostní složka dnes neexiatuje.  Zmíněné území nebylo ukradeno, ale vzato pod nutnou ochranu před oligarchy sformovanými a placenými fašistickými teroristickými kárnými bataliony. Ten nejodpornější, jenž kradl děti a souložil s nimi se jmenoval, jak už jsi určitě slyšel "Tornádo". Ale i Aidar či Azov napáchali celkem dost mordů a rabování. Trojstranná dohoda je sice působivý a čtivý dokument, ale to víš, bezpečnost ruskojazyčného obyvatelstva musela být primárně zajištěna. Krym si přál jednoznačně přičlenění k RF, s Luhanskem a Doňeckem to nebylo tak jednoznačné, jako lvi se perou o svoji nezávislost. Sláva hrdinům!!!