MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96969 Re: Zeman je odporný zločinec.....

2016-11-02 18:37

#96961: - Zeman je odporný zločinec..... 

 Tady je důležité, co činil osobně pan Brady, nikoli to, co se stalo jeho sestře. O to, aby byl pan Brady navržen, jestliže už dávno měl pomáhat v zahraničí dissentu,  o to se měl postarat již za vlády Havla pan Herman. Bylo by zajímavé zjistit, zda se o to Herman již tehdy nepokoušel a zda nebyl Havlem odmítnut. Ani Havel to z uznáváním třetího odboje moc nepřeháněl a minimálně Mašín mladší Havla moc nemusel ( :...kretén pěstovanej estébákama...)  Takže prolhanost a křivé svědectví lze přiřknout právě  Hermanovi. 

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96974 Re: Re: Zeman je odporný zločinec.....

2016-11-02 18:58:56

#96969: - Re: Zeman je odporný zločinec..... 

 Pan Brady byl dvakrát navržen, bez jakéhokoliv přispění pana Hermana, bez jeho osobního návrhu jako poslance.  

Pan Herman v přechozích letech nemohl navrhovat svého příbuzného, neboť nebyl poslancem. Mohl to udělat jako občan, ale mám obavu, že jednotlivec navrhovat nemůže. 

Pan Brady se stal celosvětově známým až po roce 2002 spíše později, tedy Václav Havel informaci o panu Bardym mít mohl a jistě jej tedy vyznamenat mohl, platí ovšem, že navrhovaných jsou stovky a bývalo zvykem, že to byli z velké části lidé, kteří i svým věkem splňovali garanci celoživotní mravnosti, kulturnosti a zásluh o demokracii. Obávám se, že pan Brady byl v té době vlastně ještě mladý na vyznamenání, které by příšlušelo jeho činům. 

Tedy Miloš Zeman dnes opět odporně manipuloval s lidmi, kteří jej poslouchali a video je důkazem, že je opravdu zmanipuloval. Na tom se v klidu shodeme, stejně jako na jejich odporném jednání směrem k tazateli.