MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96977 Re: Re: Re: Zeman je odporný zločinec.....

2016-11-02 19:07

#96974: - Re: Re: Zeman je odporný zločinec..... 

 Jistě, jako občan mohl konec konců kontaktovat patřičného zastupitele, který to mohl zařídit. Na to už tehdy musel být pan Herman dostatečně politicky gramotný. Takže připouštíte, že i dnes mohl s podobných důvodů pana Bradyho přece jen mezi navrhovanými někdo předběhnout právě pro okolnost, že pan Brady je cizí občan a ony zásluhy pro ČR mohly být vyhodnoceny jako nepřímé? Neboť není zřetelné, čím dalším záslužným přispěl pro ČR onen zmíněný dissent.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96980 Re: Re: Re: Re: Zeman je odporný zločinec.....

2016-11-02 19:23:59

#96977: - Re: Re: Re: Zeman je odporný zločinec..... 

 Klidně :-), např. soudruh Robejšek, nebo soudruh Hulka :-). 

Je naprosto jasné, že vždy dostane přednost někdo před někým, pokud je navrhovaných více, než je obvyklé vyznamenávat. To se opravdu může stát, přesněji to se stane.  

Nedůvěryhodné je jednání, které nasvědčuje tomu, že pan Brady na seznamu vyznamenaných byl, bylo s ním takto jednáno (přestože Forejt tvrdí, že mu volal "jen tak" nebo proto "aby mu řekl, že letos nic" - to zní opravdu obzvlíštmě absurdně) a pak následně "nebyl", kdy se opět dá věřit panu Hermanovi (také jsem nikdy nepřistihl při lži), že je to z důvodu, které mu Zeman dokonce přímo řekl. Takové jednání Zemana, koreluje s jeho hulvátstvím a jeho oblibě v nedemokratickém jednání, mstivosti a obecné, dle mého názoru, ubohosti. 

Vyjádření Hradu (Zemana) se mi jeví krajně nedůvěryhodné mimo jiné proto, že je Zemana možné usvědčil z lhaní v roce 1990 ze steno záznamů ve Sněmovně, stejně jako je možné jej usvědčit z lhaní v dalších letech, stejně jako možné jej usvědčít z lhaní v projevu o holokaustu a stejně jako je možné jej usvědčit z lhaní dnes. 

Proč bych měl věřit lháři a nevěřit panu Bradymu, kterého jsem u lži nikdy nechytil? Byl bych snad konzistentním člověkem?